- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.121
Kacirmamissindir buyuk ihtimal ozman28,30 günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacirmamissindir buyuk ihtimal ozman28,30 günde
İnşallah canım sana bı sorum olacak ?yumurta sayısını artırmak için bı önerin var mıKacirmamissindir buyuk ihtimal ozman
Ben 1 litre sute 1 demet maydanozu koyup bi 10 dakika kadar kaynattim sonra belime bi havlu yada etek sarip buharina. Oturdum dikkat et kendini yakma ama. Sonra direk vakit kaybetmeden iliskiye girdik. Yumurtlama gunu biraktim yaklasik uc dort kez bunu yaptim yumurtlamaya kadar. benden bayagi bir ilthap akmisti sonrasında bu şekilde o ay degil ama sonraki ay hamile kalmstimTam olarak nasıl uygulama yaptınız acaba
Bildigim kadariyla sayi artmiyor ama kalitesinu arttirabilirsin ben hayit suyu + omega3 ve d vit aliyorm ibrahim saracoglunun incir havuc kurude var onuda yapabilirsin gelistirmek icinİnşallah canım sana bı sorum olacak ?yumurta sayısını artırmak için bı önerin var mı
Benim bildiğim kadarıyla süt iltihabı daha da fazlalaştırıyor maydanoz ve su ile yapanlarda var ben öyle denedimBen 1 litre sute 1 demet maydanozu koyup bi 10 dakika kadar kaynattim sonra belime bi havlu yada etek sarip buharina. Oturdum dikkat et kendini yakma ama. Sonra direk vakit kaybetmeden iliskiye girdik. Yumurtlama gunu biraktim yaklasik uc dort kez bunu yaptim yumurtlamaya kadar. benden bayagi bir ilthap akmisti sonrasında bu şekilde o ay degil ama sonraki ay hamile kalmstim
İncir havuç kürünü kullanamam benim süt hormonum fazlaydı dostinex diye bı ilaç kullandım şimdi düştü incir kürü süt hormonunu yükseltiyor. Omega3 doktorunuz mu verdi yoksa siz mi aldınızBildigim kadariyla sayi artmiyor ama kalitesinu arttirabilirsin ben hayit suyu + omega3 ve d vit aliyorm ibrahim saracoglunun incir havuc kurude var onuda yapabilirsin gelistirmek icin
Ben kendim aldimİncir havuç kürünü kullanamam benim süt hormonum fazlaydı dostinex diye bı ilaç kullandım şimdi düştü incir kürü süt hormonunu yükseltiyor. Omega3 doktorunuz mu verdi yoksa siz mi aldınız
Evet prolaktininiz yuksekse size iyi gelmezİncir havuç kürünü kullanamam benim süt hormonum fazlaydı dostinex diye bı ilaç kullandım şimdi düştü incir kürü süt hormonunu yükseltiyor. Omega3 doktorunuz mu verdi yoksa siz mi aldınız
Ben sutle yaptim bilmiyorm bana iyi geldigini dusunuyorum normalde hic akintim olmazdi yapar yapmaz boyle bayagi bi ilthap akti sonrasinda bisey yok bilemedim tabi herkese hersey iyi gelmezBenim bildiğim kadarıyla süt iltihabı daha da fazlalaştırıyor maydanoz ve su ile yapanlarda var ben öyle denedim
Evet bende onu duymuştum onun için yapmadimEvet prolaktininiz yuksekse size iyi gelmez
Ben iltihap için fitil kullanmıştım iyi gelmişti banaBen sutle yaptim bilmiyorm bana iyi geldigini dusunuyorum normalde hic akintim olmazdi yapar yapmaz boyle bayagi bi ilthap akti sonrasinda bisey yok bilemedim tabi herkese hersey iyi gelmez
Gerçekten mi bnde kan vereyim ozamanBence bir test yap kuzum
Hepimiz mi aynıyızzz ben anlamadım imagination forever
Arkadaşımın 14 gün gecikmesi vardı testleri negatif çıktı kan ve idrarda çıktı canım hamileliği
Merhaba pek bir belirtim yok belim ağrıyor sadece. Ovulasyon testiyle anlamak icin ne zaman test yapmak lazim acaba..yukseliyormus ya. Bugün kayinvalideme temizliğe gittim yeni taşındı. Belim koptu. Yanaklarım al olduyok canım bekliyorum bende ama belirti aramıyorum daha erken diye ama senin bi belirtin varmı
Ay ben yemeğe davet edildim daha oturuyoruz hiç yapamıcam eve gidince midem bulanıyor zaten anlamsız bir tokluk hissi var üstümde de sana kolaylarr gelsin yavruşummBaşaaak dundende uykusuzummmmm bugun bı uykusuzlugu daha kaldırabılcezmııı sekermmm Basakbasak1
Yani umutlandırmak gibi olmasın sizi ama bir dene kuzum birde ovü yaptın mı belki geç yumurtlamışsındır ondan gecikmişsindirGerçekten mi bnde kan vereyim ozaman
Yaa hafta ici zor oluyor malesef Allah hepimize kolayliklar versinya biz diyoruz da onlar yıne kendi bildikleri gibi yapıyorlar bizimki yine akşam ay cok yorgunum yok çok yogundu bugün başım agrıyor duramıyorum yemekten sonra hop uyumaya ay yıne bu ayım çöp oldu sanki
Benim 3.gebeligim de yumurtlamadan bir sure sonra gogus hassasiyeti baslamisti sonra artarak devam etti dolgunluk eklendi . Normalde adetlerimde gogus hassasiyeti olmuyordu o yuzden benim icin farkli bir belirti olmustu. Hakkinda hayirlisi olsun insaallahGünaydın canm önceden bende de olmazdı ne yumurtlama zamanı ne adet öncesi 2 3 aydır yumurtlamadan sonra ( gecen ay ovu yaptığım icin biliyorm) göğüslerde hassasiyet oluyor normal bir durummu anormal bir durummu onu bilememişim
Amin canm hepimiz içn hayırlısı olsun benmde uzun zamandır olmuyordu geçen ay oldu hassasiyet lekelenme başlayınca geçti adet oldum bu ayda var bakalm hayırlısıBenim 3.gebeligim de yumurtlamadan bir sure sonra gogus hassasiyeti baslamisti sonra artarak devam etti dolgunluk eklendi . Normalde adetlerimde gogus hassasiyeti olmuyordu o yuzden benim icin farkli bir belirti olmustu. Hakkinda hayirlisi olsun insaallah