- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.621
- 33
insallah annen gibi sende bebeklerine en kisa zamanda kavusursun umutsuz olma hic bi sorunun yoksa insallah Allah nasip eder
ben bu ay ilk kez tedavi oldum ayin birinde catlatma ignesi oldum 13 gun sonra kanda baktirdim negatifdi bu gun adet olamam gereken gun ama gelen giden yok sadece dun iki kere sadece peceteye gelen pembe kanama oldu bende umudumu gec dollenme olmustur diye koruyorum adet olana kadar da umudumu yitirmeyecegim insallahRabbim cümlemize hayırlısını hayırlıysa versin... Umudum erken olduğu için sonucun çıkmaması :)
Hayirlsi olsun bnde diger aya insallah umutla beklicem rabbim saglik versin eslerimize bizesonuç negatifumudum bir dahaki aya artik
uzulme Allah buyuk insallah en hayirli zamanda kavusursunsonuç negatifumudum bir dahaki aya artik
Aah ah benim iki gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu kendimi o kadar kaptırdım ki bu büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır diye bu sabah bi uyandım adet olmuşummerhaba ayni durumdayiz benimde adet tarihim bu gun progestan cumartesi bitti dun aksam iki defa peceteye gelen pembemsi kanama oldu devami yok insallah yerlesme kanamasidir
Merhaba arkadaslar siz folic asit kullaniyor musunuz[/QUOTE evet canimmm bn kullaniyorum 3haftadir rutin kontrol yaptiirdim ilk sonraada bir sikintim olmadigi icin verdi duzenli kullaniyorum bakalim hayirlisi
Hayirlisi olsun bazen bizim ser diye gorsuklerimizde vardir bir hayir raabim zamanini biliyor insallah gonlumuzde olanin en hayirlsini verir rabbim hepimize diger aya insallah guzel haberler veririz birbirimize moralimizi bozmak yokBugün bende maalesef hastalandimRabbim hayırlısı ni versin ama yinede insan çok üzülüyor
Aminn insallah allah razı olsunAllahim tum isteyenlere nasip etsin :)
hayırlı olsun cnm darısı başımızaMerhaba kizlar bende bu ay test yaptim ve hamileyim :))