- Konu Sahibi imagination forever
- #3.321
Merhaba kızlar iki gündür gebelik testi yapıyorum şu şekil çıkıyor üstteki dün sabah alttaki bu sabah var mı sizce kendimi mi kandırıyorum Reglime 3 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşağıdaki testte çizgileri görüyorum canım rabbim gönlüne göre verir inşallahhMerhaba kızlar iki gündür gebelik testi yapıyorum şu şekil çıkıyor üstteki dün sabah alttaki bu sabah var mı sizce kendimi mi kandırıyorum Reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3400555
Çok teşekkür ederimaşağıdaki testte çizgileri görüyorum canım rabbim gönlüne göre verir inşallahh
ayıptır sorması nasıl değerlendirdiniz günleri? yumurtlama takibi yaparak mı? bana da fikir olsun :)Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun bende gördümayıptır sorması nasıl değerlendirdiniz günleri? yumurtlama takibi yaparak mı? bana da fikir olsun :)
Hayırlı olsun bende gördümMerhaba kızlar iki gündür gebelik testi yapıyorum şu şekil çıkıyor üstteki dün sabah alttaki bu sabah var mı sizce kendimi mi kandırıyorum Reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3400555
İnnovita Ovulasyon testlerini kullandım canım o güzel gösteriyor yumurtlama gününü öneririm.Yumurtlama birgün öncesi ilişki olmuştu sanırım o tuttu sonra ben rahatsızlandım pek değerlendiremedikayıptır sorması nasıl değerlendirdiniz günleri? yumurtlama takibi yaparak mı? bana da fikir olsun :)
Ay inşallah kan vermeye gideceğim dua edin bana olur muHayırlı olsun bende gördüm
ben de bu ay sadece 2 kere yumurtlama gününü değerlendirdim, reglime 8 gün var 10 gündür göğüslerim ağrıyor uyku halim var. imşallah psikolojik değildir diye dua ediyorum 3 aydır bekleyenlerdenim hayırlısı :)İnnovita Ovulasyon testlerini kullandım canım o güzel gösteriyor yumurtlama gününü öneririm.Yumurtlama birgün öncesi ilişki olmuştu sanırım o tuttu sonra ben rahatsızlandım pek değerlendiremedik
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı huzur dolu bir gebelik sürecin olur inşallah canım. AMİNAy inşallah kan vermeye gideceğim dua edin bana olur mu
benim 13. gün oluyor canım ama yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum takip etmiyorum ramazan diye cok üstünde duramıyorum zaten eve git yemekle uğraş iftar derken günü çok yorgun bitiriyorum guya bu hafta bir dolu bir boş gidelim dedik ama onuda cok uygulayabilir miyiz bilmiyorumgüzelll kızlar napıyorsunuz ramazan beni baya sarstı pek giremiyorum aklımda sizde benim bugün dg 9. Gün biraz kremsi akıntım var hiçbirşeye daha başlamadım fırsatım olmadı daha doğrusu uyuyorum yemek sonrası@beyons imagination forever @sevayd
@_okyanus kuzumm sen neler yaptın nasıl gidiyor civcivle
Bende bir hafta kala başladı belirtiler en çok bel ve kasık ağrısı ondan şüphelendim test yaptım :) Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımben de bu ay sadece 2 kere yumurtlama gününü değerlendirdim, reglime 8 gün var 10 gündür göğüslerim ağrıyor uyku halim var. imşallah psikolojik değildir diye dua ediyorum 3 aydır bekleyenlerdenim hayırlısı :)
Elbette kuzum sende bize dua etAy inşallah kan vermeye gideceğim dua edin bana olur mu
Bende öyleyimmm kuzum ama başlıcam artık takvime göre pik haftaya bugün benimde ama görev gibi düşünmemek için erken başlayayım diyorum eşimde regl olduğu zaman demişti eminmiyiz ramazanda denemeye demişti haklıymış yetişemiyorum saatlerebenim 13. gün oluyor canım ama yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum takip etmiyorum ramazan diye cok üstünde duramıyorum zaten eve git yemekle uğraş iftar derken günü çok yorgun bitiriyorum guya bu hafta bir dolu bir boş gidelim dedik ama onuda cok uygulayabilir miyiz bilmiyorum
Ederim tabi kuzum güzel haberler alalım bu ayElbette kuzum sende bize dua et
yorgun olunca olmuyor kuşum ya artık oldugu kadar tutarsa tutar belki bu mübarek aydan dualardan fayda görürüzBende öyleyimmm kuzum ama başlıcam artık takvime göre pik haftaya bugün benimde ama görev gibi düşünmemek için erken başlayayım diyorum eşimde regl olduğu zaman demişti eminmiyiz ramazanda denemeye demişti haklıymış yetişemiyorum saatlere
Öyle valla kuzum allahın işi hiç belli olmazyorgun olunca olmuyor kuşum ya artık oldugu kadar tutarsa tutar belki bu mübarek aydan dualardan fayda görürüz
Canım randevun kaçta? Çıktın mı? İnşallah güzel haberlerle gelirsinIki gün sonra bakalm ne diyecek doktor moralimiz bozuldu canım hayırlısı hakkimzda
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah canımMerhaba kızlar iki gündür gebelik testi yapıyorum şu şekil çıkıyor üstteki dün sabah alttaki bu sabah var mı sizce kendimi mi kandırıyorum Reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3400555
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah canım