Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın hayıt tohumu ve aslan pençesine başlayacağım çok metini duydum gelişmeleri buradan bildiriyor olacağım

Merhaba bende vajinismusu yendim bir kaç ay önce tedavi bittikten sonra 3 ay korunmanın daha iyi olacağını sonrasinda korunmayı bırakabilirsin denilince doğum kontrol hapını bıraktım ama regli düzenim bozuldu normalde şaşmazdı bende ovulasyon takibine başlamayı düşündüm sizlerin güzel enerjileriyle peki hangi markayı tavsiye edersiniz

kizlar selam ben de bu ay ovulasyon testine baslayabilirim. 30lu testi nereden siparis ettiniz? gecen ay da test yapmistim ama muhtelelen günü kaçırdım bi sekilde. Bu ay hayirlisi bakalim. Bir de koyu çizgiyi gorunce testi hemen birakmamak lazim sanirim.degil mi

Reactions: Dfs
Labquick kullanıyorum canım memnununum gayet canım

Gitti gidiyor dan aldım ertesi güne elime ulaştı canım 30 ovülasyon 5 tane de gebelik testi var bendekinde genelde bırakıyorlar kırmızı çizgiyi görünce ama ben beklenen adet gününe kadar kullanılması taraftarıyım

Vajinimusu bende yendim sukur ama ben yendigim gbi korunmadim isdedim.hep nasip olmadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…