Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olurda ama çok dua ediyorum hepimizin için rabim bana tek degil hepimize güzel haberler versin işaşlaj

Bende bu ay adetim btince ovulasyon testiyle takibe başlayacağım, geçen ay rastgele denedik olmadı Bakalım inşallah hepimize nasip olur

Bal çörekotu tarçına başladım bugün adetimin 2.günü , ama bunu deneyenler nasıl yiyor, aç karnı ciğerimi yaktı tüm gün beni rahatsız etti ya Varmı kolay bi yolu? Yada tok karna yesek de olur mu? Normalde bal yiyemeyen biriyim , mecburen denemek istiyorum

Hiç denemedim bilmiyorum da canım ilk defa duyuyorum hatta bu yöntemi

Teste adet bitince ne zaman başlıyoruz acaba. Kaç gün sonra hemen mi başlamalıyız

Adet düzenim olmadığı için yapıyorum testi zaten. Değişiyor günler 32 ile 38 gün arası
Adeti düzenli olanlar da ovülasyon takibi yapabiliyor çünkü erken yumurtlama veya geç yumurtlama gibi durumlar olabiliyor sizinde adetiniz düzensizse adet bitiminden başlayabilirsiniz garantiye almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…