Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada ben adet oldum gecikmeli de olsa bu nedense böyle oldukızlar ben amh hiç baktrmadim düşüklerim vardı doktor gerek duymadı ama amh baktrmak istiyorum reglin 4.gunune randevu buldum sizce olurmu 3.gun yaziyorda heryerde ??

Kızlar merhaba benim normalde dün adet günümdü geçen hafta pazar günü kahverengi akıntım oldu
Kediden korkmuştum korkudan erken oldu sandım pazartesi gelmedi bişey salı yine az bişey geldi kahvrengi Çarşamba perşembe hiçbir şey yoktu cuma tam günüm sökülür artık dedim beyazlık geldi başka hiçbir şey yok bugünde akıntım ama karnım dün ikindinden beri ağrıyor ve sürekli WC ye gidiyorum geçen haftada böyle az az geldi 5. Gün sökülmüştüm pazar pazartesi günü bayabi kanamam olmuştu 29. günde olurum normalde geçen ay 27. Gün oldum bu ay 32. Gündeyim adet ağrısı var ama adet yok hiç lekede yok çamaşırım bembeyaz bir tarafım test yapsam mı diyor bir tarafım da tek çizgi görürsem diye korkuyorum 3 senedir aynı şeyleri kaç defa yaşadım ve çok kötü piskolojim bozuldu böyle olan var mı napacagimi bilemiyorum bana akıl verin lütfen

merhaba adetim gecikince test yapayım dedim sonuç böyle çıktı ama pek güvenemedim de doktor randevusu da bulamadım. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Kan vermemek için hiç bir sebebin yok bir an önce neticelendir ve rahatla derim hem bu kadar gecikmeye çıkmaması imkansız. Kendini bu kadar sürüncemede bırakma yazık. İnşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir. Bence test yapma kan vermeye git

İlk evlendigim senede 10 gün geçmişti evde test yapmadan direk doktora gittim beta 5. Çıktı doktor yok diye promolut vermişti bitince adet olacan adet olunca gel demişti. Eşim ilacı hiç icmemi istemedi ama ben içtim 2 gün çok dokundu bana bıraktım sonra 3. Gün adet oldum gittim doktora kendisi olması çok güzel dedi muayene etti herşeyin çok güzel dedi göndermişti öyle olursa diye korkuyorum yine ocakta da kimyasal oldu

Şuan stres yaptım bide karnım çok ağrıyor ağlıyorum kimseye söylemek istemiyorum da çünkü 3 senede çok yıprandım yiprattilar

Beta 5 çıkınca niye ilaç verdi,pozitifleşme var demek doktor hata yapmış,0 lı bir değer çıkarsa yok demek hatta 5 değeri hamilelik sayılıyor

Bende de böyle oldu kahve lekeler geldi ama ben geçmeden test yaptım tam tahminj bat gunundw ve hamileyim bence bir test yapmalisin

Yaa hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim test yapınca çıkmassa diye çok korkuyorum aslında
Olsun korku ile beklemekten iyidir
Ben de her an olacak sanıp lavaboya gidiyordum ve kahve lekeler oluyor ki hiç olmazdı böyle bende ..
Bakrim var mi yok mu diye ikidebir kendimi geliyorum yaptım testini en azından bilirim.dedim hatta sıfır belirti ile testi yaptım sırtımı dondum ellerimi yıkadım bir baktım cift çizgi
Bence bu riski göze al en azından netleşir

Şuan stres yaptım bide karnım çok ağrıyor ağlıyorum kimseye söylemek istemiyorum da çünkü 3 senede çok yıprandım yiprattilar
Git bir güzel kan testini yaptır. Ben kürtaj olduğum gebelikte 7. Haftaya kadar bekledim ikide bir gitmeyeyim stres yapmayayım diye ilk kontrolde her şey normal görünüyordu dr a göre ama ben hissetmiştim ve nasip olmadı. Bence yüklenme kendine bu kadar önce senin sağlığın

Tamam gidip yapıyorum

Doktora gitmekten daha çok korkarım kan alinincada bayılıyorum evde test vardı onu yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…