-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.641
Soyledigin iyi oldu canm dikkat edelimHacamat yaptıracak kızlar tek tavsiyem hacamattan sonra o bölgeyi 2 3 gün çok sıcak tutmanız dikket edin ben bilmiyordum 4 5 gün sırtım tutuldu sıcak tutulması gerekiyormuş
Prodoctor erken gebelik freely kaset test var kuzumGeçmiş olsun canımKaliteli bir testse silik birşeyler çıkarabilir
teşekkürler kuzum bilgilendirme için bir hışımla giderim artık gidersemben yaptırdım canım yakın zamanda şubat başı gibi acımıyor hiç yani minik minik çizdikleri yerlerde çok hafif bişey her bir çizik tek kıl kopması acısı kadar :)
Kuzum parolu hamileler kullanabiliyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorumBen bu ay yumurtlama haftasında peynır ekmek gıbı parol ıctım malesefcunku asırı mıgren atakları yasadım 10 gunun 5 gunu parol ıctım ama yapcak bısey yok,cunku ıcmezsem baslayacagını anladıgımda 3 gun surunduruyor.umarım bı etkısı olmuyodur agrı kesıcının fln
Öğretmen misin canim inşallah atanirsin bende öğretmenim bilirim o süreçleri Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar inşallah Rabbim sevindirir bu ay minik bebişle hepinizi.
Her işyerinde aynı sorunlar malesef ben 5 yıl sabrede bildim geçen ay şube değiştirdim dayanamıyordum artık işi bırakmayı bile düşündüm o derece artık. Aklıma koydum ne yapıp edip kpss sınavından yüksek alıp atanmam lazım
Freely varsa yap gitsin ozamanProdoctor erken gebelik freely kaset test var kuzum
teşekkürler kuzum bilgilendirme için bir hışımla giderim artık gidersem
Kuzum parolu hamileler kullanabiliyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Bilgilendiririm sizi kuzum yaptığımda etiketlerimFreely varsa yap gitsin ozaman
bende mi yarın yapsam ne varsa illaki çıkarBilgilendiririm sizi kuzum yaptığımda etiketlerim
Yap bebısm 10. Gunse yarın.varsa cıkar evetbende mi yarın yapsam ne varsa illaki çıkarimagination forever
Yumurtlama en cok kasıgındakı rahatsız hısten ve su gıbı akıntıdan anlarsın,o hıs geldıgınde bıkac gun ıcınde catlıycakmfemektır ona gore degerlendırırsınKızlar iki sorum olacak size şimdi
1- erken gebelik testi battan ne kadar önce yapılıyor?
2- yumurta beyazı sıvısı geldiğinde yumurtlama mi oluyor yoksa çatlama mı?
Ben bu ay ovu yapmadığımdan bari bunlara dikkat edeyim
evet kuşum yarın 10. gün ümidim yok ama yaparım yoksa en azından kafam boşalır boşuna stres olmıyayımYap bebısm 10. Gunse yarın.varsa cıkar evet
Tamam mınnosum benım yapacak bı testım bıle yokevet kuşum yarın 10. gün ümidim yok ama yaparım yoksa en azından kafam boşalır boşuna stres olmıyayım
yok aşkım regl oldum. Ama yumurtladım mı merak ediyorumdestinesiaa bebegm yaptınmı test
ben stok yapmıştım o yüzden varTamam mınnosum benım yapacak bı testım bıle yoktest yıyen oldugum ıcın carsamba alcam yoksa harcarım hemen
Ayy cok ılgıınnncc.Degerlendırdın ya o gunude hıc bellı olmaz 10 gun sonra bı test yap sen yonede bebegımyok aşkım regl oldum. Ama yumurtladım mı merak ediyorum
Tamam kuzumBilgilendiririm sizi kuzum yaptığımda etiketlerim
Kız deneyelimm en azından ne olacak yaaa en fazla hanemize bir negatif daha eklenirbende mi yarın yapsam ne varsa illaki çıkarimagination forever
heyecanlı vallaTamam kuzumayyyy çok heyecanlı değil mi
Hhahaha benimde önlem alma şeklim buTamam mınnosum benım yapacak bı testım bıle yoktest yıyen oldugum ıcın carsamba alcam yoksa harcarım hemen
dogru diyorsun valla en fazla bi kez daha negatif yazılırKız deneyelimm en azından ne olacak yaaa en fazla hanemize bir negatif daha eklenir
heyecanlı vallavarsa umarım sağlıklı şekilde ilerler
Hhahaha benimde önlem alma şeklim bu
Siz yapın bende cesaretlenir yaparım belki. Siparişi bugün kargoya vermisler. Yarına gelir inşallah. Bir yandan da hayal kırıklığı olcak diye çok korkuyorum. Beklemek çok zor yaabende mi yarın yapsam ne varsa illaki çıkarimagination forever
Yarın kaçta buluşuyoruz kuzum o zaman test yapıpdogru diyorsun valla en fazla bi kez daha negatif yazılır
Hahahahahahah hanemize bir negatif baya iyimisKız deneyelimm en azından ne olacak yaaa en fazla hanemize bir negatif daha eklenir
heyecanlı vallavarsa umarım sağlıklı şekilde ilerler
Hhahaha benimde önlem alma şeklim bu