• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba,ne durumdasınız? Bildiğim kadarıyla adetten hemen sonra yapmıyorlar. Doktorun bana dediğine göre hap ile 17-18 günlük bir süreç ya da lucrin Depot iğne ile 30 günlük süreç. Benim maalesef lucrin depotla başladı makrofaj aşısı olacağım için 😄
o iğne ne içinmiş ?bana öyle bişe demedi ama

canım ben biraz erken regl oldum estrofem basladılar bana sen ne durumdasın 17-18 günlük bir süreç var evet hemen olmaz 21 inde kontrolüm var
Ben de şuan bekleme aşamasındayım :) tam bir hafta önce lucrin vurdum adetliyken. 21 inde benim de kontrolüm var canım,hem kan tahlili hem ultrason muayenesi var. Heralde biraz daha netleşir diye umuyorsum süreç. Bu arada ben de normalden erken regl oldum opu dan sonra. Doktorum progestan fitil vermişti opudan sonra beş gün kullandım sabah akşam. Tam 5 gün sonra da regl oldum. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de :)🌸

o iğne ne içinmiş ?bana öyle bişe demedi ama
Açıkçası sormadım neden öyle diye😊 artık tamamen oluruna bıraktım her şeyi. Bir de makrofaj aşısı olacağım ben,zaten bir hafta oluşma süresi var onun,sanırım biraz da o yüzden iğneli yöntemi tercih etti Erol hoca. Bir nevi resetleme gibi düşünün dedi rahim için. Bu ay yumurtlama yok,regl yok. Bir nevi menapoz gibi.

Açıkçası sormadım neden öyle diye😊 artık tamamen oluruna bıraktım her şeyi. Bir de makrofaj aşısı olacağım ben,zaten bir hafta oluşma süresi var onun,sanırım biraz da o yüzden iğneli yöntemi tercih etti Erol hoca. Bir nevi resetleme gibi düşünün dedi rahim için. Bu ay yumurtlama yok,regl yok. Bir nevi menapoz gibi.
anladım canım benm de 21 inde hem kan progesteron testi var hemde benm de rahim kalınlıgı falan ölçeçekler sonra da herhalde trnasfer günü belli olur

Bugün opu nun 3.günü. Yarın da transfer olucam. Ama bu karın şişliği ve gazla nasıl olcak bilmiyorum🫤

Bugün opu nun 3.günü. Yarın da transfer olucam. Ama bu karın şişliği ve gazla nasıl olcak bilmiyorum🫤
hemen olmazki ama bi 6-10 gün içinde olur nedne hemen yapacaklar anlamadım ilaç iğne falan kullanman lazım

hemen olmazki ama bi 6-10 gün içinde olur nedne hemen yapacaklar anlamadım ilaç iğne falan kullanman lazım
Hemen olur. Ona doktor karar veriyo. Benle beraber Aynı gün yumurta toplama olanlar, bugün yani 3.gün embriyosu transferine girdiler. Bana sadece bilgi verip eve gönderdiler. Bana cumartesi 5.gün embriyosu tranfer edilcek. Doktor ve embriyolog birlikte karar veriyo. İğne ilaç kullanma evresi de yumurta toplamadan evvel ki, yumurta büyütme koruma evresi. Tabi Doktor uygun gördüğü hastanın durumuna göre de, yumurta topladıktan tranfer öncesi ve sonrası sonra da ilaçlar veriyor.

Hemen olur. Ona doktor karar veriyo. Benle beraber Aynı gün yumurta toplama olanlar, bugün yani 3.gün embriyosu transferine girdiler. Bana sadece bilgi verip eve gönderdiler. Bana cumartesi 5.gün embriyosu tranfer edilcek. Doktor ve embriyolog birlikte karar veriyo. İğne ilaç kullanma evresi de yumurta toplamadan evvel ki, yumurta büyütme koruma evresi. Tabi Doktor uygun gördüğü hastanın durumuna göre de, yumurta topladıktan tranfer öncesi ve sonrası sonra da ilaçlar veriyor.
anladım kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabi

Back