- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testini gelmemis resimBenim transferimin 8. Günü erken gebelik testi yaptım bugün. Testi böyle çıkıp daha sonra negatife dönen oldu mu arkadaşlar?
Şimdi oldu sanırım. Normal gebelik testi yaptım ucuz olanlardan orda çıkmadı bir şeyTestini gelmemis resim
Testiniz cok net hayirli olsunBenim transferimin 8. Günü erken gebelik testi yaptım bugün. Testi böyle çıkıp daha sonra negatife dönen oldu mu arkadaşlar?
Yaa pozitifler çoğalsın inşallah. negatif olanlar sakın üzülmesin. Rabbim hayal kurduruyorsa birgün nasip edecek inşallah canım ilk sayfaya sabitlesen tabloyu dahada güzelleşir bizim topik.Listemizin son hali....
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart Sonuç 20 Mart Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 15 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart Sonuç 15 Mart Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 18 Mart seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 18 Mart cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 19 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart Sonuç 22 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 16 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Sonuç 27 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer tarihi 18 Mart demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 18 Mart Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 18 Mart seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan ? Transfer tarihi 18 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 17 Mart kontrol/ 22 Mart? mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 1-2 embriyo Transfer tarihi 23 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab 17 Mart kontrol Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc 22 Mart kontrol demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo ? Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 2 embriyo ? Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
Amin sagol insallah hepberaberİnşallah pozitif olur canım. Rabbim yüzünü güldürsün
Yaa pozitifler çoğalsın inşallah. negatif olanlar sakın üzülmesin. Rabbim hayal kurduruyorsa birgün nasip edecek inşallah canım ilk sayfaya sabitlesen tabloyu dahada güzelleşir bizim topik.
Ben sekızıncı gun kan testı yatırdım canım 81 cıktı hala agrılarım oluyor kasık agrılarım yerlesme kanamam kesıldı ama olabılıyor yanı normalKızlar pozitifi görenler adet zamanı Adet olacakmış gibi sancı yaşadı mı?
Nasıl yapılacağını bilen biri bana yardımcı olursa yaparım.Yaa pozitifler çoğalsın inşallah. negatif olanlar sakın üzülmesin. Rabbim hayal kurduruyorsa birgün nasip edecek inşallah canım ilk sayfaya sabitlesen tabloyu dahada güzelleşir bizim topik.
Nasıl yapılacağını bilen biri bana yardımcı olursa yaparım.
Bunun yanlış çıkacağını sanmam çok belirgin ucuz testler yanlıştır muhtemelen. Tebrikler canımBenim transferimin 8. Günü erken gebelik testi yaptım bugün. Testi böyle çıkıp daha sonra negatife dönen oldu mu arkadaşlar?
CAnim tebrikller hamilesintest gunu ne zamanBenim transferimin 8. Günü erken gebelik testi yaptım bugün. Testi böyle çıkıp daha sonra negatife dönen oldu mu arkadaşlar?
Yarın 12. Günümüz o zaman canım transfer gününü saymıyorlarBen de 5 mart oldum
Aynen öyle canımRica ederim faydam dokursa ne mutlu Bir de onu yiyin bunu yiyin çok deniyor bazen tersi zararlı olabilir en iyisi bu işi bilenlerin ne dediği bence.
Benim de 3. Gün embriyosu iki taneKacincigun embriyosu?
Çok teşekkür ederim Test günüm Pazar günü ama bana o kadar imkansız geliyor ki, bugün kan testi yapsam mı?CAnim tebrikller hamilesintest gunu ne zaman
Yaa pozitifler çoğalsın inşallah. negatif olanlar sakın üzülmesin. Rabbim hayal kurduruyorsa birgün nasip edecek inşallah canım ilk sayfaya sabitlesen tabloyu dahada güzelleşir bizim topik.
Insallah ikiside tutmusturBenim de 3. Gün embriyosu iki tane
Çok net çıkmış başıma öyle bişey gelmedi ama duymadım da olmaz öyle birşey heralde artık hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallahBenim transferimin 8. Günü erken gebelik testi yaptım bugün. Testi böyle çıkıp daha sonra negatife dönen oldu mu arkadaşlar?
Kesinlille cikar kanda idrarda ciktiysa bugun de yarin da dayanmazsaniz yapinÇok teşekkür ederim Test günüm Pazar günü ama bana o kadar imkansız geliyor ki, bugün kan testi yapsam mı?