- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
-
- Konu Sahibi imagination forever
Evet bende öyle biliyorum tamamdir teşekkürler canm. bi regl olup bitseydim bende ovu başlayacaktım gecikti bu sefer ilaclardan galiba söktürücü biseyler içeyim bariTmm öyle zaten Pik dediğim yumurtlamanın olacağını gösteriyor ovulasyonda çift çizgi yada t çizgisinin c den koyu olmasi bugunleri iliski olarak değerlendireceksin canım
Sen de mi öğretmensiiinSende mi öğretmensin çilekeş emektar öğretmenlerr ahh nedir bu müdürlerden çektiğimiz
EveeettSen de mi öğretmensiiin
Sormaa ne haldeyim sorma kederdeyimmSende mi öğretmensin çilekeş emektar öğretmenlerr ahh nedir bu müdürlerden çektiğimiz
No, I'm an English teacherEveeettay yoksa görsel misin sen de van gogh esintileri var gibi ppde
Canm valla onunla ilgili çok rivayetler varGoood morniiiing kızlarımbugün reglim bitti süt maydonoz yapacağım inşallah bugün duştan sonra mı yapayım sizce ? Yaptıktan sonra ilişkiye girmesekte oluyor dimi ?
30 yokum ama 29 varım
kocamlaa sinan çetinle film gibi buluşacaktımCanm valla onunla ilgili çok rivayetler varbahardan hemen sonra degerlendirme yapın soyleyende var üç gün buhar yapıp sonra degerlendirin diyende var
YAa özel okulda zor olur ya cidden az paraya kölelik resmen Allah kolaylık versinSormaa ne haldeyim sorma kederdeyimmbaşınıza dert almak istiyorsanız özel okulda öğretmen olunur tüm hayatımızı etkilemese iyi amaaaaa
30 yokum ama 29 varımbaşak burçları olarak ne çektik beee (öğretmenlikten)
kocamlaa sinan çetinle film gibi buluşacaktımhemen bittiği gibi yapmıyoruzda yarın yaparız diye düşünmüştüm bugün yarında maydonoz kürü yapıcaktım ay bilemedim şuan
Kesinlikle kölelik 7 senedir yaptığım gemileri yaktım inşallahYAa özel okulda zor olur ya cidden az paraya kölelik resmen Allah kolaylık versin
yazan oldu evet ekran almıştım ama şöyle yazıyoburda yapan bir arkads vardı sanki hatta yaptıktan sonraki ay hamile kalmış o nasıl yaptiki acaba
Oo süpermis good goodNo, I'm an English teacher
7 sene de baya varmış ya atanmayı düşünmedin mi hiiç. Hadi bakalim inşallah kurtul bu çiledenKesinlikle kölelik 7 senedir yaptığım gemileri yaktım inşallahhaziranda elveda diyeceğim
yazan oldu evet ekran almıştım ama şöyle yazıyo
O zman değerlendirme olmadan önce buharKesinlikle kölelik 7 senedir yaptığım gemileri yaktım inşallahhaziranda elveda diyeceğim
yazan oldu evet ekran almıştım ama şöyle yazıyo
7 sene de baya varmış ya atanmayı düşünmedin mi hiiç. Hadi bakalim inşallah kurtul bu çiledenhamile misin şuan yoksa çalışma asamasi mi .D
Ben dış gebelik geçirdim ekimde hsg dedi özeldeki doktorum 18 bin istedi sonra istanbulda 5500 e çekilirken tabi bi doktorla orda çekinip siz değerlendirirmisiniz dediğimde başka yerde çekineceksen hiç çekinme dedi sağolsun bende sinirlendim para için istediğine korunma vs sormadımO zman değerlendirme olmadan önce buhar
Gerçekten para içinmişBen dış gebelik geçirdim ekimde hsg dedi özeldeki doktorum 18 bin istedi sonra istanbulda 5500 e çekilirken tabi bi doktorla orda çekinip siz değerlendirirmisiniz dediğimde başka yerde çekineceksen hiç çekinme dedi sağolsun bende sinirlendim para için istediğine korunma vs sormadımsonra dedim ki ben devlete bi gidiyim o da hiç gerek yok dedi herşeyin temiz hamile kalmakla ilgili sorun mu yaşıyorsun dedi bende hayır 1.5 ayda hamile kaldım dedim 6 ay kadar olmazsa o zaman hsg deriz dedi şubat martta bırak dedi benimde bugün reglim bitti ve bırakıcam süt maydonoz buharı ilgimi çekti o yüzden denemekte fayda var diye düşündüm önlisans mezunuyum kuzum ben atanmam çokkkk zor sen hamilemisin deniyormusunnn
Senin reglin ne zaman bitti kuzuuuumGerçekten para içinmişben başka yerde çekilmiştim doktorum bakmıştı denemekten canm bakalm e bende deneyeyim o zman
P.tesi bitecek canm :)Senin reglin ne zaman bitti kuzuuuum