- 8 Ağustos 2023
- 5.349
- 5.311
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.721
BendeProdoctor erken gebelik testini kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeProdoctor erken gebelik testini kullanıyorum
Kuzum baya çizgi görünüyor kaç dakika da çıktı
10 dakikaya doğru geliyordu kuzumKuzum baya çizgi görünüyor kaç dakika da çıktı
Ozaman umut var ayy çok heyecanlı10 dakikaya doğru geliyordu kuzum
Canım sanki bı gölgelik görüyorum bende hadi bakalım inşallah vardır yarın sabah yine tekrarla
İnşallah kuzum sen yaptın mıCanım sanki bı gölgelik görüyorum bende hadi bakalım inşallah vardır yarın sabah yine tekrarla
Evet ya çok heyecanlıyım. Kaset test yapsam çıkar mıOzaman umut var ayy çok heyecanlı
3-4 saat idrarını tutup yapsan varsa çıkar bence kuzumEvet ya çok heyecanlıyım. Kaset test yapsam çıkar mı
Olmazsa akşam 5 gibi yapayım tutup3-4 saat idrarını tutup yapsan varsa çıkar bence kuzum
Arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım bu ay hsg çektirdim ve döngümün 11. Gününden itibaren ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik göremedim aceba yumurtlama olmadı mı diye 21. Gün progesteron baktırdım 21.31 çıkmıştı o gün bıraktım ovu. Yapmaya bugün merak ettim yapayım dedim ve pik. Bu nasıl oluyor anlamadım şimdi yeni mi yumurtlama oluyor reglime 4 yada 5 gün var döngümün 26. Günündeyim eğer öyleyle progesteron neden yüksek çıktı aceba bilgisi olan var m
canım 2 ihtim var belkide yeni yumurtluyorsun adete yakın yumurtlama olabiliyor çünkü yada hamilesin çünkü bende adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim inşallah güzel haberlerini AlırızArkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım bu ay hsg çektirdim ve döngümün 11. Gününden itibaren ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik göremedim aceba yumurtlama olmadı mı diye 21. Gün progesteron baktırdım 21.31 çıkmıştı o gün bıraktım ovu. Yapmaya bugün merak ettim yapayım dedim ve pik. Bu nasıl oluyor anlamadım şimdi yeni mi yumurtlama oluyor reglime 4 yada 5 gün var döngümün 26. Günündeyim eğer öyleyle progesteron neden yüksek çıktı aceba bilgisi olan var mı
Ay kuzum göremedim ama inşallah oluşur. Vardır isteyen herkeste olsun inşallah. Bizde de belli olmaz adete yakın yine yapEki Görüntüle 3407711
Bu da benim testim kuzum ParlayanGece ama hiç bi onuşi göremiyorum negatif elendim bu ayda yine
Yap kuşum bakalımOlmazsa akşam 5 gibi yapayım tutup
Amin amin inşallah kuzum iki gün sonra tekrarlarim eğer regl gelmezseAy kuzum göremedim ama inşallah oluşur. Vardır isteyen herkeste olsun inşallah. Bizde de belli olmaz adete yakın yine yap
inşallah canım benim eğer yumurtlamaysa iki kere yumurtladım demek oluyor canım çünkü döngümn 21. günü prgesteron baktırdım 21.31 çıktı sonuç yarın tekrar ovu. testi yapacağım bakalım nasıl çıkacak silikleşirse yumurtlamadırcanım 2 ihtim var belkide yeni yumurtluyorsun adete yakın yumurtlama olabiliyor çünkü yada hamilesin çünkü bende adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim inşallah güzel haberlerini Alırız
peki senin ovu. testide mi bu koyuluktaydı canım yoksa daha mı koyuyducanım 2 ihtim var belkide yeni yumurtluyorsun adete yakın yumurtlama olabiliyor çünkü yada hamilesin çünkü bende adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim inşallah güzel haberlerini Alırız
benim de 2 gün gecilkti erken gebelik yaptım 4 gündür negatif dahaProdoctor erken gebelik testini kullanıyorum
Belki geç döllenme olmuştur bilemedim ki bı tane fonemen var ismini unuttum videosunda söylemişti 1 hafta geçmesine rağmen kan testi negatif çıkmış ondan sonra pozitife dönmüş kadın vücütu çok değişik kimseyle aynı değilbenim de 2 gün gecilkti erken gebelik yaptım 4 gündür negatif daha
hmm bilemedim hiç belirti de yok iki gün önceye kasık ağrısı vs vardı son iki gün yokBelki geç döllenme olmuştur bilemedim ki bı tane fonemen var ismini unuttum videosunda söylemişti 1 hafta geçmesine rağmen kan testi negatif çıkmış ondan sonra pozitife dönmüş kadın vücütu çok değişik kimseyle aynı değil
aynı koyuluktaydı inşallah hamilesindir canım beklemek zor bilirim rabbim kucağını doldursunpeki senin ovu. testide mi bu koyuluktaydı canım yoksa daha mı koyuydu