- 18 Ağustos 2022
- 1.631
- 2.438
- 29
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.841
İkinci foto kaç dklıkBen bir haftadır her gün yapıp her gün silik bi şeyler bulmayı nasıl başarıyorum ya..
Umut var mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci foto kaç dklıkBen bir haftadır her gün yapıp her gün silik bi şeyler bulmayı nasıl başarıyorum ya..
Umut var mı kızlar
Yaptırıcam kuzum hem ilaç yazdırayım diyorum feritinine bakamıyorlarmış bi bu ara geri kalan herşeye bakıyorlarmış. Kaç tüp kan alıyorlar acabaolabilir öyle kuşum ilk kahve akıntı normal gittikçe kırmızıya döner yarın sağlık ocagında sende horman testlerini bi yaptır canım
5/10 dakika da çıktı canım ya şimdi gittim baktım böyle olmuş..İkinci foto kaç dklık
Aaa çok enteresan ya, kan verdiğin yerde yanlış yoktur dimiGünaydın hanımlar yine ben ve testlerim. Ya bu test erken gebelikler gibi hassas bir test değil 2.49 betayı algılıyor olamaz. Gebelik belirtilerimde de azalma yok adette olmadım offff kafam çok karışık....
@_okyanus @Yaseminnn35 @ArasaNillGerek @Beyond the sky Basakbasak1 @hawaii ParlayanGece Minaa95 @zehram031 @zesamu93 Bright-1619 kızlar ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 3396703
Bence önce farklı bi idrar testiyle tekrarla, sonra gerekirse kan verirsin. Ama test yanlışsa da yazık ya insanların hayalleriyle oynanıyorBende onu diyorum 2 lik 5 lik değil hani erken gebelik olsa tamam diyicemde ucuz bir test. Kanda vermek istemiyorum dünki şeylerden sonra bilemedim
ne olur ne olmaz canım git ihmal etmeİlk defa bu kadar gecikti canım doktora gitmeyi düşünüyorum artık dediğin gibi
ben bir tüp vermiştim sadece hormonlar için biyokimya içinde istenirse iki tüp alırlarYaptırıcam kuzum hem ilaç yazdırayım diyorum feritinine bakamıyorlarmış bi bu ara geri kalan herşeye bakıyorlarmış. Kaç tüp kan alıyorlar acaba
canım erken gebeliklerdeki gölgeler cok sağlıklı olmuyor geneli negatif çıkıyor bide daha batına var son 2 veya 3 gün kala kaset test yap bence varsa illaki çıkacaktır5/10 dakika da çıktı canım ya şimdi gittim baktım böyle olmuş..
Beyensum öyle bi migren ağrım varki inan gidip kan verip yoksa serum taktırasım geliyor .. böyle henüz belli değilken arveles parol vs alınır mı bilginiz var mıcanım erken gebeliklerdeki gölgeler cok sağlıklı olmuyor geneli negatif çıkıyor bide daha batına var son 2 veya 3 gün kala kaset test yap bence varsa illaki çıkacaktır
tatlım migren için ayaklarını sıcak suda biraz beklet iyi geliyormuş parol kullanabilirsin diye biliyorum diğeri agır galiba ama istersen saglık ocagı yakın varsa bi dr sor canım çok gecmiş olsunBeyensum öyle bi migren ağrım varki inan gidip kan verip yoksa serum taktırasım geliyor .. böyle henüz belli değilken arveles parol vs alınır mı bilginiz var mı
Canım benimde estradiol: 33.3 , Lh: 5.7 , Fsh: 8 , Serbest T4: 4.40 , Prolaktin: 16.3 , Tsh : 1.66 . Hepsi referans değeri aralığında gösteriyor. Sadece Amh: 10.9günaydın canlar evet sonuclar cıktı ay benim fsh da düşmüş hep 8 9 gibi cıkardı bugünki sonucta 6.74 çıkmış, lh 4.68, tsh 1.75, folat 9, esradiol 48, prolaktın 24 çıkmış sonuclar nasıl kızlar benim prolaktın hep düşük çıkardı bu sefer aralıgın üstü cıkmış biraz @sevayd Basakbasak1
Bebısm bak takvıyeler saglıklı beslenme cok sey degıstırıyorprolaktın yenı dusuk yaptınya ondan bormal bence.cok ıyı cıkmıs sonucların masallahgünaydın canlar evet sonuclar cıktı ay benim fsh da düşmüş hep 8 9 gibi cıkardı bugünki sonucta 6.74 çıkmış, lh 4.68, tsh 1.75, folat 9, esradiol 48, prolaktın 24 çıkmış sonuclar nasıl kızlar benim prolaktın hep düşük çıkardı bu sefer aralıgın üstü cıkmış biraz @sevayd Basakbasak1
Dr a sonuclarını gosterınce yaz bebegım banamuayenede sıkıntı yok dedi ben istedim ama degerlerin çıksın öyle bakalım dedi bugün öğleden sonra tekrar gidip gösterecem senin degerler nasıldı canım sende yakın zamanda yaptırmıştın sanki
Merhabalar :) sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu acababen bir tüp vermiştim sadece hormonlar için biyokimya içinde istenirse iki tüp alırlar
Parol günde 3 e kadar içilebilirBeyensum öyle bi migren ağrım varki inan gidip kan verip yoksa serum taktırasım geliyor .. böyle henüz belli değilken arveles parol vs alınır mı bilginiz var mı
En önemli belirti adet gecikmesiKızlar hamilelik belirtisi olmadan hamile olan oldumu aranızda?
9 gün var sabırsızlanıyorumEn önemli belirti adet gecikmesi
Öyle yapıcam önce testle takip edip kanı birkaç gün sonra vericemcanım bence bi kac güne tekrar kan ver bu arada bu testlerlede gün aşırı takip et bakalım koyulaşma olacak mı umarım bebişin senledir