- 14 Mayıs 2021
- 4.530
- 8.893
- Konu Sahibi imagination forever
Hoşgeldiiin sefalar getirdin tatlıımmmmelegınle bızı şenlendirdinMerhabalar
Hayırlı olsuna geldim. Kabul olur mu
Her zaman, hepinizin güzel haberlerinizi alalım inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiiin sefalar getirdin tatlıımmmmelegınle bızı şenlendirdinMerhabalar
Hayırlı olsuna geldim. Kabul olur mu
Her zaman, hepinizin güzel haberlerinizi alalım inşallah..
Yaa ne tatlı kalpli birisinizHoşgeldiiin sefalar getirdin tatlıımmmmelegınle bızı şenlendirdin
Canım avakadoyu yumurtlama olunca mi yiyoruz öncesinde mi başlıyoruz hiç yemedim bu ay onu da deniycem umarım tadını beğenirimAyy çok guzelll hadi inşallah bebıs olsun yumosun bu ay hergun meryem suresı dınlıyoruz ve saglıklı beslenıyoruz sende unutma bebegm avokado ve cevız hergun eksık etmeyumurtlama olunca bılgı verırsın bızede
Tabiki aşkım gözüm üzerinizdeBebegım senın eşin gitti diye etıketlemedım.Mecburen onu bekleyeceksın dıye arada gel bıze bak ama tamammı
Şekercim iyice olgunlastır karanlık bır cekmecede.sonra lımon tuz ve zeytınyagı koy uzerıne ve oyle ye cok guzel oluyor.avokadoyu ıkı hune bı tukettm ben bır adet,bır tane gunluk ıncır,ve bır kaşık bal,ve cevız ve kabak cekırdegıcok fazla gıbı ama ınan cok farkettıCanım avakadoyu yumurtlama olunca mi yiyoruz öncesinde mi başlıyoruz hiç yemedim bu ay onu da deniycem umarım tadını beğenirim
Ah ne güzel bilgi bunlar tatlımm bugün femaraya başladım o zaman yemeye başlıyim ama incir prolaktin yükselttigi için onu yiyemem prolaktin sorunum varŞekercim iyice olgunlastır karanlık bır cekmecede.sonra lımon tuz ve zeytınyagı koy uzerıne ve oyle ye cok guzel oluyor.avokadoyu ıkı hune bı tukettm ben bır adet,bır tane gunluk ıncır,ve bır kaşık bal,ve cevız ve kabak cekırdegıcok fazla gıbı ama ınan cok farkettı
Anaokulu öğretmeniyim kuzum bilecik valla anneme gidince yapmadığımı oraya yapıyorum bendede durum aynı ama benim dilimin kemiği göz imalarımın sonu yok hiç olmadı kocama mesaj atıp kalkalım diyorum yapıcak birşey yok gerçekten yoğun çalışınca insan bir müddet sonra eve gidip yatmak ya da oturup dinlenmek istiyor.. sen nerede yaşıyorsun mesleğin neSen nerde calısıyosun kuzum?Cok ıyı yapmıssın Allah kabul etsınbende işteyim,kendılerı bana geldımı hıc kıllarını kıpırdatmazlar ama ben gıdınce bulasıgı uzerıme atıp kacıyolar,aman bende dıyorum sevap yerıne gecsın herkes kendı kalbının ekmegını yer kalbını karartma dıyorum kendıme hepkötülük döner dolasır sahıbını bulur nasıl olsa.sen hangi şehirdesin
Yaaayok ben ses etmıyorum cunku ayda bır gıdıyorum zaten,aradada onlar gelıyor aman idare ediveriyorumbenim kendı annem benı koltuktan kaldırmaz calısıyorum yoruluyorum dıye.oysakı bize biraz kıyamasalar bız kendımız zaten seve seve yaparız.işte malesef gercekten bızı sevmedıklerının kanıtı.Çocugumuz olunca ona odaklanırız zaten bunları dusunmeye vaktımız kalmazBende finans danısmanıyım kuzucum aksarayda yaşıyorumAnaokulu öğretmeniyim kuzum bilecik valla anneme gidince yapmadığımı oraya yapıyorum bendede durum aynı ama benim dilimin kemiği göz imalarımın sonu yok hiç olmadı kocama mesaj atıp kalkalım diyorum yapıcak birşey yok gerçekten yoğun çalışınca insan bir müddet sonra eve gidip yatmak ya da oturup dinlenmek istiyor.. sen nerede yaşıyorsun mesleğin ne
Hoşgeldin canımben orzax omega 1200 kullanıyorum cokta memnunum canım.Birde arkadaşlar önereceğiniz omega3 takviyesi var mı
Orzax ocean 1200 mgBirde arkadaşlar önereceğiniz omega3 takviyesi var mı
Sonuncu bu şekilde canım bu ay koyverdik valla çoğunlukla bir boş bir dolu gitmeye çalışıyordum ama bu ay sıktı artıktatlım bak dikkat edersen tablolarında çatlama sonrası düşüşler olmuş son tablonu bi at bakayım
Bu ben çok memnunum en çok bu öneriliyordunete yazdığım da böyle çıkıyor dimi canım lacivert kutusu
OceanPlus
hamile kaldıgım ay benimde hiç düşüş olmadı kademeli arttı sabit kaldıgı da oldu tablon umut verici 10. güne kadar düşüş olmazsa ben olumlu düşünüyorum tabi herşey nasip umarım güzel haberi alırızSonuncu bu şekilde canım bu ay koyverdik valla çoğunlukla bir boş bir dolu gitmeye çalışıyordum ama bu ay sıktı artık
Benim çoğu tablom çatlama sonrası direkt yükseliyordu ateşim bu ay kademeli yükseldi yek farkı o
Dediğin düşüş imagination forever da demişti ya bir ara, bende de çoğunlukla oluyor demiştim bikaç gün sonrası düşüş , kaç kere yerleşme düşüşüdür diye şüphelendiğim ama sonra alıştığım düşüş bu ay olmadı
tamam canım çok teşekkür ederim :)Bu ben çok memnunum en çok bu öneriliyordu
gecmiş olsun canım kürtaj mı oldun nasıl olduBen hiç bir şey yapmayacağım kızlar sadece kürtaj sonrası korunmayı bırakacagım inşallah olur aşılamayla olmuştı bebeğim
Bebısm ben bu ateşi sevdım yalnız haberın olsunSonuncu bu şekilde canım bu ay koyverdik valla çoğunlukla bir boş bir dolu gitmeye çalışıyordum ama bu ay sıktı artık
Benim çoğu tablom çatlama sonrası direkt yükseliyordu ateşim bu ay kademeli yükseldi yek farkı o
Dediğin düşüş imagination forever da demişti ya bir ara, bende de çoğunlukla oluyor demiştim bikaç gün sonrası düşüş , kaç kere yerleşme düşüşüdür diye şüphelendiğim ama sonra alıştığım düşüş bu ay olmadı