- 14 Haziran 2023
- 6.433
- 5.249
- 23
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.901
Yaa çok teşekkür ederim ama galiba kimyasal çünkü bugün sabah belirtilerim baya azalmış. Testimde koyulaşmıyorDaha konuşma sonuna gelmedim inşalllllsaaaahhhhh hamilesin heyecanla okuyorum 120 sayfadsyım
Yok bağlamiyorum canm da normalde bu kadar erken çıkmazdı ondan sordum olan vardır diye belki bugün erken gebelik testi yaparım ama büyük ihtimal negatif çıkarBence höyle şeyleri hamileliğe bağlamayalım sonra üzülüyoeuzdonuçta sivilce hamile olmayınca da çıkan bi şey . Umarım hamilesindir tabi
3 yıllık evliyim hiç korunmadık işte 2 yıl önce bir düşük oldu bir daha hiç olmadı eşimde bende kontrol edildik sorun yok dendi Ama sebepsiz olmuyor işte saçma 1 kere ovulasyon denedim o da tutmadı işte son umudum tedavi o da olmazsa diye korkuyorum gidemiyorumCanım ovulasyonla vakıt kaybetme ıstersen direk doktora git bikere. Ne var ne yok kontrol edilsin yumurtalıklarına bakılır en azından. Biz 4 aydır denıyorz olmuyor 3 kere ovulasyon yaptım bı kere ovulasyonsuz gun aşırı ilişki denedim olmadı hala. Ramazan’dan sonra doktora gıtmeyı düşünüyorum. Senin öykün nedir kaç yıldır çocuk düşünüyorsunuz ne zamandır denıyorsunuz düşük içinde gecmıs olsun bıdaha yaşatmasın rabbim.şöyle bi yolda izleyebılırsın bi kere ovulasyon yap bı kerese ovulasyonsuz dene tutmazsa ondan sonra doktora başvur
günaydın canım ben bişey göremedim hakkında hayırlısı olsunGünaydın kızlar , bata 3 gün filan kaldı artık bugün de kaset testim böyle çıktı sizce bu anlamı var mı
Günaydın canim verdim 644 çıktı
Bende çıkmıştı kuzum ama belirtimi bilememKizlar hamile olanlarda sivilce çıkan oldu mu normalde adetime yakın çıkardı sivilceler çıkmaya başladı yüzümde bikac tane biri kocaman yaa
Günaydın canım ben yine testinde silik bi çizgi görüyorumGünaydın kızlar , bata 3 gün filan kaldı artık bugün de kaset testim böyle çıktı sizce bu anlamı var mı
ay cok güzel çıkmış canım büyüyor minnoşGünaydın canim verdim 644 çıktı
Ben de gördüm aslında , ama kasette hiç silik görmemiştim bi anlamı var mı acaba ? Böyle olup koyulaşan filan var mı ..Günaydın canım ben yine testinde silik bi çizgi görüyorum
Ay bilmiyorum simdi bende şok içindeyim kaset test yaptım bende silik çizgi çıktıBen de gördüm aslında , ama kasette hiç silik görmemiştim bi anlamı var mı acaba ? Böyle olup koyulaşan filan var mı ..
Görünüyor yaaa , bebetime yapmıştım ben bunun markası nedir bebeğimBende test yaptım şimdi
Freely diye aldım canım 5 gündür yapıyorum hiç görmemiştim böyle elim ayağım titriyorGörünüyor yaaa , bebetime yapmıştım ben bunun markası nedir bebeğim
Valla benim de , ama çok umutlanmayalım azıcık pembelik istiyor sanırım bu testler . Akşam birer daha yapalım ne dersin :)Freely diye aldım canım 5 gündür yapıyorum hiç görmemiştim böyle elim ayağım titriyor
Ne akşamı kız ben 2-3 gibi tekrar yaparım benValla benim de , ama çok umutlanmayalım azıcık pembelik istiyor sanırım bu testler . Akşam birer daha yapalım ne dersin :)
Günaydın kuzum bende birşey göremedimGünaydın kızlar , bata 3 gün filan kaldı artık bugün de kaset testim böyle çıktı sizce bu anlamı var mı