- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Evet bende onu duydum ve çok mantıklı geldi bana daben hamile kaldığım zaman üst üste 4 gün ilişki yaşamıştım. instagramda birgebeningünlüğü diye sayfa var ordaki kadına ovulasyon testlerimi göndermiştim pik gördüğün ve sonraki 3 - 4 gün ilişki olsun demişti ve sonuç olumluydu
bence sık ilişki olmalı yumurtlama günlerindeEvet bende onu duydum ve çok mantıklı geldi bana da
Ben 2 günde bir ilişkiden yanayım ovülasyonda pozitifi yakalayınca pozitif olduğu gün dahil 4 gün boyunca değerlendirmek mantıklı geliyor bana dabence sık ilişki olmalı yumurtlama günlerinde
o zaman boş durmak yok. test yaptın mı tekrarBen 2 günde bir ilişkiden yanayım ovülasyonda pozitifi yakalayınca pozitif olduğu gün dahil 4 gün boyunca değerlendirmek mantıklı geliyor bana da
Tamamen aynı düşüncedeyimBen 2 günde bir ilişkiden yanayım ovülasyonda pozitifi yakalayınca pozitif olduğu gün dahil 4 gün boyunca değerlendirmek mantıklı geliyor bana da
Canım merhabaDüzenli olarak takip et canım bende bu ay düzenli olarak takip etmeye karar verdim 30'lu test aldım 2 gündür takipteyim bende
Pozitif benceKızlar bugün 13.günüm sizce pik olmuş mu
Sabah yaptım da belirgin çıkmadı sabah uyanır uyanmaz su içenlerdenim benCanım merhabavar mı senin çizgilerden bir haber
Canım 1 ayda bazen birden fazla yumurta olabiliyor. Hayıt da etki etmiş olabilir. Ya da hamileysen de böyle çıkmış olabilir mi☺adetine kaç gün kaldı bu arada?Kızlar merhaba, birçok yere yazdım forumda size de sorayım. Aklımı kurcalıyor çünkü. Ben 30 günde adet olurum, 7 gün sürer. 16. Gün yumurtam çatlar. Bu ay 3 martta doktor baktı yumurtan çok güzel gelişmiş değerlendir dedi, 4 martta da çatladığını anladım akıntıdan ve hafif kasık ağrısından. 1 marttan dün akşama dek 2 günde bir değerlendirdik biz de. Neyse, Normalde bu akıntı 1-2 gün sürer biterdi. Fakat 9 gün oldu bitmiyor. Ben de acaba bi daha mı yumurtladım diye düşünüp ovülasyon testi aldım dün ve bugün yaptım. İlk fotoğraf dün, ikincisi bugün çekildi. 1 hafta arayla 2 kez yumurtlama olur mu? 2 yumurtam olsaydı doktor 3 marttaki muayenesinde söylemez miydi? Hayatımda ilk defa ovülasyon testi yapıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.bu arada 18 şubatta adet oldum, 25 şubattan beri de Hayıt suyulu bir kür uyguluyorum. Eşim de diyor ki Hayıt belki 2 yumurta yapmıştır. Kafam çok karıştı lütfen yardım edin
Canım 17 ya da 18 Mart adetim. İşte 6 gün filan kaldı. Yumurta yoksa T’nin çok silik çıkması ya da hiç çıkmaması lazım diye anladım ben prospektüsünde ama benimkiler o kadar silik de değil.Canım 1 ayda bazen birden fazla yumurta olabiliyor. Hayıt da etki etmiş olabilir. Ya da hamileysen de böyle çıkmış olabilir mi☺adetine kaç gün kaldı bu arada?
Aynı gün yumurtlamışızCanım 17 ya da 18 Mart adetim. İşte 6 gün filan kaldı. Yumurta yoksa T’nin çok silik çıkması ya da hiç çıkmaması lazım diye anladım ben prospektüsünde ama benimkiler o kadar silik de değil.
