- 18 Ağustos 2022
- 1.629
- 2.438
- 29
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.861
Daha çook vaar9 gün var sabırsızlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çook vaar9 gün var sabırsızlanıyorum
Önemli değil canım Birkaç gün sonra veririm artık kanıGünaydın canım 2 günde bir kan ver istersen ben beta düşüşünü öyle takip ettim dış gebelikte.. bu arada yazamadım durumuna üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş umudumuz tükenmedi martta yine beraberiz
Ay bilmiyorum ki daha öncede hep o hastanede veriyordumAaa çok enteresan ya, kan verdiğin yerde yanlış yoktur dimi
En erken ne zaman öğrenilir acabaDaha çook vaar
Aynen en iyisi bu dediğini yapmak. Ay daha öncede hep bu testten yapardım hep negatifi görürdüm bilemedim ne düşüneceğimiBence önce farklı bi idrar testiyle tekrarla, sonra gerekirse kan verirsin. Ama test yanlışsa da yazık ya insanların hayalleriyle oynanıyor
Valla bu soruyu en cevaplamaması gereken kişi benim sanırım ben 6 gün kala öğrendim ama bence tamamen şans. Erken yumurtlamışım sanırım.En erken ne zaman öğrenilir acaba
canım normal seninde ama amh yüksek biraz benimde tam tersi düşük en son gecen yıl yaptım 1 li bişeydiCanım benimde estradiol: 33.3 , Lh: 5.7 , Fsh: 8 , Serbest T4: 4.40 , Prolaktin: 16.3 , Tsh : 1.66 . Hepsi referans değeri aralığında gösteriyor. Sadece Amh: 10.9
Bebısm bak takvıyeler saglıklı beslenme cok sey degıstırıyorprolaktın yenı dusuk yaptınya ondan bormal bence.cok ıyı cıkmıs sonucların masallah
tatlım az önce cıktım doktordan degerler iyi dedi şuan sana ilaç veremem dedi sadece takviye verecem kullan dedi tenda jınopol diye bişey içerigine baktım inositol ve cinko kuenzim var onu sipariş edecem bi kullanalım bakalımDr a sonuclarını gosterınce yaz bebegım bana
yapılıyor canım ama bazıları yapmıyor sorman lazımMerhabalar :) sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu acaba
Ayyy inşallah bende erken yumurtlamışımdır tabi bu ay inşallah kısmetse cuma günü tekrar test yapacağım bakalımValla bu soruyu en cevaplamaması gereken kişi benim sanırım ben 6 gün kala öğrendim ama bence tamamen şans. Erken yumurtlamışım sanırım.
Kuzu o kadar düşük betayı algılayamaz. Kafam çok karıştı acaba tekrar mı yükseldiGünaydın hanımlar yine ben ve testlerim. Ya bu test erken gebelikler gibi hassas bir test değil 2.49 betayı algılıyor olamaz. Gebelik belirtilerimde de azalma yok adette olmadım offff kafam çok karışık....
@_okyanus Y Yaseminnn35 @ArasaNillGerek @Beyond the sky @Basakbasak1 @hawaii @sevgisaygidan Minaa95 @zehram031 @zesamu93 Bright-1619 kızlar ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 3396703
Bilemiyorum canım dış gebelik falan değildir Allah korusun dimiKuzu o kadar düşük betayı algılayamaz. Kafam çok karıştı acaba tekrar mı yükseldi
Yok kuzu yani dışından ziyade gebelik yok gözüküyor. Ya testlerin hatalı ya da kanın. 2,5 beta umut vaadeden bi beta ya yükselecektir ya da düşmüştür. Gebe hiç kalmayan birinin o değerde çıkmaz. Prodoctor al istersen test için hem ucuz hem kesin sonuç verir. Kan için bekle biraz 3-4 gün testle geçir kuzu hatta pazartesiye kadarBilemiyorum canım dış gebelik falan değildir Allah korusun dimi
Haklısın canım dünkü o betadan sonra bu sabah tekrar pozitif çıkması çok kafa karıştıran bir durum maalesef. Burda prodoktor yok canım başka bir test alabilirsem alıp yaparım artıkYok kuzu yani dışından ziyade gebelik yok gözüküyor. Ya testlerin hatalı ya da kanın. 2,5 beta umut vaadeden bi beta ya yükselecektir ya da düşmüştür. Gebe hiç kalmayan birinin o değerde çıkmaz. Prodoctor al istersen test için hem ucuz hem kesin sonuç verir. Kan için bekle biraz 3-4 gün testle geçir kuzu hatta pazartesiye kadar
Sonuçta adet gecikmen de var, yani bu kadar durumun üst üste gelmesi de çok tuhaf. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Sonuçtan bizi de haberdar et, inşallah güzel haberini alırızAynen en iyisi bu dediğini yapmak. Ay daha öncede hep bu testten yapardım hep negatifi görürdüm bilemedim ne düşüneceğimi
Aynen herşey üst üste geldi valla bakalım yaşayıp görecezSonuçta adet gecikmen de var, yani bu kadar durumun üst üste gelmesi de çok tuhaf. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Sonuçtan bizi de haberdar et, inşallah güzel haberini alırız
Merhaba KızlarBu ay tüm kozlarımızı kullanıyoruzVe güzel haberi alacağız bu ay.Kullandıgımız takvıyelerı vs paylaşalım beraber.Ve bu ay bide değişik bişey yapmamızı öneriyorum Meryem Suresini hergün muhakkak birkez dinlememizi istiyorum.Benim bu ayki tedaviden önceki son çıkışta yapacaklarım:
iNOFOLİC KOMBİ +OMEGA 1200+BEEO PROPOLIS ARI SÜTÜ HAM BAL KARISIMI+CEVİZ VE AVOKADO.(çörek otu bal karısımımı da inofolic kombi almadıgım günlerde yiyecegim,yumurtalıklarda kist vs olmaması adına inofolicle beraber tüketmeyeceğim)
Sizi seviyorum ve hadi inanmak başarmanın yarısıdır. 1 yıldır en etkıledıgım grup @Afratafrac grubuyduÖylesine pozıtıftıkı kendıde dostlarımızda hamiş ayrıldı.Bizde burda gerçekten asla kötü bişey düşünmeden hep pozıtıflıkle mutlu olarak ayrılacagızaframız hamiş kaldıgın ay neler yapmıstın bize birkez daha yazarsan çok mutlu oluruz dostum.
Meryem Suresinin linkinide ekliyorum.Hergün bir kez mutlaka
@sevayd beyons @_okyanus
@uniq12 @Perlitik
@Basakbasak1
Merhaba.duphastonu nasıl kullandın adetin kaçıncı günü başladın ve de ilk kullanman mı?bu arada inşallah sonucun pozitif olurAynen herşey üst üste geldi valla bakalım yaşayıp görecez