- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.401
Canım çatlamış artık. Dünkünü de atıyorum bak. Ben bugünü de değerlendireyim dimi ne olur olmaz. 2 gündür değerlendiriyoruz aslında amaEvet ben de yükledim bu uygulamayı, hadi tekrar dene bakalım silinmiş olacak mı
Ben takip yapmıyorum canım doktora gittiğim için 2 nci yumurtlamadan haberim olduTebrik ederimAy bende bu ay 2 defa yumurtladım inş olur bir şeyler benim de kaç gün arayla oldu canım yumurtlama? T C den koyu muydu ikisinde de?
İnşallah canımİnşallah pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım
Yaa 2 defa yumurtlamissin ha ne güzel, ovulasyon testi mi yapmistin nasıl anladın 2 defa yumurtladigini? İkiz olmasınTeşekkür ederim ben bu ay 2 defa yumurtlamışım birde adet söktürücü kullanıyordum gebeliğe yardımcı olduğunu bilmiyordum nasılsa yumurtlama dönemim geçmiş diye rahat davrandım
Himm aslında en güzeli takip yaptırmak, ben de bi baktirayim dedim ama randevular dolu hepBen takip yapmıyorum canım doktora gittiğim için 2 nci yumurtlamadan haberim oldu
Hadi hayırlı olsun, yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat civarı canlı kalabiliyor bildiğim kadarıyla, bence bugünü hatta yarını da değerlendirCanım çatlamış artık. Dünkünü de atıyorum bak. Ben bugünü de değerlendireyim dimi ne olur olmaz. 2 gündür değerlendiriyoruz aslında ama
Aslında düşünmüuyordum kısmetse 3 ncü olacak inşallahHimm aslında en güzeli takip yaptırmak, ben de bi baktirayim dedim ama randevular dolu hep
Yok canım takip değil tamamen desadüf doktor kontrolünde öğrendimYaa 2 defa yumurtlamissin ha ne güzel, ovulasyon testi mi yapmistin nasıl anladın 2 defa yumurtladigini? İkiz olmasın
bizim yapamadıgımızı yengen mi yaptırdı sanaYengem sağolsun ondan sonra günüm geldiğini biliyor test aldırdı birazdan yapacağımbekleyecektim ne güzel
tebrik ederim darısı bize olsunKızlar bugün sabah ilk idrarda yaptım bugün daha net çıkmış
Aa hadi ya olsun canım hayırlısı geç dollenmeseyse 2 3 gün sonra bir daha yaparsinSilik bile çıkmadı
Çok sağolun amin Rabbim nasip etsin tez zamandatebrik ederim darısı bize olsun
ovulasyon yapmıcaksan iki günde bir yada üç günde bir ilişki yaparak ilerle canımKizlar biz korunmayi yeni biraktik dün bi degerlendirdik adetin 8. Günü yani...Bugün de 9. Gün ama beyaz o sümüksü dediğimiz sıvıdan geldi yumurtlama sıvısı olamaz heralde ilk defa sperm gördü ondan galiba bilemedimovulasyon da yapmiyorum stres olurum diye bu ay deneyeceğiz öyle
Bebıskom pıklerde degerlendırdın ya sende hatırlıyom ben beraber kobra operasyonu yapıyodukBenim hiç değerlendirmemem peki
Amin canım adetimin bir kaç gün daha geçmesini bekleyeceğim bakalımAa hadi ya olsun canım hayırlısı geç dollenmeseyse 2 3 gün sonra bir daha yaparsin
bence coktan o yumurta yolunu bulmuştur kuşum sen kızılcık şerbonu izle gittikce heyecanlı oluyor dizi
Benim hiç değerlendirmemem peki
ben sadece pik öncesi ve günü ilişki yapmıştım tutarsa gercekten şaşırırımBebıskom pıklerde degerlendırdın ya sende hatırlıyom ben beraber kobra operasyonu yapıyoduk