- 13 Ekim 2022
- 4.458
- 6.049
-
- Konu Sahibi imagination forever
canım durumun nasıl varmı gelişme test günün ne zamanGünaydın canım kızlar
Sabah ben de ona baktım aklıma geldi tablolarda gezdim benim hep değişiyor bazen 11 12 olmuş bazen 16 gün sonra olmuş hiç belli bir düzen yok yani.
Bugün 8. günüm canım tahmini çatlamaya göre daha var bir kaç gün sonra yaparım laf olsun diyecanım durumun nasıl varmı gelişme test günün ne zaman
ateşin nasıl gidiyor pekiBugün 8. günüm canım tahmini çatlamaya göre daha var bir kaç gün sonra yaparım laf olsun diye
Ateşim ateş ediyor geneateşin nasıl gidiyor peki
ay kızacam artık bizim beklentimiz var pik gördün kac ay sonra düşün ateşinde cok ıyı benimde hep oyle 36.60 36.50 gidiyordu 10. gün bi anda 36.80 çıktı ateş tabi ben hala yokya hastayım düşecek dedim bi test yaptım pozitif kesinlikle ateş asla yanıltmıyor bak çarşamba günü hem ateşine bakacaz hemde test bekliyoruzAteşim ateş ediyor gene36,8 e çalıldı güzel gidiyor ama dediğim gibi her ay öyle oluyor zaten ne zamanki 36,6 olur bir gün sonra da adet gelir neyse bir beklentim yok zaten adetim gelsin de size yetişeyim aynı zamanlara bari
Hahhaha tamam canım kızmaay kızacam artık bizim beklentimiz var pik gördün kac ay sonra düşün ateşinde cok ıyı benimde hep oyle 36.60 36.50 gidiyordu 10. gün bi anda 36.80 çıktı ateş tabi ben hala yokya hastayım düşecek dedim bi test yaptım pozitif kesinlikle ateş asla yanıltmıyor bak çarşamba günü hem ateşine bakacaz hemde test bekliyoruz
Ara kanama gibi de duruyor bence anlamak için ovü testi yapmak mantıklı olabilir eğer hormonlarda da bir sorun yoksaKızlar selam sizlere bir sey sormak istiyorum benim sat 22 Aralık cuma günü 12. gün cuma lekelenme başladı 3 gün sürdü ama asla normal dönemim gibi değildi hep leke olarak kaldı diyebilirim en son dün 14 gün gecikmeden doktora gittim testim negatif ultrason normal hatta hormonlarıma da baktırdık bir sıkıntı yok sizce bu lekelenmeleri reglden sayıp sizi mi takip etmeliyim yoksa regl mi beklemeliyim lütfen okuyup geçmeyin bana bir fikir verin <3
tatlım bak dikkat edersen tablolarında çatlama sonrası düşüşler olmuş son tablonu bi at bakayımHahhaha tamam canım kızmaben zaten ovü yesti yapmıyordum ki geçen ay yaptım olmadı ama önceki aylar zaten diş için ilgilenmiyordum daha evvelinde de femara klomen bide 2 ay önceki aşılamada dahil bişey yapmadığım takip ettiğim aylardada ateşim hep öyle zaten tamam çarşamba test yapacağım ama ateşim son güne kadar güzel gitçek zaten ondan eminim bak son bikaç ayın tablosunu atayım
canım ara kanama da olabilir bazen doktorlar bunu reglden de sayıyor bu durumu keşke doktorada sorsaydınKızlar selam sizlere bir sey sormak istiyorum benim sat 22 Aralık cuma günü 12. gün cuma lekelenme başladı 3 gün sürdü ama asla normal dönemim gibi değildi hep leke olarak kaldı diyebilirim en son dün 14 gün gecikmeden doktora gittim testim negatif ultrason normal hatta hormonlarıma da baktırdık bir sıkıntı yok sizce bu lekelenmeleri reglden sayıp sizi mi takip etmeliyim yoksa regl mi beklemeliyim lütfen okuyup geçmeyin bana bir fikir verin <3
Şimdi arayıp sordum regl sayıyoruz dedi. Teşekkür ederim :)canım ara kanama da olabilir bazen doktorlar bunu reglden de sayıyor bu durumu keşke doktorada sorsaydın