Ben de hiç ovü ile takip etmedim 1 buçuk yıldır akıntı ile anlıyordum yumurtayı aynı senin gibi. Bir de düzenlidir yani adetlerim. İşte 9 gün sürünce akıntım merak ettim. Umutlanmayı hiç istemiyorum, kocam da diyor ne güzel unutmuştun yine takmaya mi başladın diye azarlıyor beni. Benim göğüslerde herhangi bir şey yok, sadece hafif kasık ağrım oluyor arada. Ama inşalllaaaaahhhh vardır ikimizde de.Aynı gün yumurtlamışızhiç ovülasyon kullanmadım ben canım. Bel ağrım olur sonra akıntım olur öle oldu diye düşünürüm bende o gün. Çünkü geçen ay klomen ve iğne kullandım bel ağrım ve yoğun akıntım oldu çatlatma günü. Kesin çatladı dedim. Ertesi gün de kontrole gittim. Doktor evet çatlamış ama 2 tane daha yumurtan var dedi küçük küçük stres yapma çoğul gebelik bile olur demişti. Özel Bi doktora gidiyorum bu arada. Yani şuanda senin ya yumurtan çatlıyor yeniden ya da gebelik oluştuğunda da koyu çıkabiliyormuş ovü. Testleri diye duymuştum. Hayırlısı olsun bakalım. Ben de çok sabırsızlanıyorum. İnşllah ikimiz de kavuşuruz artık. Göğüslerim dün biraz hassaslaştı bir de arada çok hafif bel ağrılarım var. Ama çok akıntım yok. Bakalım inşaalllhhhhhhhhh tutmuşturikimizinde
2 kere yumurtlayan olabiliyor canım testin de pozitif gibi duruyor günde 2 kere testi yap sabah akşam pozitif sayılabilmesi için c de ki gibi koyu kırmızı olması gerekiyor :)Kızlar merhaba, birçok yere yazdım forumda size de sorayım. Aklımı kurcalıyor çünkü. Ben 30 günde adet olurum, 7 gün sürer. 16. Gün yumurtam çatlar. Bu ay 3 martta doktor baktı yumurtan çok güzel gelişmiş değerlendir dedi, 4 martta da çatladığını anladım akıntıdan ve hafif kasık ağrısından. 1 marttan dün akşama dek 2 günde bir değerlendirdik biz de. Neyse, Normalde bu akıntı 1-2 gün sürer biterdi. Fakat 9 gün oldu bitmiyor. Ben de acaba bi daha mı yumurtladım diye düşünüp ovülasyon testi aldım dün ve bugün yaptım. İlk fotoğraf dün, ikincisi bugün çekildi. 1 hafta arayla 2 kez yumurtlama olur mu? 2 yumurtam olsaydı doktor 3 marttaki muayenesinde söylemez miydi? Hayatımda ilk defa ovülasyon testi yapıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.bu arada 18 şubatta adet oldum, 25 şubattan beri de Hayıt suyulu bir kür uyguluyorum. Eşim de diyor ki Hayıt belki 2 yumurta yapmıştır. Kafam çok karıştı lütfen yardım edin
Amin canım inşallahBen de hiç ovü ile takip etmedim 1 buçuk yıldır akıntı ile anlıyordum yumurtayı aynı senin gibi. Bir de düzenlidir yani adetlerim. İşte 9 gün sürünce akıntım merak ettim. Umutlanmayı hiç istemiyorum, kocam da diyor ne güzel unutmuştun yine takmaya mi başladın diye azarlıyor beni. Benim göğüslerde herhangi bir şey yok, sadece hafif kasık ağrım oluyor arada. Ama inşalllaaaaahhhh vardır ikimizde de.Allah isteyen herkese versin
Hayırlı haberlerle inşallahAmin canım inşallah
Bu hafta çok çabuk geçsinhaftaya pazartesi test yapıcam akıllanmam ben
Bu ovülasyon testi mi gebelik testi mi :) gebelik ise hamile sinizKızlar pozitif mi sizce c'deki koyuluğa yakın kırmızıda şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?