Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptin tesy yaptin idrar da agrilarin varmi bn daha hasta olmadim ya;DAynen bende senin gibiyim. 4 gun gecti ilk gun kan testi yaptirdim negatif ti ama belirtiler cok fazla. Umutluyum yine de
OTE="Frdaa, post: 39939986, member: 665354"]merhaba kızla bu ay umutlu bekleyenlerden bırıde benım hastalıgım 4 gun gecıktı beklıyorum bakalım ılk gun test yaptım sonuc negatıf ama beklıcem ınsallah bu beklemeler rabbım kımseyı bos cıkarmaz mınnıkklerımız cıka gelırrr
Bende daha olmadim. Test yapmaya korkuyorumNe yaptin tesy yaptin idrar da agrilarin varmi bn daha hasta olmadim ya;D
bende drumlar kotu galıba hasta oldum gıbıBende daha olmadim. Test yapmaya korkuyorum
hadi yaa neyse üzülme bir dahaki aya inşallahbende drumlar kotu galıba hasta oldum gıbı
Ne kadar var adetine inşallah olumlu sonuçlanırKızlar dua edin bana da bugün kan kesti yaptıracağım çok erken biliyorum ama napıyım işte :)
merhaba ayni durumdayiz benimde adet tarihim bu gun progestan cumartesi bitti dun aksam iki defa peceteye gelen pembemsi kanama oldu devami yok insallah yerlesme kanamasidirArkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu (tabi hesaplar doğruysa) progestan ilacımda bugün bitti ancak dün akşandan beri çok sık olmamakla birlikte hafif pembemsi ve açık kahverengi karışımı akıntı geliyor bel ağrısıda var sizce bunun sonu nereye varır adet mi olurum yoksa yerleşme kanaması gibi birsey midir?
insallah hakkinda hayirlisi olur adet tarihine ne kadar varKızlar dua edin bana da bugün kan kesti yaptıracağım çok erken biliyorum ama napıyım işte :)
insallah hakkinda hayirlisi olur adet tarihine ne kadar var
insallah annen gibi sende bebeklerine en kisa zamanda kavusursun umutsuz olma hic bi sorunun yoksa insallah Allah nasip ederİnş canım.... 15-20si gibiydi öyle hatırlıyorum. İlişkinin üzerinden 8 gün geçti henüz. Eğer doğru hatırlıyorsun bugün 1 gün geçmiş oluyor. İlk denemelerimiz. Umutlu değilim ama .... Annem hepimize pıtır pıtır 1 ayda kalmış bir ümidim o