- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
-
İnşallah tutarr gerek hçkalmaz hayırlısı neyse o olsun canım bende aynı şekilde eşimde dahi test yaptınçl 1 yıldır çocuk olmadı sorunda yok o yüzden girmiştim artık bu işeMerhaba kizlar bende 18 Mart çatlatma iğnesi oldu bugün 8 günüm klomen 3'ü kullanmışım bu aya ek olarak klomenin dozunu arttırdı 3 yumurta oluştu çatlamaya bekliyorum bakalım nasip kısmet bu ay da olmazsa eğer HSG istedi doktorum diğer tahlillerim eşimin tahlilleri hiçbir sorun yok bir senedir deniyorum bir kere kimyasal geçirdim hakkımızda hayırlısı olsun beklemek çok zor
İnsallh canm bizde guzel haberler alirizİnşallah tutarr gerek hçkalmaz hayırlısı neyse o olsun canım bende aynı şekilde eşimde dahi test yaptınçl 1 yıldır çocuk olmadı sorunda yok o yüzden girmiştim artık bu işe
kızlar yorum yapacak bırı yok muTestlerim
Canim hayirli olsun bemce tutmuss insallh yarin sabah gidip kan ver canim bnmde 11. Gun yaptim negatif hicbisey yoktu seninki pembis pembis gözüküyor hayirlisiylakızlar yorum yapacak bırı yok mu
baska test yaptım cıkmadı bence bunlar hatalı o yuzden kan vermedimCanim hayirli olsun bemce tutmuss insallh yarin sabah gidip kan ver canim bnmde 11. Gun yaptim negatif hicbisey yoktu seninki pembis pembis gözüküyor hayirlisiyla
maalesef :/ o test hep yanıltıyormus . Bugün 13. günüm sabah yaptım bembeyaz bır sayfaKuzumm beyazda da çizgi varne yaptin
Ah canım ya cok uzuldummaalesef :/ o test hep yanıltıyormus . Bugün 13. günüm sabah yaptım bembeyaz bır sayfa
bakalım Allah büyük bu ay da doktora gdip testlerimi yapotırıp tekrar ilaca başlayacağımAh canım ya cok uzuldum
aynen kuzum belkıde kısmetı bu aydırbakalım Allah büyük bu ay da doktora gdip testlerimi yapotırıp tekrar ilaca başlayacağım
Canım 4marttamı ıgne oldun baya olmus test yapsana ?Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum
Bende 26 martta catlatma ignesi oldum ins hepimizinki tutar kizlarr buradan yazalimhadi inşallah tutar :) bende 28 ınde yapacağım ınsallah olmustur
Canım ondan sonra test yaptım olmadı regl oldum sonra tekrar doz arttırdım 2 gün önce takrar iğne oldum 4 yumurtam gelişmiş bu serer ilk ay çok küçüklerdi beklemiyordum zaten artık 14 15 15 mm dolar 3 taneyi.Canım 4marttamı ıgne oldun baya olmus test yapsana ?
ınsallahhh nasıp olsun
Bende 26 martta catlatma ignesi oldum ins hepimizinki tutar kizlarr buradan ya
Canım kan testi veridn miSelam kızlar
Bnimde bugün 11.gun.pembe test bugünün.
1.2.3 yazanlarda .8.9.10gunler
8.9.10.11 test yapmıştım silik şuan bakalim
Gecikirse kan yetti yap inşallah hayırlı haber alırız kaç yumurta gelişmiş bide kaç mm Dı?Kizlar bugun igneden sonra 14. Gunum bata 4 gun var siCe bu testlerde bisey varmi biri erken gebelik biri kaset bugune ait ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?