Bebegımmm hosgeldın sefalar getırdınBebeğim topiğin sana uğur getirsinhadi bu ay senin ayın olsun balım
Hoşbuldum canım benimmmmBebegımmm hosgeldın sefalar getırdınsen hangı sureclerdesın?sende gel katıl bize
Ayy ben çıplak ayak dolaşırım evdeee okulda da zaten botlayımAyagını çoool sıcak tut balım ve belini,en ıyı çözümü bu bitanede parol iç.iyi bılırım o agrıyıbenımkı daha gelmedı ama elı kulagında her an gelır.gunaydın
Kuzum ağrım olmasa bile içeyim mi ? Evdede yoktu duruma göre eşime aldırayım melisa alcam diye geziyodu googledan araştırmış sağolsuncanım ada cayı iç rahatlatıyor agrında azalır regl iken iç ama
kuzum benim hep 14 günde oluyor yumurtlamayı takip etmiyorum ama döngüm 28-29-30 günde bir oluyor bu ay 34 gün olmuş geç yumurtladım sanırımGeldıı benımde gelenler saat gibi anlıyorum artık vucudumuCanım vucudum regl olmak bıle guzel bısey demekkı yolunda hersey.Bugunden sonra yolumuza bakacagız şekerlerim beyons Basakbasak1 sevayd reglı bıten yumurtlama masajına baslasın bır gebenın gunlıgundekı.rahıme kan akısını hızlandırıyormus.iyi gelecegını dusunuyorum bıde sızlerın pikten sonra kaç gun sürüyor adet olmanız.benım 11-12 gun suruyor.normalmı bebısler
Ayy çok guzelllHoşbuldum canım benimmmmben bu ay Femara kullandım 5 gün şuan yumurtlama bekliyorum bat 26 Şubat bakalım bu ay nasıl olucak
Kuzum ben ne zaman dr a gıtsem soldan yumurtlıyorum,onun bellı bı sırası yok takılma zaten sag sol farketmez yumoslayalımda hahahAyy ben çıplak ayak dolaşırım evdeee okulda da zaten botlayımmajezik içtim kuzum iyi geldi şimdilik ağrım yok ama sıcak su torbamda yokmuş eşim alcam sana melisa da alcam iç diye peşimden gezdi sabahın 6sında ay umarım ağrısız olur ne çektik bea
Kuzum ağrım olmasa bile içeyim mi ? Evdede yoktu duruma göre eşime aldırayım melisa alcam diye geziyodu googledan araştırmış sağolsun
kuzum benim hep 14 günde oluyor yumurtlamayı takip etmiyorum ama döngüm 28-29-30 günde bir oluyor bu ay 34 gün olmuş geç yumurtladım sanırımyumurtlama masajını nasıl yapıyoruz ki ben geçen ay sağdan yumurtlamışım doktora gitmiştim dış gebeliğimde sağdaydı bu ay soldan mı yumurtlayacağım beni sevgili bilgilerinizle şirinlermisiniz
Kayınvalideye giden çalışırKuzum ben ne zaman dr a gıtsem soldan yumurtlıyorum,onun bellı bı sırası yok takılma zaten sag sol farketmez yumoslayalımda hahahyumurtlama masajını bende denemedım ama denıycem bır gebenın gunlugunden ınstagram sayfasından bak bebısım.ben bu karın agrısıyla bıde kynvaldelere gıdecem iş çıkısında aksam fazla yazamazsam merak etmeyın benı haha bilinki çalıstırılıyorum
Sen nerde calısıyosun kuzum?Cok ıyı yapmıssın Allah kabul etsınKayınvalideye giden çalışıraman biride bizim çayımızı koysun yaaa kuzummm sana kolaylıklar diliyorum gerçekten ağrı ile zor oluyor birşeylere zorunlu olmak (işe geldim) o zaman ben bir bakayım yumurtlama masajına reglin ne zaman bitiyor ? Ben bir smalı çocuğun gönüllüsüyüm onun için toplantı olacak reglimin bittiği akşam yaa kötü denk geldi biraz 3 gün sonrasında da konser düzenledik yardım için artık gece falan olacak bu iş ertesi gün erken uyanmayacak olsak sorun yokta