Mart ayı Klomen & Famera Serüvenine Başlayanlar, Birbirimize Destek Olalım Mı?

kızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
Bende bugün gittim kontrole yumurta dün catlamış 4 cmlik bir yumurta(kist)vardı oda catlamıs bu süreçte ben çok havuç tükettim canım sende tüket kendiliğinden catlasın

Kızlar dua edin bugün kontrolüm var, inşallah isteğimiz büyüklüğe ulaşmıştır yumurtalar

Canım 2 gün var aramızda, durumlar nedir sende? Ben ovitrelle yi ilk defa vuruldum bu yüzden merak ediyorum dünden bu ya hiç belirtim yok benim. Ama şey çok güzel hani testte hep pozitif görüyorsunya Sanki varmış gibi insan bile bile onu görünce bile mutlu oluyor ya, kafayı mı yedim acaba P pembekelebeks

Canım bende ilk defa vuruldum iğneyi. Cumadan beri kasıklarımda batma var. İğneden mi yoksa tuttu mu bilmiyorum. Dün ovulasyon testi yaptım pik çıktı çok hoşuma gitti benimde onu görmek doktorum bana saat söylemedi kafama biraz da o takıldı perşembe cuma pazar günleri değerlendirin dedi. Nedense içimden bir his oldu diyor. Ayyy bilmiyorum umarım olmuştur ikimizin ki de

Amin bebeğim ya Bende gram belirti yok bize 36 dedi direk

1 martta çatlatma iğnesi olmuştum 3 mart yumurtlama olmuştur tahminen. Dün ateşim düştü bugün de ara ara ağrım oluyor adetim başlayacak. Artık doktora gitmemeye karar verdim hiçbir işe yaramıyor. Evde Letrozole hapım kalmıştı son nez kullanıcam olursa olur olmazsa da yazın tüp bebek yapıcam

Gebelik testi yaptın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…