- 8 Ağustos 2007
- 2.666
- 4
- 41
inşallah canım bak ben hiç hesaplama yapmamıştım marta hamiş olursam belkim yavrumda annesiyle aynı güne dek gelir ama umudum yokki bu aydan:çok üzgünüm:bu arada listeyi yeni gördüm baya çoğalmışız işşallah hepimiz hamiş kalırızda kasım aralık anneleri diye devam ederiz sohbetimizesırnaşık şey
keşkeeeeeeeeeeee inşallah sizler olursunuz canımayy evet süper olur bu listeyi alıp aynen şööyle aktarsak kasım annelerine nasıl müthiş olur dimi?
amin canım doğru söylemişinevet gerçekten müthiş olur ama bu ay olmazsada moral bozmak yok sabırlı ve sakin olmamız gerekli zamanı gelince herşey olur hayırlısı olsun hepimiz içina.s.
kız bu süt deneyide neymiş bakalım anlatında bizde yapalım:sm_cool:Lora'cım senin dediğin süt deneyini yaptım dün gece ama ölüyordum yaa eşime de diyemiyorum dalga geçecek diye çok moikti halim görülmeye değerdi. Ama hiç bir değişiklik olmadı sütte aynen sıvı halde kaldı biraz köpüklü oldu sadece naniknanik
amin canım inşallah hiç uğraşmadan bu ay hamile kalırsın çünkü beklemek çok zor:çok üzgünüm:teşekkür ederim cevabın için arkadaşım evet yakın zamanda doktora gidicem işşallah iyiki bu site ve sizler varsınız her konuda çok şey öğreniyorum paylaşımda bulunmak çok güzel ALLAH hepimize nur topu gibi evlatlar nasib eylesin koca koca göbişlerimiz olsun:1rolleyes:
evet beyazbulutcum iyiki bu site var ve sizler varsiniz.ben almanyaya geleli 1 yil oldu ve burarda hickimsem yok butun gun evdeyim ancak haftasonlari esimle gezebiliyorum.o yuzden bu site benim hayatimin parcasi oldu resmen.ve beni mutlu ediyor yalnizlik zor malesef bir bebisim olsun diyorum bari yalnizligimi gidersin iye oda olmuyor ne yazikki kismet ama sizler varsiniz o yuzden artik yalniz degilim sizleri gercekten gormedigim halde seviyorummm canlarimsiniz benim allahim hepinizin yuzunu güldürsun isallah
canım hiç üzme kendini inşallah sen de bu ay hamiş kalırsın gurbette değilim ama gurbette olmanın acı olduğunu bilirim:çok üzgünüm: