• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

anladım kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabi
Tabi tabi aayy neler var neler. Ben de sıfır bilgi sahibi. Hastaneye gide gele doktorlarla konuşa konuşa bilgi sahibi oldum. Kaliteli yumurta sayınız fazlaysa, transfer edilen de tutmazsa,kalan sağlıklı olanlar donduruluyor. 2adet dönemi geçirip, rahim de dinlenince transfer tekrar uygulanıyor. Bunu da bugün öğrendim🤭

Tabi tabi aayy neler var neler. Ben de sıfır bilgi sahibi. Hastaneye gide gele doktorlarla konuşa konuşa bilgi sahibi oldum. Kaliteli yumurta sayınız fazlaysa, transfer edilen de tutmazsa,kalan sağlıklı olanlar donduruluyor. 2adet dönemi geçirip, rahim de dinlenince transfer tekrar uygulanıyor. Bunu da bugün öğrendim🤭
benm 4 aydır donduruluyor 2 embriyo 5. gün embriyosu :)

Merhaba kızlar bende haftaya bugün 2. Transferim olucam hazirlik dönemim bitti bugün son kontrolüm vardı haftaya bugünde transfer olacak birbirimize dualar edelim ❤️

Merhaba kızlar ben de bugün opu oldum. Doktor iyi dedi ama bakalım artık Rabbime kaldı gerisi. Ama ağrılarım var maalesef bir de karnımda biraz şişlik. Sizde durumlar nasıldı ve kaç güne geçti. Bir de progestan hap verdi doktor biraz bulantı yapabilir dedi hemşire korktum açıkçası çalışıyorum da. Deneyiminiz var mı 😪

Merhaba kızlar ben de bugün opu oldum. Doktor iyi dedi ama bakalım artık Rabbime kaldı gerisi. Ama ağrılarım var maalesef bir de karnımda biraz şişlik. Sizde durumlar nasıldı ve kaç güne geçti. Bir de progestan hap verdi doktor biraz bulantı yapabilir dedi hemşire korktum açıkçası çalışıyorum da. Deneyiminiz var mı 😪
Merhaba kaç tane yumurta toplandı ?

Bugün opu nun 3.günü. Yarın da transfer olucam. Ama bu karın şişliği ve gazla nasıl olcak bilmiyorum🫤
Merhaba ben de dün opu oldum. Ağrım çoktu ama akşam geçti. Bugün de mide ağrısı ve gaz var sizin de mideniz kötü olmuş muydu böyle 😥

Merhaba ben de dün opu oldum. Ağrım çoktu ama akşam geçti. Bugün de mide ağrısı ve gaz var sizin de mideniz kötü olmuş muydu böyle 😥
Merhabalar geçmiş olsun.Ağrının olmamasına çok sevindim. Benim mide ağrısı şikayetim hiç olmadı. Bağırsak gazı şikayetim çok fazla hala daha devam ediyor.

Merhabalar geçmiş olsun.Ağrının olmamasına çok sevindim. Benim mide ağrısı şikayetim hiç olmadı. Bağırsak gazı şikayetim çok fazla hala daha devam ediyor.
Bugün progestanı ağızdan aldım sanırım o yapmış olabilir. Bağırsaklardaki gaz bende de var maalesef. Hassastı normalde bağırsaklarım şimdi taş gibi oldu. 5 güne de transfer olucam sanırım bu durum korkutuyor beni 😔

Bugün progestanı ağızdan aldım sanırım o yapmış olabilir. Bağırsaklardaki gaz bende de var maalesef. Hassastı normalde bağırsaklarım şimdi taş gibi oldu. 5 güne de transfer olucam sanırım bu durum korkutuyor beni 😔
Aayyy aynı aynı benim de normal de bağırsaklar hassas şimdi oldu cam bebek mübarek. Taş gibi sert. İçinizi ferah tutun 5.güne gelince çok daha iyi olcak. Progesteron mide ağrısı yaptıysa mide korucu kullanın. Veya yemek arasında ilacı bol suyla yutun. Benim de midem çok hassas. İlaçları hep yemek yerken bol suyla içerim ki ağrı yapmasın. Deneyin belki ağrı yapmaz.

İnşallah ya valla bebeği taşıyacak gücü bulamıyorum şu anda. Bir de stres yaptım sanırım opu da ameliyata girince o da mideme vurdu herhalde diyorum. İnşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırız 🤲 progestan yan etki yaparsa vajinadan alabilirsin demişti doktorlar öyle yapıcam sanırım. Ama ilaçlar bitmiyor ki dolu ilaç kullanıyorum onlar da yapmış olabilir 😔

Back