Doktoruna danışıp alsan iyi olur canım bebeğin rahme tutulmasını düşük yapmayı engelliyor MuşBana vermedi
İğne oldun mu canım? Olduysan kaçıncı günün?Selamm hanımlar bende şubat 17 adetimde gittim klomen ve folik asit başladık 3 Mart gittim kontrole sağ tarafta 2 bebek olacak şekilde güzel yumurtan var değerlendir dedi değerlendirdik bugün adet günüm , yaklaşık 2 haftadır göğüs hassasiyetim var taş gibi oluyorlar damar damar oluyor sabahları beklemedeyim bakalım
Yok iğne önermedi doktor değerlendir dedi sadeceİğne oldun mu canım? Olduysan kaçıncı günün?
Aslında 3 Marttan bu yana 14 gün geçmiş, en azından Bi test yapsan?Yok iğne önermedi doktor değerlendir dedi sadece
Test yaptım erken gebelik testi 3 gün vardı adetime yaptıktan 4-5 saat sonra 2. Çizgi olmuş negatifti başta yani test aldırıcam bugün adet olmazsam yarın yapıcam tekrarAslında 3 Marttan bu yana 14 gün geçmiş, en azından Bi test yapsan?
İnşallah hamilesindir canım bize haber ver mutlakaTest yaptım erken gebelik testi 3 gün vardı adetime yaptıktan 4-5 saat sonra 2. Çizgi olmuş negatifti başta yani test aldırıcam bugün adet olmazsam yarın yapıcam tekrar
banada aynı şekilde , benimde klomen yarın akşam bitiyorYok iğne önermedi doktor değerlendir dedi sadece
İnşallah bebiş seninledirTest yaptım erken gebelik testi 3 gün vardı adetime yaptıktan 4-5 saat sonra 2. Çizgi olmuş negatifti başta yani test aldırıcam bugün adet olmazsam yarın yapıcam tekrar
İnşallahİnşallah bebiş seninledir
İnşallah güzel haberi veririmİnşallah hamilesindir canım bize haber ver mutlaka
Allah bağışlasınİnşallahAllahım isteyen herkese nasip etsin olursa 2. Bebişim olucak inşallah
Yok ateşim düştüğü için yapmadım test. Ateşim düştükten 1-2 gün sonra adet oluyorum çünkü ve ara ara hafif karın ağrım da oluyorGebelik testi yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?