- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Tabiki var pozitif cikmis cnmkacinci gun embryodu tekmiKızlar bugün transferimin 10.günüydü. beta hcg değerim 10.01 çıkmış sizce umut varmı? Anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki var pozitif cikmis cnmkacinci gun embryodu tekmiKızlar bugün transferimin 10.günüydü. beta hcg değerim 10.01 çıkmış sizce umut varmı? Anlayamadım
Bu evde test yapiyoruz insanin moreli alt ust oluyo Ben yaptim pismanim keskede yapmasaydim ve takinti oluyo simdi kanimi bekliyom ve benimki 3 gunim embriyosuyduEvet var Tabiki 5 in üstünde hamile değil mi ? Sen ilaçlarına devam et ve bence dinlen bol bol yine tekrarla testini
Gec tutunmus buyuk ihtimalle iki gun sonra ikiye katlanirsa cok iyi cnm5.gün embriyosuydu acaba negatifmi?
Böyle durumlarda teselli bana yetmemişti sana da yetmeyecek kuzum ama bizim pes etme gibi lüksümüz yok malasef bak kocaman Bi aile olduk burada ben öylesine güç alıyorum ki burdan yanındayız her zaman pozitif yakalayacaz hepimizzzzzGünaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buymuş.
Yaaaa hayırlı olsunnnnnnnKızlar sekızıncı gunu kan degerım 81 cıktı nasıl
Bilmiyorum kan değerimi yazıp mesaj attı. İlaçları sormuştum keseyimmi diye. Müsait olunca arayacak kendisiNeden biraktinki bende 8 inci gunu test yaptim cikmadi negativti ama ilacimi kullaniyom ve iki gunim var kan sonucuma
Evde test yaptinizmi yada nasil sonuc aldinizBöyle durumlarda teselli bana yetmemişti sana da yetmeyecek kuzum ama bizim pes etme gibi lüksümüz yok malasef bak kocaman Bi aile olduk burada ben öylesine güç alıyorum ki burdan yanındayız her zaman pozitif yakalayacaz hepimizzzzz
5.gün çift embriyoydu.Tabiki var pozitif cikmis cnmkacinci gun embryodu tekmi
Hayirlisi olsun cokguzel bir degerKızlar sekızıncı gunu kan degerım 81 cıktı nasıl
Insallah bebektir Ben Nerde okuduysam 5 uzeri gebelik sayiliyorduBilmiyorum kan değerimi yazıp mesaj attı. İlaçları sormuştum keseyimmi diye. Müsait olunca arayacak kendisi
Sorsaydin bir dokturuna ikigun sonra tekrar yap insallah katlanir morelini bozma
Bence de bırakma lütfen geç tutunmuş olabilir içeride. İlaçlarını bırakma doktoruna danış
Evet var Tabiki 5 in üstünde hamile değil mi ? Sen ilaçlarına devam et ve bence dinlen bol bol yine tekrarla testini
Bence ilaçlarını bırakma. Sonradan yükselen bir sürü örnek var. Bu forumda okumuştum eski dönemlere ait mesajlarda.
Sağ olun canlar. İnşallah hayırlısı olur. Rabbim hayırlısını nasib etsinGec tutunmus buyuk ihtimalle iki gun sonra ikiye katlanirsa cok iyi cnm
5in üzeri hamile sayılmıyor mu ben mi yalnış biliyorum acaba zaten katlanmak o değer tedirgin omaaaaaa kuzuKızlar bugün transferimin 10.günüydü. beta hcg değerim 10.01 çıkmış sizce umut varmı? Anlayamadım
Sizin yine yüksekmiş benim 6.58 çıktı tekrar verdim sonuç bekliyorumKızlar bugün transferimin 10.günüydü. beta hcg değerim 10.01 çıkmış sizce umut varmı? Anlayamadım
İnşallah sizinkide kat kat artsın ❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün canımSizin yine yüksekmiş benim 6.58 çıktı tekrar verdim sonuç bekliyorum
Sizinki kacinci gununuz transferSizin yine yüksekmiş benim 6.58 çıktı tekrar verdim sonuç bekliyorum
Amin amininsallah saglikla devam eder kizlar dualarimiz sizinle Rabbim emeklerinizi karsiliksiz birakmaz insallah
İnşalllahhh bir tane kızım var normal oldu ikincisi ilk tüp bebek deneyimi süreç zor yaş da ileri gidinceİnşallah sizinkide kat kat artsın ❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün canım
İlk günü de sayarsak 12. GünSizinki kacinci gununuz transfer
Ben resmen midem alt ust oluyo silintidan dusine dusineAmin amin