Mart Ayı Bize UĞURLU Gelsin🌸Hamilelik İçin Dostlar Sohbeti🌸👼👼

Ayy çok guzelll 🥰🥰hadi inşallah bebıs olsun yumosun ❤️🥰bu ay hergun meryem suresı dınlıyoruz ve saglıklı beslenıyoruz sende unutma bebegm avokado ve cevız hergun eksık etme👼😍yumurtlama olunca bılgı verırsın bızede
Canım avakadoyu yumurtlama olunca mi yiyoruz öncesinde mi başlıyoruz hiç yemedim bu ay onu da deniycem umarım tadını beğenirim 🥰

Canım avakadoyu yumurtlama olunca mi yiyoruz öncesinde mi başlıyoruz hiç yemedim bu ay onu da deniycem umarım tadını beğenirim 🥰
Şekercim iyice olgunlastır karanlık bır cekmecede.sonra lımon tuz ve zeytınyagı koy uzerıne ve oyle ye cok guzel oluyor.avokadoyu ıkı hune bı tukettm ben bır adet,bır tane gunluk ıncır,ve bır kaşık bal,ve cevız ve kabak cekırdegı😂cok fazla gıbı ama ınan cok farkettı

Şekercim iyice olgunlastır karanlık bır cekmecede.sonra lımon tuz ve zeytınyagı koy uzerıne ve oyle ye cok guzel oluyor.avokadoyu ıkı hune bı tukettm ben bır adet,bır tane gunluk ıncır,ve bır kaşık bal,ve cevız ve kabak cekırdegı😂cok fazla gıbı ama ınan cok farkettı
Ah ne güzel bilgi bunlar tatlımm 😍😍bugün femaraya başladım o zaman yemeye başlıyim 💃🏽 ama incir prolaktin yükselttigi için onu yiyemem prolaktin sorunum var

Sen nerde calısıyosun kuzum?Cok ıyı yapmıssın Allah kabul etsın🙏❤️🌸bende işteyim,kendılerı bana geldımı hıc kıllarını kıpırdatmazlar ama ben gıdınce bulasıgı uzerıme atıp kacıyolar,aman bende dıyorum sevap yerıne gecsın herkes kendı kalbının ekmegını yer kalbını karartma dıyorum kendıme hep🥰kötülük döner dolasır sahıbını bulur nasıl olsa.sen hangi şehirdesin
Anaokulu öğretmeniyim kuzum bilecik😍 valla anneme gidince yapmadığımı oraya yapıyorum 😂😂 bendede durum aynı ama benim dilimin kemiği göz imalarımın sonu yok😂😂😂 hiç olmadı kocama mesaj atıp kalkalım diyorum yapıcak birşey yok gerçekten yoğun çalışınca insan bir müddet sonra eve gidip yatmak ya da oturup dinlenmek istiyor.. sen nerede yaşıyorsun mesleğin ne 🥰

Anaokulu öğretmeniyim kuzum bilecik😍 valla anneme gidince yapmadığımı oraya yapıyorum 😂😂 bendede durum aynı ama benim dilimin kemiği göz imalarımın sonu yok😂😂😂 hiç olmadı kocama mesaj atıp kalkalım diyorum yapıcak birşey yok gerçekten yoğun çalışınca insan bir müddet sonra eve gidip yatmak ya da oturup dinlenmek istiyor.. sen nerede yaşıyorsun mesleğin ne 🥰
Yaaa😂yok ben ses etmıyorum cunku ayda bır gıdıyorum zaten,aradada onlar gelıyor aman idare ediveriyorum🥰benim kendı annem benı koltuktan kaldırmaz calısıyorum yoruluyorum dıye.oysakı bize biraz kıyamasalar bız kendımız zaten seve seve yaparız.işte malesef gercekten bızı sevmedıklerının kanıtı.Çocugumuz olunca ona odaklanırız zaten bunları dusunmeye vaktımız kalmaz😀Bende finans danısmanıyım kuzucum aksarayda yaşıyorum🥰

Merhaba arkadaşlar bende geldim güzel bir topik olmuş gerçekten bende diğer topikleri takipteyim ama fazla yazmıyorum bizde 5 6 aydır denemelerdeyiz ama henüz olmadı maalesef sprem sorunumuz var biraz ek vitaminler hummap keçboynuzu özü alıyor eşim 1 aydır da çakşır kökü özdü içiyor inşalah herşey hepimiz için güzel olur :)

tatlım bak dikkat edersen tablolarında çatlama sonrası düşüşler olmuş son tablonu bi at bakayım
Sonuncu bu şekilde canım bu ay koyverdik valla çoğunlukla bir boş bir dolu gitmeye çalışıyordum ama bu ay sıktı artık 😂
Benim çoğu tablom çatlama sonrası direkt yükseliyordu ateşim bu ay kademeli yükseldi yek farkı o
Dediğin düşüş imagination forever imagination forever da demişti ya bir ara, bende de çoğunlukla oluyor demiştim bikaç gün sonrası düşüş , kaç kere yerleşme düşüşüdür diye şüphelendiğim ama sonra alıştığım düşüş😂😂 bu ay olmadı

Eklentiler

• IMG_6673.png
    IMG_6673.png
    156,9 KB · Görüntüleme: 28
Sonuncu bu şekilde canım bu ay koyverdik valla çoğunlukla bir boş bir dolu gitmeye çalışıyordum ama bu ay sıktı artık 😂
Benim çoğu tablom çatlama sonrası direkt yükseliyordu ateşim bu ay kademeli yükseldi yek farkı o
Dediğin düşüş imagination forever imagination forever da demişti ya bir ara, bende de çoğunlukla oluyor demiştim bikaç gün sonrası düşüş , kaç kere yerleşme düşüşüdür diye şüphelendiğim ama sonra alıştığım düşüş😂😂 bu ay olmadı
hamile kaldıgım ay benimde hiç düşüş olmadı kademeli arttı sabit kaldıgı da oldu tablon umut verici 10. güne kadar düşüş olmazsa ben olumlu düşünüyorum tabi herşey nasip umarım güzel haberi alırız 😍🙏

Bebısm ben bu ateşi sevdım yalnız haberın olsun🥰

X