Gebeliğe Hazırlık Mart 2025 çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama iğne verdı bana ama yumurta takip doğru düzgün yapmadı en son baktığında 16 mm di yumurta. Ondan sonra bakmadı hiç direk ertesı gün iğne yaptırıp bir sonraki gün de aşılama yapıldı. Hastalandım bu arada aşılama 28 gün sonra yumurtam çatlama di büyük ihtimalle. Hayrlısı artık denemeleri braktım bundan sonra tüp bebeğe geçicez
Bence tedavi edilemez bi sebep yoksa gebelik icin. Bence biraz sağlıklı beslenerek deneyin derim. Tabikide yaş ve sağlık problemleri vs oblat varsa orası ayrı. Mesela benim çok az yunurta tembelliği dışında hiç bir problem yok. Ben bu ay tutmazsa hsg cektiricem aşılama ya da tup bebek derse catlatma ignesiyle tekrar denemek istediğimi soylicem. En son aşama aşılama ve tup bebek sıralamasını deneyecegim. Insallah hiç gerek kalmadan isteyen herkesin bebeği olur

Canım benim, bu ay güzel haberler alırsın inşallah, süreç biraz yorucu ve can sıkıcı biliyorum. Bende tekrar çatlatma iğnesi oldum. Pazartesi regl günüm ve regl olacağıma o kadar eminim ki. Buna alışmış olmak bile üzücü

İnşallah canım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, gönlümüzden geçeni versin
Benim Klomen ve Ovitrelle ile ilk denememdi, olmadı maalesef
Pazartesi günü doktora gideceğim
Bakalım nasıl bir yol izleyecek

İnşallah canım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, gönlümüzden geçeni versin
Benim Klomen ve Ovitrelle ile ilk denememdi, olmadı maalesef
Pazartesi günü doktora gideceğim
Bakalım nasıl bir yol izleyecek
Hiç canını sıkma, vardır bi zamanı. Önemli olan elimizden geleni yapmak. Umarım bu sefer güzel sağlıklı bir bebek haberi verirsin ♥️

Hiç canını sıkma, vardır bi zamanı. Önemli olan elimizden geleni yapmak. Umarım bu sefer güzel sağlıklı bir bebek haberi verirsin ♥️

Evet, biz elimizden geleni yapalım gerisi artık Allah’tan
Amin, inşallah canım 🤲🏼
Hepimiz bebiş haberi verelim bu sefer inşallah ❤️

Canım benim, bu ay güzel haberler alırsın inşallah, süreç biraz yorucu ve can sıkıcı biliyorum. Bende tekrar çatlatma iğnesi oldum. Pazartesi regl günüm ve regl olacağıma o kadar eminim ki. Buna alışmış olmak bile üzücü
İnşallah hamilesindir. Regl belirtin var mı? Galiba burada hepimiz birbirimizden güç alıyoruz. En azından ben öyle

Back
X