MART AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Bende ilk pazartesi günü test yapacağım ve yaptığım günden beri herhangi bir belirti yok bugün 12. Gün sizce normal mi
Bu arada bence iyi birşey belirti olmaması. Benim ilk aşılamamda tam bir hafta sonra regl belirtileri başlamıştı hafiften. Sen de yoksa cok iyi hala umut var demek

Benimde yarın kontrol um var 2. Aşılama yapılacak 5 gün Klomen kullandım inşallah hepimizin güzel haberini alırız

Seninde mi özel? Ben bugun hastaneyi şikayetvar. Com a yazdım. Parayla rezillikte benimki. Umarım tutar
İnşallah tutar cnm hepizinki ben devlette yaptırdım ondan önce özel klniğe gidiyodum femara verdi onla düzenli ilişki ile 6 ay boşuna bekletti sonra tesadüf devletten kendimi tüp bebek merkezinde buldum direk aşılama dediler

Bu arada bence iyi birşey belirti olmaması. Benim ilk aşılamamda tam bir hafta sonra regl belirtileri başlamıştı hafiften. Sen de yoksa cok iyi hala umut var demek
Gerçekten mi ben yarın test yapacağım bilmiyorum ya korkuyorum şimdiden ama hayırlısı olsun inşallah

Benimde ultrasonla bakılmadan yapıldı bugun 6. Günüm ama kasık bel dünden beride ggslerde hassasiyetim başladı
Benim bildiğim yapılıyor ya bakılıyor öyle sprem aktarımı yapılıyor ama sen gene moralini yüksek tut her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Benimde ultrasonla bakılmadan yapıldı bugun 6. Günüm ama kasık bel dünden beride ggslerde hassasiyetim başladı
Benim bildiğim yapılıyor ya bakılıyor öyle sprem aktarımı yapılıyor ama sen gene moralini yüksek tut her şeyin hayırlısı olsun
Seninde mi özel? Ben bugun hastaneyi şikayetvar. Com a yazdım. Parayla rezillikte benimki. Umarım tutar
Tutar inşallah Allah büyük en kısa zamanda istediğin olur inşallah

Vallahi bilmiyorum ama bence tutacağı varsa tutar yani bunu belirti ile veya belirsizlikle alakası yok haber veririm inşallah

Kızlar napıosınz varmı gelişme benim bugün 8. Gün 2 gündür kaşık bel göğüs ağrısı maffeti bugun kaşık ağrım bitti göğüslerim rahatladı ama alt karnım şiş ve arada mide bulantısı yokluyo hafiften

herkese merhaba doktora gittim ama yumurtalar daha büyümemiş 12-14mm olmuş çarşamba tekrar gideceğimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…