- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
Hangi gün transfer olmuştun canım ben 5 martta olmuştumBenim yarin 13 uncu gunim heralde 3 gunlik embriyosu diye yarin gel dedi testi ver ama evde negativ cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gün transfer olmuştun canım ben 5 martta olmuştumBenim yarin 13 uncu gunim heralde 3 gunlik embriyosu diye yarin gel dedi testi ver ama evde negativ cikti
Benimki iki saat sonra çıkıyor o bekleyişte çok zor oluyorBenki 6 SAAT sonra cikacak kan verdikten sonra
Aynen Saat kacta senkuBenimki iki saat sonra çıkıyor o bekleyişte çok zor oluyor
Ilk gebeligimde oyleydiYa kızlar adet olcakmısım gıbı kasıklarıma agrılar gırıp cıkoyor hala sızdede oluyormu pozıtıfı gorenler
Dikkatli ol korkma insallah bisey olmaz o normaldir yerlesiyo yer yapiyoYerlesme kanamam kesıldı ara ara cok cok az peceteyle gelıyor sadece
İstediğin saatte gel ver dediler ben başka bir hastaneden 10:40 da randevu aldım ilaçları yazdırıyım diye gittiğim merkezde SGK ile anlaşması yok aile hekimine yazdırmıştım ama orası 10 günlük yazabiliyor normal kadın doğum 1 aylık yazabiliyormuşAynen Saat kacta senku
Ben de 5 mart oldumHangi gün transfer olmuştun canım ben 5 martta olmuştum
He benimkide 11 de hadi hayirlisiİstediğin saatte gel ver dediler ben başka bir hastaneden 10:40 da randevu aldım ilaçları yazdırıyım diye gittiğim merkezde SGK ile anlaşması yok aile hekimine yazdırmıştım ama orası 10 günlük yazabiliyor normal kadın doğum 1 aylık yazabiliyormuş
Rica ederim faydam dokursa ne mutlu Bir de onu yiyin bunu yiyin çok deniyor bazen tersi zararlı olabilir en iyisi bu işi bilenlerin ne dediği bence.Çok güzel anlatmışsın canım sormayı unutabiliyoruz yada o an çok heyecanlı olabiliyoruz güzel bilgi oldu
He benimkide 11 de hadi hayirlisi
He benimkide 11 de hadi hayirlisi
Kacinci gun embriyosu canim seninkiİstediğin saatte gel ver dediler ben başka bir hastaneden 10:40 da randevu aldım ilaçları yazdırıyım diye gittiğim merkezde SGK ile anlaşması yok aile hekimine yazdırmıştım ama orası 10 günlük yazabiliyor normal kadın doğum 1 aylık yazabiliyormuş
Evet sanırım ben yaşadım. dündü benim regl günüm önceki gün başladı hafif, dün de ara ara oldu böyle sızı gibi. Bugün yok daha bişey.Kızlar pozitifi görenler adet zamanı Adet olacakmış gibi sancı yaşadı mı?
Bende oluyor 2 gundur ara araYa kızlar adet olcakmısım gıbı kasıklarıma agrılar gırıp cıkoyor hala sızdede oluyormu pozıtıfı gorenler
Ayy ben kacırmışım dur bir bakiyimDayanamayıp yaptım canım silik çıktı atmıştım buraya fotoğrafını bu sefer tekrarladım çok hafif koyulaştı ama yine tam koyu değil
Oy oy oyy Maşallah annesi gözün aydın minnoşun seninle Rabbim kucağına almayı da nasib etsin çok sevindim canımEki Görüntüle 2802343 Böyle çıktı bilemedim silik sanki
yarin mi kan testi senin cnmmmOy oy oyy Maşallah annesi gözün aydın minnoşun seninle Rabbim kucağına almayı da nasib etsin çok sevindim canım
İnşallah pozitif olur canım. Rabbim yüzünü güldürsünBenimde yarin