Canım stresten dolayı gecikme yaşıyor olabilir misin?Kızlar klomen kullandım adetim 2 gün gecikti göüs ağrım var 3 gün önce test yaptım kader negatifti yani adetten 1 gün önce negatiftir kızlar bu göüs ağrısı neden var kist olsa kaşık ağrısı olmazmıydı
Büyük ihtimal lekeleniyorum bugün çok stres yapıyorum halbuki ne eşim nede benim rahim filmim var sadece denemek için verdi doktor çatlammada olmadı iğne yapılmadıCanım stresten dolayı gecikme yaşıyor olabilir misin?
Bende bugün kontrole gittim. Sağda 4 tane solda 2 tane yumurta oluşmuş. Bugün son kez Klomen kullanıcam ve perşembe günü saat 9 da iğneyi vurdurucam. Bende çok zor buldum iğneyi hangi şehirdesiniz sizKızlar durumlar nasıl?
Ben dün kontrole gittim 3 tane yumurta oluşmuş ama henüz 10-11-11 mm
Cuma yine kontrole çağırdı, istenilen büyüklüğe ulaştıysa yapacak iğneyi.
Bu ara ben ovitrelle bulamıyorum kafayı yemek üzereyim
#ovitrelle
Sizin adınıza çok sevindimBende bugün kontrole gittim. Sağda 4 tane solda 2 tane yumurta oluşmuş. Bugün son kez Klomen kullanıcam ve perşembe günü saat 9 da iğneyi vurdurucam. Bende çok zor buldum iğneyi hangi şehirdesiniz siz
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız bu aySizin adınıza çok sevindimİnşallah tez zamanda güzel haberi alırsınız
Balıkesirdeyim ben
Günaydın, amin inşallahÇok teşekkür ederim. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız bu ay. Ben antalyadayım iğneyi sadece bi eczaneden bulabildim.
Ay ben de dün gittim kontrole benim de çok büyümüş yumurta 4 cm olmuş işe yaramaz bu dedi cuma günü tekrar gideceğim diğer yumurtalar için hayırlısı olsun bizim için ilk denemem benimKızlar durumlar nasıl?
Ben dün kontrole gittim 3 tane yumurta oluşmuş ama henüz 10-11-11 mm
Cuma yine kontrole çağırdı, istenilen büyüklüğe ulaştıysa yapacak iğneyi.
Bu ara ben ovitrelle bulamıyorum kafayı yemek üzereyim
#ovitrelle
Aaa neden öyle oldu kiAy ben de dün gittim kontrole benim de çok büyümüş yumurta 4 cm olmuş işe yaramaz bu dedi cuma günü tekrar gideceğim diğer yumurtalar için hayırlısı olsun bizim için ilk denemem benim
Konyaaltında Yaşam eczanesinden aldım benGünaydın, amin inşallahPeki hangi eczane Antalya merkezde mi? Orada tanıdıgım var ona sordurayım bende
Çok teşekkür ederimKonyaaltında Yaşam eczanesinden aldım ben
Evet canım çok zor gerçekten işimizAaa neden öyle oldu kiNe kadar zor işimiz çok büyüse dert az büyüse dert... Allah'tan takipli oluyoruz da görüyoruz kist oluşması an meselesi
Hayırlı olsun canım, müjdeli haberini bizimle paylaştığın günü bekliyoruzİğnemi az önce vuruldum kızlar. Allah çabalarımızın karşılığını versin inşallah şu mübarek ayın hürmetine
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay. Bulabildin mi acaba iğneyi?Hayırlı olsun canım, müjdeli haberini bizimle paylaştığın günü bekliyoruz
Kuzum hala bulamadım, yarın kontrolüm var çok üzgünümÇok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberler alırız bu ay. Bulabildin mi acaba iğneyi?
Buradaki tanıdığına sordurabildin mi canım ben iki tane ayırtmıştım bi tanesini aldım sadece diğeri duruyordu. Bende eşimin eczacı arkadaşına sordurttum anca o bulabildi. Gerçekten yumurtalar gelişse bir dert ilaç bulmak ayrı dert işimiz çok zor sürekli stres.Kuzum hala bulamadım, yarın kontrolüm var çok üzgünüm
Bebeğim herkese sordum yok maalesef artık yorgunum, şu iğneyi aradığım kadar ders çalışsaydım bambaşka şeyler olabilirdiBuradaki tanıdığına sordurabildin mi canım ben iki tane ayırtmıştım bi tanesini aldım sadece diğeri duruyordu. Bende eşimin eczacı arkadaşına sordurttum anca o bulabildi. Gerçekten yumurtalar gelişse bir dert ilaç bulmak ayrı dert işimiz çok zor sürekli stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?