- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Benim 11 çıkmış çok mu düşükBenim progesteron 24 cıkmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11 çıkmış çok mu düşükBenim progesteron 24 cıkmıs
Cok heyecanli guzel sonucunuzu bekliyoruz insallah
İnşalllahhhİnsallah artar
Agzın bal yesinBence sen hamilesin...
Ben hic anlamam. Bilen biri bilgilendirsinBenim 11 çıkmış çok mu düşük
Teşekkür ederimBen hic anlamam. Bilen biri bilgilendirsin
Tüm güzel dileklerimiz sizinle..İnşalllahhh
Canım aslımda doktorun erken ıstemıs senden ben duramadım dıye bugun yaptırdımAgzın bal yesin
Teşekkürler canımTüm güzel dileklerimiz sizinle..
Bencede erken.dondurulmus oldugu icin 8. Gun dediCanım aslımda doktorun erken ıstemıs senden ben duramadım dıye bugun yaptırdım
Benımde dondurulmustu canımBencede erken.dondurulmus oldugu icin 8. Gun dedi
Her doktor farkli soyluyo isteBenımde dondurulmustu canım
Benim merkezde yasak dendi.Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo için bekleyenler doktorunuz cinsel ilişki serbest dediyse korunmalı veya korunmasız olarak mı devam ettiniz?
Canım idrar testi pozitif çıkan seninmiydi?Benim 11 çıkmış çok mu düşük
Kızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Evet kuzucugumCanım idrar testi pozitif çıkan seninmiydi?
Canımmmm öncelikle gözün aydın :) allah sağlıkla ilerletsin inşallah :) sonra bize de anlat neler yaşadın. Belirtin var mıydı. Evde test falan yaptın mı :)Kızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Uuuuu harikaaaa yaaa darısıı bize bekleyenlereKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala