Tabi tabi aayy neler var neler. Ben de sıfır bilgi sahibi. Hastaneye gide gele doktorlarla konuşa konuşa bilgi sahibi oldum. Kaliteli yumurta sayınız fazlaysa, transfer edilen de tutmazsa,kalan sağlıklı olanlar donduruluyor. 2adet dönemi geçirip, rahim de dinlenince transfer tekrar uygulanıyor. Bunu da bugün öğrendimanladım kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabi
benm 4 aydır donduruluyor 2 embriyo 5. gün embriyosu :)Tabi tabi aayy neler var neler. Ben de sıfır bilgi sahibi. Hastaneye gide gele doktorlarla konuşa konuşa bilgi sahibi oldum. Kaliteli yumurta sayınız fazlaysa, transfer edilen de tutmazsa,kalan sağlıklı olanlar donduruluyor. 2adet dönemi geçirip, rahim de dinlenince transfer tekrar uygulanıyor. Bunu da bugün öğrendim
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.benm 4 aydır donduruluyor 2 embriyo 5. gün embriyosu :)
Hayırlısı olsun inşallah sizin için deanladım canım benm de 21 inde hem kan progesteron testi var hemde benm de rahim kalınlıgı falan ölçeçekler sonra da herhalde trnasfer günü belli olur
Merhaba kaç tane yumurta toplandı ?Merhaba kızlar ben de bugün opu oldum. Doktor iyi dedi ama bakalım artık Rabbime kaldı gerisi. Ama ağrılarım var maalesef bir de karnımda biraz şişlik. Sizde durumlar nasıldı ve kaç güne geçti. Bir de progestan hap verdi doktor biraz bulantı yapabilir dedi hemşire korktum açıkçası çalışıyorum da. Deneyiminiz var mı
24 yumurta toplandı 22 sini kullandık dediler bakalım bekliyoruz arayacaklar döllenme durumuna göreMerhaba kaç tane yumurta toplandı ?
12 Mart transfer oldumMerhaba arkadaşlar Mart ayında transfer gerçekleşecek inşallah bir aksilik çıkmazsa var ki aranızda benim gibi olan? Hangi aşamadasınız? Neler yapıyorsunuz?
Merhaba ben de dün opu oldum. Ağrım çoktu ama akşam geçti. Bugün de mide ağrısı ve gaz var sizin de mideniz kötü olmuş muydu böyleBugün opu nun 3.günü. Yarın da transfer olucam. Ama bu karın şişliği ve gazla nasıl olcak bilmiyorum
Merhabalar geçmiş olsun.Ağrının olmamasına çok sevindim. Benim mide ağrısı şikayetim hiç olmadı. Bağırsak gazı şikayetim çok fazla hala daha devam ediyor.Merhaba ben de dün opu oldum. Ağrım çoktu ama akşam geçti. Bugün de mide ağrısı ve gaz var sizin de mideniz kötü olmuş muydu böyle
Bugün progestanı ağızdan aldım sanırım o yapmış olabilir. Bağırsaklardaki gaz bende de var maalesef. Hassastı normalde bağırsaklarım şimdi taş gibi oldu. 5 güne de transfer olucam sanırım bu durum korkutuyor beniMerhabalar geçmiş olsun.Ağrının olmamasına çok sevindim. Benim mide ağrısı şikayetim hiç olmadı. Bağırsak gazı şikayetim çok fazla hala daha devam ediyor.
Aayyy aynı aynı benim de normal de bağırsaklar hassas şimdi oldu cam bebek mübarek. Taş gibi sert. İçinizi ferah tutun 5.güne gelince çok daha iyi olcak. Progesteron mide ağrısı yaptıysa mide korucu kullanın. Veya yemek arasında ilacı bol suyla yutun. Benim de midem çok hassas. İlaçları hep yemek yerken bol suyla içerim ki ağrı yapmasın. Deneyin belki ağrı yapmaz.Bugün progestanı ağızdan aldım sanırım o yapmış olabilir. Bağırsaklardaki gaz bende de var maalesef. Hassastı normalde bağırsaklarım şimdi taş gibi oldu. 5 güne de transfer olucam sanırım bu durum korkutuyor beni
Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar nasip etsin12 Mart transfer oldum
Amin Allah razı olsun, pozitifi gördük şuan bakalımRabbim inşallah hayırlı sonuçlar nasip etsinBenimki kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef
Bende iğneye başladım son iki iğnem kaldı
Güzel sonuçlanır inşallahBende iğneye başladım son iki iğnem kaldı
Aminnnn, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi, darısı hepimizin başınaAmin Allah razı olsun, pozitifi gördük şuan bakalımRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?