- 18 Ağustos 2022
- 1.678
- 2.489
- 29
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.081
Varsa kesin çıkar canım ben 4 gün kalası öğrendimYani hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum baş dönmelerim arttı onu da kan değerlerine veriyorum hemen umutlanıp üzülmemek için
Geçen ayki hüsrandan sonra beklemeye kararlı biriVarsa kesin çıkar canım ben 4 gün kalası öğrendim
Allah gönlüne göre versin inşallah canımm bekliyoruz haberleriniGeçen ayki hüsrandan sonra beklemeye kararlı biri
Hmm aslında benim şöyle 12 Aralık'ta olmustum daha sonra tatile falan gitmiştik ve geldik sonra Ocak ayinda 24 Ocak ta olmuştum yani 12 gün geciktiBaska bir topicte bi arkadasin olmustu boyle ikinci kez yumurtlamis o yuzden adeti de gecikmisti
Kızlar yardımcı olur musunuz ben daha bu konularda yeniyim bu ay yumurtlamayı testlerle değerlendirmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurumKızlar benim ovülasyon testlerime bakar mısınız ben bişey anlamadım
yalnız bizim ısrarız da ayrı bir olayy kadıncağız ısrarla bekleyeceğim diyo ama yok biz yaptırcaz o testii :) :)Geçen ayki hüsrandan sonra beklemeye kararlı biri
canım henüz yumurtlama görünmüyor tstleri yapmaya devam et bu şekilde çok silik olup birden pik görebilirsinKızlar ovülasyon testlerime bakar mısınız niye kimse bı yorumda bulunmuyor Eki Görüntüle 3390220
Kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama ben ilk yaptığım testte önce silikti diğer gün baktım biraz koyulasma olmuş testim de diğerleri daha soluk sanki acaba diyorum yumurtlamayı kaçirdim mı?canım henüz yumurtlama görünmüyor tstleri yapmaya devam et bu şekilde çok silik olup birden pik görebilirsin
Rahim filmi çok zor bı işlem mi yoksa daha az ağrılı mı bana da doktorum demişti ben korktuğum için yapmadımBende mart ayında adetim bitince rahim filmi çektiricem inşallah,daha önce rahim filmi çektirdim arkasından hamile kaldım dış gebelik oldu.sonra tüp bebek denedim kimyasal oldu.
bu adetimde tekrar rahim filmi çektirmek istiyorum ama korkuyorum ya,yaşım 36 1 kızım var 12 yaşında çok şükür
ben ilkinde anestezi almıştım.bunda zaten tek tüpüm olduğu için doktor boşuna anestezi almana gerek yok dediRahim filmi çok zor bı işlem mi yoksa daha az ağrılı mı bana da doktorum demişti ben korktuğum için yapmadım
bilim adamları bizim kadar kafa yormamıştır bu spermle yumurtalarabeyons benısm sen jelle mı denemıstın hamiş oldugun ay? Bugun aklıma ne geldı acaba yetetlı ıslaklık olmuyor ondanmı yuzemıyo bu spermler hahahah
Anestezi ile yapılsa ağrılı olmuyor mu bide siz ne zaman yapmiştiniz ve ne kadar a yaptinizben ilkinde anestezi almıştım.bunda zaten tek tüpüm olduğu için doktor boşuna anestezi almana gerek yok dedi
ama rahim filmi sonucunda ne çıkacak diye korkuyorum
ben 2022 yılında yaptırdım o zaman anestezili 2500 tlydiAnestezi ile yapılsa ağrılı olmuyor mu bide siz ne zaman yapmiştiniz ve ne kadar a yaptiniz
Yaayalnız bizim ısrarız da ayrı bir olayy kadıncağız ısrarla bekleyeceğim diyo ama yok biz yaptırcaz o testii :) :)
Bana 2023 nisan ayında 1300 demişti ama korktuğum için yapmadimben 2022 yılında yaptırdım o zaman anestezili 2500 tlydi
şimdi anestesiziz 6000 tl dedi
anestizilide ağrı olmadı çünkü ayıldığımda bitmişti sadece kasık bölgem çok az ağrıdı ama rahatsız edicek gibi değildi
rahim filmi önemli yani bebek düşünen herkesin yaptırması gerek diye biliyorumBana 2023 nisan ayında 1300 demişti ama korktuğum için yapmadim
çok uygunmuş doktor kendimi çekecekti hiç korkulacak gibi değil bu arada :)Bana 2023 nisan ayında 1300 demişti ama korktuğum için yapmadim