- Konu Sahibi imagination forever
- #1.241
Düşük mu yaptın2 yıl olacak canım. Kürtaj oldum birdahada olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük mu yaptın2 yıl olacak canım. Kürtaj oldum birdahada olmadı
Tedavi görüyordum kullandığım ilaç bebeğe zarar verem bi ilaç olduğu için kürtaj oldumDüşük mu yaptın
Hmm çok geçmiş olsun canım inşallah Allah sana sağlıklı bebişler nasip eder.Tedavi görüyordum kullandığım ilaç bebeğe zarar verem bi ilaç olduğu için kürtaj oldum
Amin insaallahSon değerlendırmeyıde yaptım bebişler artık güzellikler bekleme vaktiAllahımmmmmm inşallaaaaaahh çok mutlu ederemeklerımızın karsılıgını alacagız.
Ayy hadi hayirlisi insaallah Ayy cok heyecanliKızlar bu akşam baya kasık ağrım ve üşümem var
Olumsuz dusunmeyin hayirlisiyla vardir insaallahDün belim ağrıdan çatlıyordu. Şimdi ağrıdan eser yok. Niye oldu böyle yaa. Goguslerde hafif sizi var ama.. yaa bu seferde mi olmicak..
Günaydınn kuzum valla umutlanmayayım diyorum ama üst ve alt dudağımın birleşim yerinde tam köşede minik bir uçuk çıktıbelkide gribal enfeksiyonun etkisidir ama kasıklarımda bir baskı hala devam ediyor sabah kalktığımda ilk hissettiğim o olduAyy hadi hayirlisi insaallah Ayy cok heyecanli
Canım öncelikle inşallah sevindirici haberler alırsın ama kendini çok dinlememeye gayret göster her belirtiyi ona yormamanı öneririm Ocak ayında o kadar çok belirti yaşadım ki bütün belirtiler hamileliğe çıkıyordu hatta kesin hamileyim diyordum ama olmadı, şubat ayında da hiç mi hiç nerdeyse belirtim yoktu ama hamileymişim mesela herkeste farklılık gösterebilir tabiki ama sonrasında üzülme diye söylüyorum yanlış anlama beniGünaydınn kuzum valla umutlanmayayım diyorum ama üst ve alt dudağımın birleşim yerinde tam köşede minik bir uçuk çıktıbelkide gribal enfeksiyonun etkisidir ama kasıklarımda bir baskı hala devam ediyor sabah kalktığımda ilk hissettiğim o oldu
İnşallaaahhYok kuzum girmiyorum bende sadece ağrım olduğunda direkt aklıma geldi öyle alâlade otururkentabiki yanlış anlamıyorum ❤bu arada sanada hayırlı olsun canımCanım öncelikle inşallah sevindirici haberler alırsın ama kendini çok dinlememeye gayret göster her belirtiyi ona yormamanı öneririm Ocak ayında o kadar çok belirti yaşadım ki bütün belirtiler hamileliğe çıkıyordu hatta kesin hamileyim diyordum ama olmadı, şubat ayında da hiç mi hiç nerdeyse belirtim yoktu ama hamileymişim mesela herkeste farklılık gösterebilir tabiki ama sonrasında üzülme diye söylüyorum yanlış anlama beni
Ben senden ümitliyim tatlış o güzel haber bu ay GE-LE-CEKİnşallaaahhYok kuzum girmiyorum bende sadece ağrım olduğunda direkt aklıma geldi öyle alâlade otururkentabiki yanlış anlamıyorum ❤bu arada sanada hayırlı olsun canım
Allah'tan bugün abimlere gideceğim yeğenimle ilgilenmeye çok aklıma gelmeyecekTamamm yetoo çıkar buzluktannn testlerii haydiiii
Ahh canım çok teşekkür ederim ya hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBen senden ümitliyim tatlış o güzel haber bu ay GE-LE-CEK
iradene hayran kaldığımı söylemiştimAllah'tan bugün abimlere gideceğim yeğenimle ilgilenmeye çok aklıma gelmeyecek
günaydın tatlım olmadıysan bugün bi test patlat benceYa
Yarın görünüyor inşallah öyledir utanmaya razıyım
bende hiç bir belirti yok ya yada kendimi çok dinleyemiyorumGünaydınn kuzum valla umutlanmayayım diyorum ama üst ve alt dudağımın birleşim yerinde tam köşede minik bir uçuk çıktıbelkide gribal enfeksiyonun etkisidir ama kasıklarımda bir baskı hala devam ediyor sabah kalktığımda ilk hissettiğim o oldu
Olmadım da gün bitmedi kafasındayim şimdigünaydın tatlım olmadıysan bugün bi test patlat bence
Hahaahh yaaaAhh canım çok teşekkür ederim ya hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
iradene hayran kaldığımı söylemiştim
elimizde olsa akşama başakla test alıp kapına dayancazOlmadım da gün bitmedi kafasındayim şimdi
Çok şey okudum 10 gün geçse bile negatif görenler varmış ya da ,3-4 gün geçtiğinde de olumsuz sonuç görenler olmuşHahaahh yaaa
Aynı yerde olsak beklerdim sizden vallahielimizde olsa akşama başakla test alıp kapına dayancaz
o kapasite var bizde canım inan kendi sonucum kadar burdaki herkesin sonucunuda merak ediyorumAynı yerde olsak beklerdim sizden vallahi