Mart ayinda(bu ay) test yapacak olanlar gelin birlikte bekleyelim

beklemek çok zor( bende de bel ağrısı var ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

ya ben de 20 martı bekliyorum ama pek bi belirti yok sadece kasıklarımda bi şişkinlik varmış gibi arada baskı yapıyor yürürken özellikle fark ediyorum bunu

ya ben de 20 martı bekliyorum ama pek bi belirti yok sadece kasıklarımda bi şişkinlik varmış gibi arada baskı yapıyor yürürken özellikle fark ediyorum bunu
aynı gün aynı hisler sanki kendim yazmışım gibi okudum =) hakkımızda hayırlısı bi doktorla konuştum bugün ayak üstü şimdi bile kan testi yaptırsan çıkma olasılığı yüksek dedi ama inanasım gelmedi gelemedi daha doğrusu

benim sancıdan çok batma oluyor ben de zor tutuyorum kendimi ama çok erken diye düşünüyorum

benim sancıdan çok batma oluyor ben de zor tutuyorum kendimi ama çok erken diye düşünüyorum
aynen ya çok erken ama test yap diyen de doktor iyice kafam karıştı. burda okuduklarımdan da haftalar sonra öğrenen bile olmuş. internetten hassas gebelik testi sipariş verdim şüpheli ilişkiden 7 gün sonra bile sonuç verir yazmışlar gelmesi 2 gün sürse 1 günde sabah idrarını beklesem 3 gün minimum beklicem demektir =) böyle böyle oyalıyorum kendimi

Ay hadi inşallah hamişizdir, benden yanaa çok ümidim yok acemisiyiz işin daha
İşin komik kısmı regl olduğum tarihi de unuttum, geçen ay annem ufak bir operasyon geçirdi gelen giden koşturma derken aklımda kalmadı tarihte

Psikolojik olduğunu düşündüğüm sadece belimde ağrım var ya da üşüttüm. Çalışmanın üstünden 1 hafta bile geçmedi daha yani... Gerçi hayatım boyunca hep ballı kısmetli birisi olmuşumdur. İnş bebişimde böyl kolay olur

Güzel haber alanlar bekletmesinler totem yapalım

bende koşuşturmadan hep unutuyordum o yüzden özellikle de bebek düşünmeye başladığımızdan beri bi takvim indirdim telefona ne zaman başladı ne zaman bitti tahmini yumurtlama günleri hepsini not ediyorum ki üstünden zaman geçti mi uçup gidiyo çünkü =) umarım çok bekletmeden gelir bebişlerimiz de hepimiz burdan tek tek yazarız hamileyim diye =)

Mrb kizlar bende ayni durumdayımm . Adetim 4 gün gecti ama test negatf çıktı . Beklemedeyim bende

Rabbim tez zamanda doldursun kucaklarımızı biz bu sabırsızlıkla 9 ay doğurmayı nasıl bekleyeceğiz acaba

günaydın arkadaşlar. bugün adet günüm ve halen olmadı. ancak kasık bel ve karın ağrısından ölecem hiç böyle olmazdı. bir de sol yumurtalık bir damar gibi atıyor sanki. bilginiz var mı bu konuda ?

Arkadaşlar benimde adetime 1 hafta var ama bugun çok sancim var çatlama ignrsinden sonra bu kadar erken adet olur muyum sizce

Merhaba kızlar benim de adetime 4-5 gun var ben de bekleyenlerdenım test yapmak ıcın. Kasıklarımda adet olacakmısın gıbı agrı var.

Bu Sabah bu sitede okuduklarımdan yola cıkarak yumurtlama testı yaptım. Okuduklarıma gore yumurtlama testı hamıle olunca da pozitif cıkıyormus. Benım kı ne yazık kı negatıf cıktı

Bu konuda bı bılgısı yada tecrubesı olan var mı arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…