Seninde mi özel? Ben bugun hastaneyi şikayetvar. Com a yazdım. Parayla rezillikte benimki. Umarım tutarBenimde ultrasonla bakılmadan yapıldı bugun 6. Günüm ama kasık bel dünden beride ggslerde hassasiyetim başladı
Bu arada bence iyi birşey belirti olmaması. Benim ilk aşılamamda tam bir hafta sonra regl belirtileri başlamıştı hafiften. Sen de yoksa cok iyi hala umut var demekBende ilk pazartesi günü test yapacağım ve yaptığım günden beri herhangi bir belirti yok bugün 12. Gün sizce normal mi
İnşallah tutar cnm hepizinki ben devlette yaptırdım ondan önce özel klniğe gidiyodum femara verdi onla düzenli ilişki ile 6 ay boşuna bekletti sonra tesadüf devletten kendimi tüp bebek merkezinde buldum direk aşılama dedilerSeninde mi özel? Ben bugun hastaneyi şikayetvar. Com a yazdım. Parayla rezillikte benimki. Umarım tutar
Öylemi oluyo belirti olmazsa gebelik mi oluyoBu arada bence iyi birşey belirti olmaması. Benim ilk aşılamamda tam bir hafta sonra regl belirtileri başlamıştı hafiften. Sen de yoksa cok iyi hala umut var demek
Gerçekten mi ben yarın test yapacağım bilmiyorum ya korkuyorum şimdiden ama hayırlısı olsun inşallahBu arada bence iyi birşey belirti olmaması. Benim ilk aşılamamda tam bir hafta sonra regl belirtileri başlamıştı hafiften. Sen de yoksa cok iyi hala umut var demek
Benim bildiğim yapılıyor ya bakılıyor öyle sprem aktarımı yapılıyor ama sen gene moralini yüksek tut her şeyin hayırlısı olsun inşallahBenimde ultrasonla bakılmadan yapıldı bugun 6. Günüm ama kasık bel dünden beride ggslerde hassasiyetim başladı
Benim bildiğim yapılıyor ya bakılıyor öyle sprem aktarımı yapılıyor ama sen gene moralini yüksek tut her şeyin hayırlısı olsunBenimde ultrasonla bakılmadan yapıldı bugun 6. Günüm ama kasık bel dünden beride ggslerde hassasiyetim başladı
Tutar inşallah Allah büyük en kısa zamanda istediğin olur inşallahSeninde mi özel? Ben bugun hastaneyi şikayetvar. Com a yazdım. Parayla rezillikte benimki. Umarım tutar
Haydi hayırlısıBenimde yarın kontrol um var 2. Aşılama yapılacak 5 gün Klomen kullandım inşallah hepimizin güzel haberini alırız
Yarın kaç gün oluyo senın canmGerçekten mi ben yarın test yapacağım bilmiyorum ya korkuyorum şimdiden ama hayırlısı olsun inşallah
Aşılama günüyle birlikte 14. GünYarın kaç gün oluyo senın canm
İdrar testi yapmış mıydın evde?Aşılama günüyle birlikte 14. Gün
Haber ver bizede mutlaka meraktayımYapmadım çünkü çatlama iğnesi yanıltıyor o yüzden dayandım yarın yapacağım
yaptın mı testt :)Vallahi bilmiyorum ama bence tutacağı varsa tutar yani bunu belirti ile veya belirsizlikle alakası yokhaber veririm inşallah
İlaç ne kullandınherkese merhaba doktora gittim ama yumurtalar daha büyümemiş 12-14mm olmuş çarşamba tekrar gideceğimmm :)