Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek sürecim oldu pozitif sonuç aldım kayseride özel bir hastanede muane ve doğum yapmayı düşünüyorum kayseride yaşayan veya bilen varmı aranızda iyi bir kadın doğum doktoru ?
Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek sürecim oldu pozitif sonuç aldım kayseride özel bir hastanede muane ve doğum yapmayı düşünüyorum kayseride yaşayan veya bilen varmı aranızda iyi bir kadın doğum doktoru ?
Valla çok ilgili bilgili diyebilirim yapay zekalı tüp bebek yapıyor cumartesi pazar sabah 8, 30 da kanal d çıkıyor bende ona yaptırdım yarın kan vercem bugün test yaptım hatta pozitif çıktı yarında kanda bakilacak
Hümeyra öztürk’e gidin. O da tüp bebek uzmanı olduğu için çok iyi ilgileniyor ve ilaç dozlarını ayarlıyor. Gökalp öner i tavsiye etmem. Bir arkadaşımda bebeğin sakat olduğunu atladı. Sözde prof olmuş. Koskoca sakatlığı atlamış
Hümeyra öztürk’e gidin. O da tüp bebek uzmanı olduğu için çok iyi ilgileniyor ve ilaç dozlarını ayarlıyor. Gökalp öner i tavsiye etmem. Bir arkadaşımda bebeğin sakat olduğunu atladı. Sözde prof olmuş. Koskoca sakatlığı atlamış
Zeka konusunda sıkıntıları olanı gördüm de böylesini nadir görüyoruz. 13 Mesajı var 13 mesajda da tek bir doktoru övmüş. Sonra gidip "Sosyal medya fenomenlerine kanmak istemeyenlere tavsiyemdir, hümeyraya gidin" diye açıklama yapmış yetmemiş bir arkadaşımın bebeğinin sakat doğmasına sebep oldu diye başka bir doktoru çok ağır ithamlarla kötülüyor.
Şimdi yukarıda sözde profesör dediği adam bunu dava etse bir ton tazminat ödetse haklı mı değil mi? Onu da geç a be az geç anlayan hanımefendi yana yıkıla bu yazdıklarımı sil diye sen bana gelmez misin? Gelsen de silemem zira ; Üyelik ile ilişkin tüm içerik ve kayıtlar 6098 Sayılı Kanun ile 10 yıl saklanmaktadır.
KVKK vs diye de sakın gelme KVKK böyle bir şey değil.