- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Merhaba hayırlı olsunBenimde bu ilaçlar var sadece prograf yok bu gün nasılsiniz bende 17 martta transfer oldum birde tek mı çift mı sizin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı olsunBenimde bu ilaçlar var sadece prograf yok bu gün nasılsiniz bende 17 martta transfer oldum birde tek mı çift mı sizin
Bende de yok yavaş yavaş işlerimi yapıyorum bu gün annem vardi o gidince kalktım artık tek embiryo benim de hiç belirti yok normal demek kiMerhaba hayırlı olsuntek embriyo benim, bende hiç belirti yok bir haftadır evdeyim yatıyorum yarın da normal yaşantıma geri döneceğim ışık hızıyla işe başlayacağım
sizde durumlar nasıl?
Merhabalar inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.
Bence gebelik var :)))))) çok sevindim sizin icin. Ne zaman transfer oldunuz:))))Arkadaşlar ben regl olacağım düşüncesiyle dayanamadım test yaptım. Çünkü çok fazla sancım oluyordu ve moralim bozulduğu için ilaçlarımı kullanmak istemedim. Sanki silik bir çizgi var gibi? Sizce pozitif diyebilir miyiz ?
Ayy inşallah vardır.Bence gebelik var :)))))) çok sevindim sizin icin. Ne zaman transfer oldunuz:))))
Bence gebelik var :)))))) çok sevindim sizin icin. Ne zaman transfer oldunuzArkadaşlar ben regl olacağım düşüncesiyle dayanamadım test yaptım. Çünkü çok fazla sancım oluyordu ve moralim bozulduğu için ilaçlarımı kullanmak istemedim. Sanki silik bir çizgi var gibi? Sizce pozitif diyebilir miyiz ?
Bence gebelik var. Gidip kan verseniz öğrenirsiniz. Çok şükür. Sizin için cok sevindim. Insallah allah kucaginiza sağlıkla almayı nasip etsin:) banada dua edin:)Ayy inşallah vardır.Eşim ve ben bakınca silik çizgiyi görüyoruz ama buraya atınca tekrar baktım çok belli olmamış kameradan. Bir de az önce yaptım genellikle sabah ilk idrarla daha net çıkıyormuş sanırım. 17 martta transfer olmuştum. Transfer günü hariç 6. Günüm bugün.
Test günüm normalde perşembe günü ama bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ben de. Umarım pozitif sonuç alırım. İnşallah siz de pozitif sonuç alırsınız. İnanın benim gibi bekleyen herkese çok çok dua ediyorum. Çünkü bizi en iyi biz anlarızBence gebelik var :)))))) çok sevindim sizin icin. Ne zaman transfer oldunuz
Bence gebelik var. Gidip kan verseniz öğrenirsiniz. Çok şükür. Sizin için cok sevindim. Insallah allah kucaginiza sağlıkla almayı nasip etsin:) banada dua edin:)
Pozitif gibiArkadaşlar ben regl olacağım düşüncesiyle dayanamadım test yaptım. Çünkü çok fazla sancım oluyordu ve moralim bozulduğu için ilaçlarımı kullanmak istemedim. Sanki silik bir çizgi var gibi? Sizce pozitif diyebilir miyiz ?
Ayy inşallah canım.Pozitif gibiyarın hemen git kan verr
5. Gün embriyosuydu dimiAyy inşallah canım.ay çok heyecanlandım ya
Evet 5. Embriyosu dondurulmuş. Çift transfer5. Gün embriyosuydu dimi
Çok iyi ,inşallah güzel haberler alırsınEvet 5. Embriyosu dondurulmuş. Çift transfer
İnşallah hep birlikte hep güzel haberler alalım kızlarÇok iyi ,inşallah güzel haberler alırsın![]()
:)))) kesinlikle bizi en iyi biz anlarız. Ben 19 martta transfer oldum:) transfer günü dahil 5.gunumdeyim:)Test günüm normalde perşembe günü ama bir kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ben de. Umarım pozitif sonuç alırım. İnşallah siz de pozitif sonuç alırsınız. İnanın benim gibi bekleyen herkese çok çok dua ediyorum. Çünkü bizi en iyi biz anlarızsiz ne zaman transfer olmuştunuz.?
Ayy az kalmış sizin de inşallah inşallah çok güzel sonuçlar alırsın:)))) kesinlikle bizi en iyi biz anlarız. Ben 19 martta transfer oldum:) transfer günü dahil 5.gunumdeyim:)
Canım sizin ilk transferde yapmayıp bu transferinizde yaptığınız herhangi bi fark var mı merak ettim ve iki transfer arasında ne kadar bekledinizİnşallah hep birlikte hep güzel haberler alalım kızlar![]()
İlk transferim Ocak ayında oldu. Negatifle sonuçlandı. Beslenmeme çok dikkat etmemiştim. Ayrıca yerimden ilk hafta pek kalkmadım sürekli uzandım. İkinci transferi Doktor hemen yapabiliriz demişti ama ben negatif haberinden dolayı biraz toparlanmak istedim çünkü pozitif olacak diye çok beklentiye girmiştim. Neyse toparlandım ve martın 17 sinde transferim oldu. Bu sefer asla yatmadım hatta şöyle söyleyeyim pazartesi işe gittim işten biraz erken çıktım eve geçip hazırlandım ve ardından öğleden sonra transfer oldum. Transfer olduktan hemen ertesi gün okula gitmeye devam ettim. Çalışmayı hiç bırakmadım. Sabahları çok erken kalksam bile sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Günden 2 haşlanmış yumurta, mutlaka yarım avakado, peynir zeytin özellikle ceviz ve kabak çekirdeği tükettim. Akşam yemeklerimi kendim hazırladım. Bol protein ağırlıklı beslendim. Karbonhidratı kestim. Meyve olarak bol bol elma tükettim. Ayrıca omega 3 ve d vitamini kullanmaya başladım. Yani bunları yaptım. Umarım pozitif sonuç alırız hepimizCanım sizin ilk transferde yapmayıp bu transferinizde yaptığınız herhangi bi fark var mı merak ettim ve iki transfer arasında ne kadar beklediniz
Anladım yani sadece yaşam tarzınızı değiştirdinizİlk transferim Ocak ayında oldu. Negatifle sonuçlandı. Beslenmeme çok dikkat etmemiştim. Ayrıca yerimden ilk hafta pek kalkmadım sürekli uzandım. İkinci transferi Doktor hemen yapabiliriz demişti ama ben negatif haberinden dolayı biraz toparlanmak istedim çünkü pozitif olacak diye çok beklentiye girmiştim. Neyse toparlandım ve martın 17 sinde transferim oldu. Bu sefer asla yatmadım hatta şöyle söyleyeyim pazartesi işe gittim işten biraz erken çıktım eve geçip hazırlandım ve ardından öğleden sonra transfer oldum. Transfer olduktan hemen ertesi gün okula gitmeye devam ettim. Çalışmayı hiç bırakmadım. Sabahları çok erken kalksam bile sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Günden 2 haşlanmış yumurta, mutlaka yarım avakado, peynir zeytin özellikle ceviz ve kabak çekirdeği tükettim. Akşam yemeklerimi kendim hazırladım. Bol protein ağırlıklı beslendim. Karbonhidratı kestim. Meyve olarak bol bol elma tükettim. Ayrıca omega 3 ve d vitamini kullanmaya başladım. Yani bunları yaptım. Umarım pozitif sonuç alırız hepimiz![]()