- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Benimde düzensiz internetten 30lu ovülasyon testi sipariş ettim bende adetten 1 gün sonra başladım şuan 3.günüm ovülasyon takibindeBugün bitti yarın başlayayım ben o zamn garanti olsun
Tamam çok teşekkür ederim başlayayım ben de yarınBenimde düzensiz internetten 30lu ovülasyon testi sipariş ettim bende adetten 1 gün sonra başladım şuan 3.günüm ovülasyon takibinde
Kafana birşey takılırsa ovülasyon ile ilgili buradan sorabilirsin buradaki çoğu kişi ovülasyon takibindeTamam çok teşekkür ederim başlayayım ben de yarın
Labquick kullanıyorum canım memnununum gayet canımMerhaba bende vajinismusu yendim bir kaç ay önce tedavi bittikten sonra 3 ay korunmanın daha iyi olacağını sonrasinda korunmayı bırakabilirsin denilince doğum kontrol hapını bıraktım ama regli düzenim bozuldu normalde şaşmazdı bende ovulasyon takibine başlamayı düşündüm sizlerin güzel enerjileriylepeki hangi markayı tavsiye edersiniz
Gitti gidiyor dan aldım ertesi güne elime ulaştı canım 30 ovülasyon 5 tane de gebelik testi var bendekindekizlar selam ben de bu ay ovulasyon testine baslayabilirim. 30lu testi nereden siparis ettiniz? gecen ay da test yapmistim ama muhtelelen günü kaçırdım bi sekilde. Bu ay hayirlisi bakalim. Bir de koyu çizgiyi gorunce testi hemen birakmamak lazim sanirim.degil mi
Tşk ederimLabquick kullanıyorum canım memnununum gayet canım
Gittigidiyordan bakabilirsin canım gelişmeleri buradan paylaşabilirsiniz veya kafana takılan bir durum olursa buradan yazabilirsinTşk ederimşimdi sipariş vereyim
Merhaba canım 15 gün önce yumurtkamayı gördüm bugğn de 30.gün adet olmam lazım ama ovülasyon testim böyld çıktıOvülasyon takibi yapanlar testlerini buraya atabilirler beraber yorumlayabiliriz :)
Vajinimusu bende yendim sukur ama ben yendigim gbi korunmadim isdedim.hep nasip olmadi bakalimMerhaba bende vajinismusu yendim bir kaç ay önce tedavi bittikten sonra 3 ay korunmanın daha iyi olacağını sonrasinda korunmayı bırakabilirsin denilince doğum kontrol hapını bıraktım ama regli düzenim bozuldu normalde şaşmazdı bende ovulasyon takibine başlamayı düşündüm sizlerin güzel enerjileriylepeki hangi markayı tavsiye edersiniz
Gebelik testin varsa yap canimMerhaba canım 15 gün önce yumurtkamayı gördüm bugğn de 30.gün adet olmam lazım ama ovülasyon testim böyld çıktıEki Görüntüle 2602096 Eki Görüntüle 2602097
Malesef ki evde yokkkGebelik testin varsa yap canim
insallah bu ay sana da bana da bizim gibi tum isteyenlere nasip etsinVajinimusu bende yendim sukur ama ben yendigim gbi korunmadim isdedim.hep nasip olmadi bakalim
Hamile olabilir misin?Merhaba canım 15 gün önce yumurtkamayı gördüm bugğn de 30.gün adet olmam lazım ama ovülasyon testim böyld çıktıEki Görüntüle 2602096 Eki Görüntüle 2602097
Amin canıminsallah bu ay sana da bana da bizim gibi tum isteyenlere nasip etsin
Hayır canım ya gebelik testim yok elimdeHamile olabilir misin?elinde gebelik testi varsa yapar mısın?
Bence hamilesin sen öyle hissettim nedense yarın bir test alıp bi yap benceHayır canım ya gebelik testim yok elimde
Ya çok heyecanlıyımHamile olabilir misin?elinde gebelik testi varsa yapar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?