Mart ayinda(bu ay) test yapacak olanlar gelin birlikte bekleyelim

Rabbim cümlemize hayırlısını hayırlıysa versin... Umudum erken olduğu için sonucun çıkmaması :)
ben bu ay ilk kez tedavi oldum ayin birinde catlatma ignesi oldum 13 gun sonra kanda baktirdim negatifdi bu gun adet olamam gereken gun ama gelen giden yok sadece dun iki kere sadece peceteye gelen pembe kanama oldu bende umudumu gec dollenme olmustur diye koruyorum adet olana kadar da umudumu yitirmeyecegim insallah

merhaba ayni durumdayiz benimde adet tarihim bu gun progestan cumartesi bitti dun aksam iki defa peceteye gelen pembemsi kanama oldu devami yok insallah yerlesme kanamasidir
Aah ah benim iki gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu kendimi o kadar kaptırdım ki bu büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır diye bu sabah bi uyandım adet olmuşum :KK43:( nasıl yıkıldım anlatamam bugünde eve bir sürü misafir geldi hepsinin ağzında bi bebek muhabbeti kafam trilyon oldu yani :/

gecekusu-01 gecekusu-01 canım inşallah nasip olur üzülme anlayamıyor disardakiler başlarına gelmeyince

Bugün bende maalesef hastalandim :KK43: Rabbim hayırlısı ni versin ama yinede insan çok üzülüyor :KK43:
Hayirlisi olsun bazen bizim ser diye gorsuklerimizde vardir bir hayir raabim zamanini biliyor insallah gonlumuzde olanin en hayirlsini verir rabbim hepimize diger aya insallah guzel haberler veririz birbirimize moralimizi bozmak yok :KK66:

Günaydın kızlar.benim daha 5gün var adetime ama bugün doktora gideceğim.sol kasığımda ağrı ve şişlik var.göğüslerim de öyle. Ara ara midem bulanıyor.hep yorgunum.bugün de randevum vardı.dua edin hayırlısı olsun.ümitlenmek istemiyorum ama elde değil :KK17::KK17::rolleyes::rolleyes:

Merhaba bende beklemedeym gecen ay 18inde adet oldum ama subat 28 cektigi icin kafam karıstı benm daha adet olmadm

ben 26 günde bir adet oluyorum 26 günü geçti bir aydanda 2 gün geçti ama test yaptım iki kez negatif :KK43:

bende bu ay test yapacağım.adetime 8-9 gün var.beklemedeyim.yumurtlama öncesi ve sonrası gün aşırı ilişki oldu.her ilişkiden sonra yarım saat-1 saat uzandım.sizler başka neler yapıyorsunuz? ilk denememiz.çok heyecanlıyım inş güzel haberler alabilirim.birde şunu sormak istiyorum.bir yerde okumuştum kayganlaştırıcı kullanmak hamile kalmayı engeller diye kullanmamalımıydık? aklım ona takıldı.

X