testi tam olarak ne zaman yaptınız? adet gününün geçmesini beklediniz mi?Merhaba kizlar bende bu ay test yaptim ve hamileyim :))
Ben adetimi bekledim hasta olacakmisim gibi karnim agridi kasiklarim gogsumde de sislik oldu ertesi gun de eczaneden test aldim yani 15inde olmam gerekiyordu 16 sinda test yaptim pozitif cikti cok sasirdim bu kadar erken sonuc beklemiyordum :)testi tam olarak ne zaman yaptınız? adet gününün geçmesini beklediniz mi?
Benimde adetim 30 Yada 31 Mart.1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.ama kendimi olumsuz olacakmış gibi hazırlıyorum üzülmemek için.gecikirse bende hemen test yapıcam.Ben adetimi bekledim hasta olacakmisim gibi karnim agridi kasiklarim gogsumde de sislik oldu ertesi gun de eczaneden test aldim yani 15inde olmam gerekiyordu 16 sinda test yaptim pozitif cikti cok sasirdim bu kadar erken sonuc beklemiyordum :)
Hayirlisi olsun canim insallah nisana guzel habelesiriz umuidi kesmek yok bnmde 14,gun var hhaastalima bit aksilik oolmazsa birde boi aydir folic kullaniyorumreglime 13 gün var ovulasyon günlerimi geçti bakalım beklmedeyim ama sanki bu ayda olmadı kasıklarım çok ağrıyor ama bu bende hep olan bişey sanki göğüslerimde şişme olursa o zaman hamile olma ihtimalim var gibi düğünücem beklemdeyim bakalım ne olucak
Hayirlisi olsun canim insallah nisana guzel habelesiriz umuidi kesmek yok bnmde 14,gun var hhaastalima bit aksilik oolmazsa birde boi aydir folic kullaniyorum
Hayirlisi olsun canim allah sifa versin biran once ne gibi ilaclar verdi budurum neden kaynaklanirmis sikma caninni hayirlisini dile;(slm kızlar bende gebelik öncesi rutin kan tahlillerimi yaptırdım. iyiki yaptırmışım. pıhtılaşma zamanım uzun çıktı ve maalesef korunmaya devam edecem bu sorun çözülünceye kadar
sağol canım hemotoloji bölümüne gidecem daha gitmedim. büyük ihtimal doğduğumdan beri var bu durum. hayırlısı dediğin gibiHayirlisi olsun canim allah sifa versin biran once ne gibi ilaclar verdi budurum neden kaynaklanirmis sikma caninni hayirlisini dile;(
canım benimki de pıhtılaşması uzun sürüyor. yani seninkinin tam tersiCanım ben genetik test yaptırdım 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması var bendede kan sukandırıcı kullanıyorm sendeki pıhtılaşma nasıl acaba
Parmaktan bakıyorlar ona değilmicanım benimki de pıhtılaşması uzun sürüyor. yani seninkinin tam tersi
yok kan verdim normal bir şekildeParmaktan bakıyorlar ona değilmi
Peki tedavisi nasılyok kan verdim normal bir şekilde
yani kadın doğumcum ilaç verirler dedi ama tam bilmiyorum yarın gidecem hemotoloji bölümüne bakalımPeki tedavisi nasıl
Anladım canım allahım şifa versin herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallahyani kadın doğumcum ilaç verirler dedi ama tam bilmiyorum yarın gidecem hemotoloji bölümüne bakalım