- 23 Ocak 2024
- 475
- 294
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.441
tabi canım çok düşündükçe bozuluyor bir yandan diyorum süpriz olsun bana da ama yok illah kafaya takacam bu ay ilk defa kafaya takmadımAynı bentest yapcagımda sabahın 5 ınde uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum en guzelı hıc yapmamak aslında ya.gercekten bak (yazan:bir testkolık )
Allah bağışlasın ne güzelAslında düşünmüuyordum kısmetse 3 ncü olacak inşallah
Bende öyleyim en iyisi yapmamakdün yaptım ama akşam yaptım erken gebelik birşey çıkmadı o yüzden kasmıyorum fazla kafaya takınca gece uykum kaçıyor
normalde biz acele ediyoruz adetten 10 gün veya 14 gün geçtiği zaman test yapılır biz ne yapacağımızı şaşırmışız bir gün de kafanıza takmadan yaşayın be kızlarrrrBende öyleyim en iyisi yapmamak
bence mantıklı karar hatta herkes uysa güzel sonuçlar alırızBu ay bı degısıklık yapıp adet gunune kadar test yapmasakmıkı hahahah
Ben zaten haftaya cuma adet olcam,persembeye sozlestık kızlarlabence mantıklı karar hatta herkes uysa güzel sonuçlar alırız
Keşkee bee ama bende yapmıcam son güne kadarnormalde biz acele ediyoruz adetten 10 gün veya 14 gün geçtiği zaman test yapılır biz ne yapacağımızı şaşırmışız bir gün de kafanıza takmadan yaşayın be kızlarrrr
Güzel karar ben kendi kendime uyguladımBen zaten haftaya cuma adet olcam,persembeye sozlestık kızlarlabeyonsunda 12.13. Gunu persembe gunu dayancaz bız bu ay bat gunune kadar
Yapma canım biz gebe kalıp sürpriz yapmak istiyoruz ama bize de süpriz olsunKeşkee bee ama bende yapmıcam son güne kadar
Aynen benimde 5 günüm kalmış oluyorGüzel karar ben kendi kendime uyguladım
amaaa tam bir kırmızı değillll sen bir kontrol et bence ilerleyen zamanlardaBen galiba adet oldum şeffafsı ve turuncu alıntı geldi ama sancı vs yok
Hakkında hayırlısı biraz oyala kendini düşünmemeye çalış oluruna bırak yani o zaman güzel sonuçlar alırsın emin olAynen benimde 5 günüm kalmış oluyorçok hasta olursam acile giderim mutlaka zatenkana baktırırım belki çok halsizim şuan çünkü belli ki baya hastayım ben
amaaa tam bir kırmızı değillll sen bir kontrol et bence ilerleyen zamanlarda
Femometer canımCanım bu ovu testin yüzdelik değerini gösteren program hangisi oluyor
Yok sen test yapicam diye saat verip bizi ekrana kitliyorsun çatlıyoruz burda meraktanAynı bentest yapcagımda sabahın 5 ınde uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum en guzelı hıc yapmamak aslında ya.gercekten bak (yazan:bir testkolık )
Hic olumsuzu dusunme canim Allah’in izniyle olmasi gereken yerde saglikla sihhatle olusuyordur. Hep guzel telkinler ver kendine, iyi dusun iyi olsun insaallahİnşallah yavrum bir belirtin var mı ? Ben belirti aramadıkça bir şekilde birşey olıyor sabah kalktım elektirik çarpması gibi yanma oldu saniyelik ama 2-3 kez oldu gün içinde de kasıklarımda hafif ağrıdı sonra tatlı tatlı sağ kasığım yine ama tam dış gebelik geçirdiğim yer değil bu kez ama daha iç tarafımda vajinamın üstünde gibi varsa da umarım dış gebelik geçirmiyorumdur diye dua ediyorum sizde dua edin olur mu ? Böyle kasığımın üstü karnımda ağrıyor hafif dolgunluk var diğerinde böyle olmamıştı hiç. Direkt kasığımda bacağımın birleştiği yer ağrıyordu
Amin cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın ne güzel
Günaydınn amiiin inşallahGünaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum ayrıca bugün berat kandili herkesin kandili mübarek olsun bol dua ile geçirelim rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsinçokça amin