Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)
İnşALLAH canım hayırlısıyla

Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmış progesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Canım betahcg artışın güzel, ama progesteron sıkıntı.. ilk üç ay 12-90 aralığında filan olmalı, değerin düşük olmaması bebeğin tutunmasını riske sokabilir, hormon takviyesi alman gerekebilir, o doktorun biraz değişikmişmiş ama benim doktorum gebe kalamama destek olsun diye aşağıdaki ilaçtan vermişti, günde 2 doz kullan demişti, reçetesizde alınabiliyor bilgin olsun

Öylemi hemen bi doktora başvurmam lazım o zaman bu konu hakkında öğlen bi gideyim olmadı bi görüneyim

Şimdi çok hafif kahverengi pembemsi bilmiyorum akıntı geldi akıntı gibi de değil aslında peceteye kirlendi yani yerleşme kanaması mi adetmi basliyo acaba dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun
Amin canım inş. Mesela bende yerleşme kanaması olmadı ama kardeşimde olmuş. Adet oluyorum sanmış 1-2 gün az az sürmüş sonra kesilmiş hamile olduğunu öğrenmiş

Öylemi hemen bi doktora başvurmam lazım o zaman bu konu hakkında öğlen bi gideyim olmadı bi görüneyim
tedbirli olmakta fayda var, istersen bir görüş canım. Benim 3 kimyasal gebeliğim var, progesteron eksikliğinden tutunamamış olabilir diye döngünün 21. günü başladım ben kullanmaya

ALLAH razı olsun hepiniz içime su serptiniz bide üstüne sonucum 665 çıkmış çok şükür

ayy hadı ınsallaahhh hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Allah emeklerınızı bosa cıkarmasın.
evet bızım usaklar parayı sevıyor yaa

Olsun kuzum en azından doğru adımlarla ilerliyorsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe bende Nisan mayıs haziran aylarından birini seçip tüp bebek tedavisi başlıcam artık

Her önlemi alıyorsunuz kuzum, bundan sonrası kısmet artık. Belki de gerek kalmadan gelecek meleğin inşallah sonuçlar da iyi gelir kafanız rahat ilerler süreciniz
Sağolun canlar.. hepimizin hakkında hayırlısı valla elimizden gelen bu.. inşallah bize sürpriz yapar minnoşlar da daha fazla yorulmayız

Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmış progesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Canım progesteron düşüklüğünü sakın ihmal etme. Doktorlar bu durumda progeston hormonunu yükseltip düşük durumunu engellemek için progesteron isimli bir ilaç veriyor. Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım. Doktora tahlilini göster eğer ki imkanın varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…