- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Gönlünü ferah tut canım seninde güzel haberlerini alacağız buradan bu süreç sabır isteyen bir süreç ama meyvesi çok güzel olucakKasimdan beri canim benm biraz hikayem uzun anlat anlat bitmez vajinimus falan vardi ekimde yendim kasimdan buyana beklemedeyim
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah olurda ama çok dua ediyorum hepimizin için rabim bana tek degil hepimize güzel haberler versin işaşlaj
Amin canım inşallahBende bu ay adetim btince ovulasyon testiyle takibe başlayacağım, geçen ay rastgele denedik olmadı☹ Bakalım inşallah hepimize nasip olur
Aynen insalllah canim. Hayirlisini hayirli zamanda versin mevlamGönlünü ferah tut canım seninde güzel haberlerini alacağız buradan bu süreç sabır isteyen bir süreç ama meyvesi çok güzel olucak
Hiç denemedim bilmiyorum da canım ilk defa duyuyorum hatta bu yöntemiBal çörekotu tarçına başladım bugün adetimin 2.günü , ama bunu deneyenler nasıl yiyor, aç karnı ciğerimi yaktı tüm gün beni rahatsız etti yaVarmı kolay bi yolu? Yada tok karna yesek de olur mu? Normalde bal yiyemeyen biriyim , mecburen denemek istiyorum
Bu kürü deneyenlerin yorumlarını okudum da o ay hamile kalmışlarHiç denemedim bilmiyorum da canım ilk defa duyuyorum hatta bu yöntemi
Allah allah bu kürü deneyen varsa detaylı yazsın bende merak ettim bakBu kürü deneyenlerin yorumlarını okudum da o ay hamile kalmışlarzarar gelmez dedim deniyim dedim
Arama kısmına yazıp okuyabilirsin canımAllah allah bu kürü deneyen varsa detaylı yazsın bende merak ettim bak
Tamam canım bakayım ben biArama kısmına yazıp okuyabilirsin canım
Ya çok sagol canım desteğin için bende çok istiyorum duanı esirgemeAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsinçok merak ediyorum seni de inşallah güzel haberini duyarız buradan
Elbette canımYa çok sagol canım desteğin için bende çok istiyorum duanı esirgeme
Herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor adetlerin düzenli mi? Kaç gün adet döngünüz?Teste adet bitince ne zaman başlıyoruz acaba. Kaç gün sonra hemen mi başlamalıyız
Adet düzenim olmadığı için yapıyorum testi zaten. Değişiyor günler 32 ile 38 gün arasıHerkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor adetlerin düzenli mi? Kaç gün adet döngünüz?
Adeti düzenli olanlar da ovülasyon takibi yapabiliyor çünkü erken yumurtlama veya geç yumurtlama gibi durumlar olabiliyor sizinde adetiniz düzensizse adet bitiminden başlayabilirsiniz garantiye almak içinAdet düzenim olmadığı için yapıyorum testi zaten. Değişiyor günler 32 ile 38 gün arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?