• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Güzel sonuçlanır inşallah 🙏🏻 Ben de bugün 2.iğneyi yaptım sanırım benzer zamanlarda olacak işlemlerimiz ☺️
Evet maşallah bana 14 martta 5 günlük iğne vermişti 19 Mart kontrol gitti sonra üç günlük gonal f ve çatlama önleyici iğne verdi onlar yarın bitiyor cuma kontrol var pazartesi Salı toplama yaparız bir sorun olmazda dedi siz de durum nasıl nerde tedavi görüyorsunuz ben Fulya bahçeci yaşım 31

Merhaba, benim de olmadı maalesef Gonal-f 450 kullanıyordum ama yumurtalarım büyümedi, 5.gün kontrole gittiğimde öğrendim, kistim de tekrarladı :( en azından bir iki ay dinlenme kararı aldım ben de, bir süre ilaç kullanmak istemiyorum gerçekten, dondurulmuş tek embriyom var doktorum onu transfer edelim diyor ancak ben biraz dinlenmek istiyorum uzun ve yorucu bir süreç oldu gerçekten benim için.

Bu arada ben Kavacık Medistate Hastanesinde tedavi görüyorum, Kenan Sofuoğlu doktorum. Hepimiz için hayırlısı olsun, pes etmek yok kızlar sadece arada ufak molalar vermeliyiz sanıyorum, hem beden hem de ruh sağlığımız için 😉

Bu arada ben Kavacık Medistate Hastanesinde tedavi görüyorum, Kenan Sofuoğlu doktorum. Hepimiz için hayırlısı olsun, pes etmek yok kızlar sadece arada ufak molalar vermeliyiz sanıyorum, hem beden hem de ruh sağlığımız için 😉
Evet kesinlikle ben 6-7 yıldır uğraşıyorum bıraktım yoruldum artık

Back