Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi doktorunuza tahlillerinizi gösterin, yumurta tembelliği ile ilgili bi ilaç uygulama vs. vardır belki, bende doktora gittim hırmon ve cmer verdim, pazartesi rahim testide vericem sonrasında hepsiyle yeniden doktora gidicem,

Çatlıyor mu diye kontrol edip ona göre mi tedavi uygulamak istedi acaba ? Bugün adetin 3. günü mü öyle hormon testi yaptırdı doktor değil mi
Evet kendiliğinden mi çatlıyor yoksa ilaca ıhtiyac varmı diye bakacaksın evet 3 günü zaten erken geldi biraz

Kendi doktorunuza tahlillerinizi gösterin, yumurta tembelliği ile ilgili bi ilaç uygulama vs. vardır belki, bende doktora gittim hırmon ve cmer verdim, pazartesi rahim testide vericem sonrasında hepsiyle yeniden doktora gidicem,
Ya ben de öyle düşünüyorum tahlilimi alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyordum ama kararsız kaldım işte gitsemi gitmesemi diye

Ya zaten öyle dedi doktor bana eger kendiliğinden catliyorsa ona bakacam dedi catlamiyorsada klomene başlarsın dedi ama iste kafamı karıştıran ilac vermeden nasil olacak ya bu ayda hamile kalmasam ne yaparım ben tüm umudumu kaybederim biraz korkuyorum

Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile versin bence .ne yaparım diye düşünmeyin. Rabbime sığının.

Hiç umudunuzu kaybetmeyin belki yumurtanız çatlayacaktır. Ben şu açıdan düşündüm klomen verseydi size bu ay ve oluşan yumurtanızı siz daha çok uyarsaydınız belkide çok büyüdüğü için kiste dönüştürebilirdi. Bana öyle oldu malesef. Bir ay verildi kullandım kist oldu sonraki ayımda güme gitti. İsterseniz ben şuan hayıt suyu kullanıyorum veya bal çörek otu tarçın deneyin onlarda geliştiriyor yumurtayı hemde doğal :) hem niye umudunuzu kaybediyorsun bu ay oldu birdahaki ay olur şartlamayın kendinizi strese sokmayın

Ya canım sizler gençsiniz daha Rabbim nasip eder umutsuzluk insanı yorar sakin olmalısın.Stres çok önemli bir faktör..Ben neredeyse 40ıma geliyorum ben bile umutsuz değilim oysa bir sürü olumsuz faktörüm varken..İnançlı ol , güçlü ol Elinden gelen her şeyi yap gerisini Allah’a bırak bol dua et..Rabbim isterse herrrr şey olur ..Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için..Asla umutsuz olmuyoruz aslaaaaa

Cok tsk ederim haklısınız aslında ama iste elimizden gelmiyor ki düşünmeden stres yapmadan duramıyor insan heleki ilk cocusa

Cok tsk ederim aal Cok tsk ederim aslında ilk bebeğim ve 2 yıldır istiyorum bi kimyasal gebelik yaşadım zaten tam sevinemeden kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ondan sonrada hiç olmadı her ay kendimi kandırmaktan sıkıldım aslında her ay belki bu ay olur demektende sıkıldım bu yüzden çok zoruma gidiyor ve tüm çevremdeki arkadaşlarım tanıdıklarım akrabalarımın hepsi hamile bi tek iste bana nasip olmuyor bende onlara böylece bakıp duruyorum yani canım çok yanıyor

Pazartesi günü bende çektircem bendede biraz korku var, test yaptığınız ay deniyormusunuz yoksa biraonraki aymı denemelere başlanıyor
BEN o zamanlarda tüp Bebek denediğim için değerlendirmemiştim normal şartlarda nasıl oluyor bir bilgim yok canım yaptırdığın yere sor istersen

Kızlar bana yardım eder misiniz ovu testim bu şekilde bu akşamı değerlendiriyim mi sizce yoksa yarınımı bekliyim

Eklentiler

• 4EDB9295-70FE-4AE8-A796-CF9A0D9571EF.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 22
  • EC506D4D-DBCF-4C33-A448-6F95A938C429.jpeg
    180,1 KB · Görüntüleme: 28
Bende 2 yıllık evliyim ve bir düşüğüm var. Olmadı sonra Allahın bir hikmeti. Geçen ay tahlil yaptırdım Amh 0,01 (erken menepoz) dendi. Diğer hormonlarım normal. Doktor 2 ay deneyelim sonra tüp bebek dedi. O yüzden allahtan umut kesilmez. Canınızı sıkmayın. Elbet olacaktır vakti ve zamanı var. Aynı şeyleri yaşıyorum ama ne yapalım Allah’ın takdiri. Siz tevekkül edin gerisini akışına bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…