- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.621
Gayet güzel artmış maşallah. Doktor belki Progestan verebilir onun için.Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Kesinlikle öyle rabbim isteyince oluyor hersey. Elinden geleni yap gerisi tevekkül inşallahsıkma canını rabbim ol der olur. :)))
İnşALLAH canım hayırlısıylaÇok normal kesenin gözükmemesi ben üçüzlere hamile kaldığımda 5882 degerle göremedik 9992 degerle gördük keseleri minnaciklardı. Geç döllenmede değildi. Takma kafana yani gözükür muhakkak :)
Canım betahcg artışın güzel, ama progesteron sıkıntı.. ilk üç ay 12-90 aralığında filan olmalı, değerin düşük olmaması bebeğin tutunmasını riske sokabilir, hormon takviyesi alman gerekebilir, o doktorun biraz değişikmişmiş ama benim doktorum gebe kalamama destek olsun diye aşağıdaki ilaçtan vermişti, günde 2 doz kullan demişti, reçetesizde alınabiliyor bilgin olsunKızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Perşembe gel demişti bakalım o gün ne dicekGayet güzel etmış maşallah. Doktor belki Progestan verebilir onun için.
Öylemi hemen bi doktora başvurmam lazım o zaman bu konu hakkında öğlen bi gideyim olmadı bi görüneyimCanım betahcg artışın güzel, ama progesteron sıkıntı.. ilk üç ay 12-90 aralığında filan olmalı, değerin düşük olmaması bebeğin tutunmasını riske sokabilir, hormon takviyesi alman gerekebilir, o doktorun biraz değişikmişmiş ama benim doktorum gebe kalamama destek olsun diye aşağıdaki ilaçtan vermişti, günde 2 doz kullan demişti, reçetesizde alınabiliyor bilgin olsun
Eki Görüntüle 3025401
Amin canım inş. Mesela bende yerleşme kanaması olmadı ama kardeşimde olmuş. Adet oluyorum sanmış 1-2 gün az az sürmüş sonra kesilmiş hamile olduğunu öğrenmişŞimdi çok hafif kahverengi pembemsi bilmiyorum akıntı geldi akıntı gibi de değil aslında peceteye kirlendi yani yerleşme kanaması mi adetmi basliyo acaba dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun
tedbirli olmakta fayda var, istersen bir görüş canım. Benim 3 kimyasal gebeliğim var, progesteron eksikliğinden tutunamamış olabilir diye döngünün 21. günü başladım ben kullanmayaÖylemi hemen bi doktora başvurmam lazım o zaman bu konu hakkında öğlen bi gideyim olmadı bi görüneyim
ALLAH razı olsun hepiniz içime su serptiniz bide üstüne sonucum 665 çıkmış çok şükürhayatta en çok saygı duyduğum insanlardır doktorlar. ama bazıları cılkını çıkartıyor. kendi bile adı kadar emindir ki bu değerle kese gözükmez. hemen şap diye yapıştırıyolar kimyasal olabilir diye. sen gönlünü ferah tut çok güzel artış olmuş değerinde.
İnşallahAmin canım inş. Mesela bende yerleşme kanaması olmadı ama kardeşimde olmuş. Adet oluyorum sanmış 1-2 gün az az sürmüş sonra kesilmiş hamile olduğunu öğrenmiş
Artışın çok güzel, rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahhh :)kızlar sonucum çıktı. Reglime 3 gün var daha nasıl artış sizce ?
8 mart : 5,10
10 mart :31,29
14 mart :425,5
Amin Canım allah razı olsun çok teşekkür ederim . :) 19 unda 1000 küsürleri bulmus olur sanırım :)Artışın çok güzel, rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahhh :)
19 unda keseyi görmen bile muhtemel benceAmin Canım allah razı olsun çok teşekkür ederim . :) 19 unda 1000 küsürleri bulmus olur sanırım :)
Ay inşallah canım şükürler olsun rabbime . Sevinçten ağladımmm :)19 unda keseyi görmen bile muhtemel bence
Çok şükür canım, darısı bizlere inşallahhh :)Ay inşallah canım şükürler olsun rabbime . Sevinçten ağladımmm :)
ayy hadı ınsallaahhh hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Allah emeklerınızı bosa cıkarmasın.
evet bızım usaklar parayı sevıyor yaa
Canım bu ay inşallah gerek kalmadan sonuç alırsınız sağlıkla olsun hepsi de. Tüm testler de sorunsuz çıkıversin inşallah. Sizin için en sağlıklı en az yorucu en az uğraştırıcı şekilde ilerlesin süreç
Olsun kuzum en azından doğru adımlarla ilerliyorsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğebende Nisan mayıs haziran aylarından birini seçip tüp bebek tedavisi başlıcam artık
Sağolun canlar.. hepimizin hakkında hayırlısı valla elimizden gelen bu.. inşallah bize sürpriz yapar minnoşlar da daha fazla yorulmayızHer önlemi alıyorsunuz kuzum, bundan sonrası kısmet artık. Belki de gerek kalmadan gelecek meleğininşallah sonuçlar da iyi gelir kafanız rahat ilerler süreciniz
çok şükür kuzum çokk şükür. Allah sendende razı olsunALLAH razı olsun hepiniz içime su serptiniz bide üstüne sonucum 665 çıkmış çok şükür
Dualarım sizlerle canım . :)Çok şükür canım, darısı bizlere inşallahhh :)
Canım progesteron düşüklüğünü sakın ihmal etme. Doktorlar bu durumda progeston hormonunu yükseltip düşük durumunu engellemek için progesteron isimli bir ilaç veriyor. Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım. Doktora tahlilini göster eğer ki imkanın varsa.Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?