- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
- Konu Sahibi meryemhilall
Ya ağzından bal damlıyır meryemBence hamilesin sen öyle hissettim nedense yarın bir test alıp bi yap bence
Sen ne durumdasın yumurtlama gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ağzından bal damlıyır meryemBence hamilesin sen öyle hissettim nedense yarın bir test alıp bi yap bence
Lütfen yarın bir test alıp yap çok merak ettim ben daha adetin 11.günündeyim daha göremedim MalesefYa ağzından bal damlıyır meryem
Sen ne durumdasın yumurtlama gördün mü
Tamam canım yapıcam olsun da tek dileğim yaaLütfen yarın bir test alıp yap çok merak ettim ben daha adetin 11.günündeyim daha göremedim Malesef
Haber et beni de bekliyorum güzel haberiniTamam canım yapıcam olsun da tek dileğim yaa
YA zaten bi olsa çok kişiye direk atıcam herkes bekliyorHaber et beni de bekliyorum güzel haberini
Hayırlı haberlerle inşallahYA zaten bi olsa çok kişiye direk atıcam herkes bekliyor
Aminnnn canimmmminsallah bu ay sana da bana da bizim gibi tum isteyenlere nasip etsin
Ben uygulamalara güvenmiyorum pek siz kırmızı çizgiyi görene kadar teste devam edinmerhaba arkadaşlar. bende başladım testlere dün silik çıktı bakalım bugün nasıl çıkacak telefon programı perşembe gününü yumurtlama günü olarak gösteriyor bakalım tutacak mı
bende uygulama genelde tutar bakalım bu sefer tutacakmıBen uygulamalara güvenmiyorum pek siz kırmızı çizgiyi görene kadar teste devam edin
Gelişmeleri buradan paylaşırsın canımbende uygulama genelde tutar bakalım bu sefer tutacakmı
paylaşırım tabi canımGelişmeleri buradan paylaşırsın canım
Siz yinede işinizi garantiye alınBende de uygulama tutmuustu gecen ay hatta 2 gun yumurtlama gsdermisti ovulasyon takvimde de yumurtlamayi ayni tarihde gsderiodu tabi bu ay degisiklik gsderirmi bakicaaazz
Tabiki yarin başlıcam ben son gunum bgunSiz yinede işinizi garantiye alın
Anladım canımTabiki yarin başlıcam ben son gunum bgun
Hayırlı olsunOvulasyon testine başladım bende bugün hadi hayırlısı olsun
canım yumurta olgunluğa ulaştığı zaman 24 ile 48 saat arasında çatlıyor. eğer silikleşmeye başladıysa testin yumurtan çatlıyordur. çalışmalara devam et bugün yarın diğer günSelam kızlar bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Bu ay çok değişik bir tecrübe yaşıyorum. Paylaşmak istedim sizinle. Son adetimden birkaç gün sonra akıntım başladı ve 08 martta ovulasyon testi yaptım. 9 martta tekrar yaptım çizgiler bayaa koyuydu, 3. gün yani dün doktor randevum vardı muayenede yumurtamı gösterdi henüz çatlamamış tahmini olarak 14 martta çatlar dedi. Ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı çatlayana kadar o kadar gün geçermi üstünden dedim, hesap ortada dedi. Akşam tekrar yaptım, ikinci çizgi hafif silinmeye başlamıştı. Yani anlamadığım biz çizgiler koyu olduğunda çalışmaya başlıyoruz ama yumurta çok sonra mı çatlıyor Bende mi bir anormallik var yoksa yanlış mı biliyoruz ...