- 15 Mayıs 2022
- 640
- 722
- 30
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.161
Ben lh testinden pek anlamıyorum ama hamile olunca koyu çıkıyor diye okumuştum, bence siz kan testi verinKızlar bu da lh testim, normalde silik cikardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lh testinden pek anlamıyorum ama hamile olunca koyu çıkıyor diye okumuştum, bence siz kan testi verinKızlar bu da lh testim, normalde silik cikardi
Canim bende çok çok silik gördüm gibi ama sen daha iyi görürsün bence. Belirti falan oldu mu hiçÜç testim yanyana böyle kızlar
Ben de görüyorum inşallah doğrudurÜç testim yanyana böyle kızlar
Yarım sabah vereyim inşallahBen lh testinden pek anlamıyorum ama hamile olunca koyu çıkıyor diye okumuştum, bence siz kan testi verin
Belirtilerim oldu ama kulak asmak istemedim çünkü duphaston kullanıyordum, ondan da olabilir diye düşünmüştüm. Goguslerimde şişkinlik ve hassasiyet vardı epeyce.Canim bende çok çok silik gördüm gibi ama sen daha iyi görürsün bence. Belirti falan oldu mu hiç
Ovulasyonumu takip ediyordum, ovulasyondan 9 gün geçti bugün. Hayırlısı olsun inşallah, teşekkür ederimBen de görüyorum inşallah doğrudur
Canm hayırlı olsun gibi benmde lh testim böyle çıkmıştı inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerÜç testim yanyana böyle kızlar
Anladim canım ovulasyonu ilk bu ay mi yapmıştın peki daha önce yaptin miBelirtilerim oldu ama kulak asmak istemedim çünkü duphaston kullanıyordum, ondan da olabilir diye düşünmüştüm. Goguslerimde şişkinlik ve hassasiyet vardı epeyce.
Canım bu test kaç dk sonra böyle oldu cevap verirsen çok sevinirim benimki de aynı ama biraz geç çıktıKızlar bu da öne step, bunda da var sanki hafif biseyler dimi, sabah sabah elimdeki tüm testleri tüketiyorum
Var gibi canımm Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar günaydın, bişey görebilen var mı yoksa ben kafayı mı yedim Adetime 5 gün var, dün ve önceki günde test yapmıştım negatifti, merak edip ovulasyon yaptım o da normale göre koyu gibi çıktı, belirginleşince onu da atarim
Amin inşallah, 2 kaybim oldu gectigimiz sene, inşallah sağlıkla ilerler Canım sen de sağlıkla kucağına al inşallahCanm hayırlı olsun gibi benmde lh testim böyle çıkmıştı inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler
Daha önce de yapmıştım canım ama birkaç aydır korunuyorduk. Eylülde zorunlu kürtaj olmustum bu ay yeniden ilk kez denedik, inofolic combi HP, c life kullandım, zaman zaman da balık yağı d vitamini.Anladim canım ovulasyonu ilk bu ay mi yapmıştın peki daha önce yaptin mi
5-10 dk içerisinde böyle oldu canım, inşallah vardır ama daha sonra çıktıysa kuruma çizgisi olması da olası.Canım bu test kaç dk sonra böyle oldu cevap verirsen çok sevinirim benimki de aynı ama biraz geç çıktı
Amin canım çok teşekkür ederim, beni hatırlar mısınız bilmiyorum ovulasyonumun pik olduğu gün parmağım arabanın kapısına sıkışıp çok kötü olmuştu, ona rağmen degerlerndirdimVar gibi canımm Allah tamamına erdirsin inşallah
Aa evet hatta yumurtayla sperm bu çabayı görsün artık demiştimAmin canım çok teşekkür ederim, beni hatırlar mısınız bilmiyorum ovulasyonumun pik olduğu gün parmağım arabanın kapısına sıkışıp çok kötü olmuştu, ona rağmen degerlerndirdim
Aynennn görmüş galiba Testlerin şimdiki halleri böyle, yani aradan 1 saat geçtikten sonra falan. Üstteki prodoctor erken gebelik, alttaki öne step normal gebelik testi.Aa evet hatta yumurtayla sperm bu çabayı görsün artık demiştim
Maşallah canım görmüşler çabayıAynennn görmüş galiba Testlerin şimdiki halleri böyle, yani aradan 1 saat geçtikten sonra falan. Üstteki prodoctor erken gebelik, alttaki öne step normal gebelik testi.
Yani şunu sormak istedim aslında daha önce ovulasyon yaptığında kalmış miydin hemen hamileDaha önce de yapmıştım canım ama birkaç aydır korunuyorduk. Eylülde zorunlu kürtaj olmustum bu ay yeniden ilk kez denedik, inofolic combi HP, c life kullandım, zaman zaman da balık yağı d vitamini.
Hayır canım hemen kalmadım ilk oglum 1,5 senede oldu bunun birkaç ayında yumurtlama takibi ve ovulasyon testi de yapmıştım. Bu ay çok yogunlastim ben hamile kalmaya, 37 yaşındayım, pkos var bende, inofolic combi HP ve c life kullandım, beslenmeme dikkat ettim. Bol su içip yürüyüş yapmaya çalıştım. Bir de ilişki sonrası hemen kalkmadim. Ama şu var ki yumurtlama testi de çok yardımcı oldu kesinlikle.Yani şunu sormak istedim aslında daha önce ovulasyon yaptığında kalmış miydin hemen hamile
Hatırladııııımmm işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık tebrik ederim canımAmin canım çok teşekkür ederim, beni hatırlar mısınız bilmiyorum ovulasyonumun pik olduğu gün parmağım arabanın kapısına sıkışıp çok kötü olmuştu, ona rağmen degerlerndirdim