Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah.. Çabamızın, bekleyişimizin sonu güzel olsun inşallah.. Sizi zorlayan bir şey oldu mu peki? Kimisi sıkıntı yaşamıyor, kimisi zor geçtiğini söylüyor. Ben de heyecan ve korkuyla bekliyorum pazartesiyiBugün sabah opu oldum rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah sabrımızı evlat ile taclandirsin rabbim
Yok gayet rahat geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yumurtam az tek sıkıntı yaptığım şuan için tek yumurta çıkmasıAmin inşallah.. Çabamızın, bekleyişimizin sonu güzel olsun inşallah.. Sizi zorlayan bir şey oldu mu peki? Kimisi sıkıntı yaşamıyor, kimisi zor geçtiğini söylüyor. Ben de heyecan ve korkuyla bekliyorum pazartesiyi
Yalniz degilsin aynen toplanir diye beklerken ertelenmesinde bi burukluk oluyo ama normal bende bekliyorum pazartesi kontrolum var doktor bakacak duruma göre benim de iğne hap dozlari artarak devam ediyor bakalımMerhaba Takil ediyordum sizi ama yeni nasip oldu yazmak bizde erkek infertilitesi mevcut şimdi doktoran çıktım opu için pazartesi diye görüşmüştük fakat yumurtalarım 17 civarı olduğu için iptal ettiler pazartesi kontrol sonrası çarşamba günü opu olabilir dediler böyle değişkenlik olunca garip bir burukluk hissettim gonol f ve cetrotide kullanıyorum. Sizler içinde bol bol dua ediyorum
Yani bizim sadece aslında bi yumurtaya ihtiyacımız var ki onu ikiz bile yapacak olan Allah tutunmasini saglayacak Allah ona tevekkul edelim kalbiniz geniş olsun. Bi bakmissiniz oluvermis hayat buYok gayet rahat geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yumurtam az tek sıkıntı yaptığım şuan için tek yumurta çıkması
Allah razı olsun inşallah cnm benim rabbim yardımcımız olsun hepimizin pazartesi mi opu olacaksanızYani bizim sadece aslında bi yumurtaya ihtiyacımız var ki onu ikiz bile yapacak olan Allah tutunmasini saglayacak Allah ona tevekkul edelim kalbiniz geniş olsun. Bi bakmissiniz oluvermis hayat bu
Amin canim benim kontrolüm var benim daha belli birsey yok bakalım hayırlısı neyse o olsun bizim için.Allah razı olsun inşallah cnm benim rabbim yardımcımız olsun hepimizin pazartesi mi opu olacaksanız
Aminnn cnm benim güzel haberler alırsın inşallahAmin canim benim kontrolüm var benim daha belli birsey yok bakalım hayırlısı neyse o olsun bizim için.
O sorun bende de var.. napalım bizim imtihanımız da böyle.. kendimi hep "Ya hiç yumurta yok deselerdi" diye teselli ediyorum.. O zaman hiç umut olmazdı. Şimdi umut var şükür. Sabredersek sonu da güzel olur inşallahYok gayet rahat geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yumurtam az tek sıkıntı yaptığım şuan için tek yumurta çıkması
Solda yumurtalıkları olmayıp, tek yumurtayla ilk tedavide ikizleri olan yakınım var. Allah ol derse olur. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’a kalmış. Hiç üzülme iyi düşünelim iyi şeyler olsunYok gayet rahat geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yumurtam az tek sıkıntı yaptığım şuan için tek yumurta çıkması
Hahaha bir taş ile iki minnak kuş die buna derim.Solda yumurtalıkları olmayıp, tek yumurtayla ilk tedavide ikizleri olan yakınım var. Allah ol derse olur. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’a kalmış. Hiç üzülme iyi düşünelim iyi şeyler olsun
İnşallah cnm benim çok teşekkür ederimSolda yumurtalıkları olmayıp, tek yumurtayla ilk tedavide ikizleri olan yakınım var. Allah ol derse olur. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’a kalmış. Hiç üzülme iyi düşünelim iyi şeyler olsun
İnşallah cnm inşallahO sorun bende de var.. napalım bizim imtihanımız da böyle.. kendimi hep "Ya hiç yumurta yok deselerdi" diye teselli ediyorum.. O zaman hiç umut olmazdı. Şimdi umut var şükür. Sabredersek sonu da güzel olur inşallah
Allah razı olsun canım benimKızlar zaten hepimiz sonuçda tek yumurtadan olduk. Tek olsun bizim olsun güçlü kuvvetli olsun bize yeter 1 2 sene o tek yumurta çıksın die bekleyenler var. Çok geçmiş olsun canım Meral01
İnş olgun yumurtalar olsunlar inş..Kızlaar selammm bugün kontrolüm vardı cumaya sanırım opu olacak ilk etap yarılanıyor