Mart ayinda(bu ay) test yapacak olanlar gelin birlikte bekleyelim

testi tam olarak ne zaman yaptınız? adet gününün geçmesini beklediniz mi?
Ben adetimi bekledim hasta olacakmisim gibi karnim agridi kasiklarim gogsumde de sislik oldu ertesi gun de eczaneden test aldim yani 15inde olmam gerekiyordu 16 sinda test yaptim pozitif cikti cok sasirdim bu kadar erken sonuc beklemiyordum :)

Ben adetimi bekledim hasta olacakmisim gibi karnim agridi kasiklarim gogsumde de sislik oldu ertesi gun de eczaneden test aldim yani 15inde olmam gerekiyordu 16 sinda test yaptim pozitif cikti cok sasirdim bu kadar erken sonuc beklemiyordum :)
Benimde adetim 30 Yada 31 Mart.1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.ama kendimi olumsuz olacakmış gibi hazırlıyorum üzülmemek için.gecikirse bende hemen test yapıcam.

merhaba ... kızlar bır sorum var aynısı olan varmı mart ayı hastalgımda 4 gun gecıkme oldu bebiş var sandım sevımdım ama hasta oldum bu rahım kendını dıger aya bebıse hazırlıyor olabılırmı bu durumu yasayan bılen duyan var mı :)

reglime 13 gün var ovulasyon günlerimi geçti bakalım beklmedeyim ama sanki bu ayda olmadı kasıklarım çok ağrıyor ama bu bende hep olan bişey sanki göğüslerimde şişme olursa o zaman hamile olma ihtimalim var gibi düğünücem beklemdeyim bakalım ne olucak

Hayirlisi olsun canim insallah nisana guzel habelesiriz umuidi kesmek yok bnmde 14,gun var hhaastalima bit aksilik oolmazsa birde boi aydir folic kullaniyorum

evet mart bırde gıtmıstım ruton kontrol ıcın gıda takvıyesı vereyım hamıle kalmadn uc ay boyunca kullanırsın dedı :) falkonnnn

Merhaba kızlar bende Mart'ın son günü test yaptım pozitif ama lekelenmem var yatıyorum

slm kızlar bende gebelik öncesi rutin kan tahlillerimi yaptırdım. iyiki yaptırmışım. pıhtılaşma zamanım uzun çıktı ve maalesef korunmaya devam edecem bu sorun çözülünceye kadar

slm kızlar bende gebelik öncesi rutin kan tahlillerimi yaptırdım. iyiki yaptırmışım. pıhtılaşma zamanım uzun çıktı ve maalesef korunmaya devam edecem bu sorun çözülünceye kadar
Hayirlisi olsun canim allah sifa versin biran once ne gibi ilaclar verdi budurum neden kaynaklanirmis sikma caninni hayirlisini dile;(

Canım ben genetik test yaptırdım 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması var bendede kan sukandırıcı kullanıyorm sendeki pıhtılaşma nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…