Zaten içimden hep olumlu geciyo benim ama 2.70 si gorunce daha olumlu oldu cook teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy insallahh artarak saglikla devam etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten içimden hep olumlu geciyo benim ama 2.70 si gorunce daha olumlu oldu cook teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy insallahh artarak saglikla devam etsin
aminnn insallah canimZaten içimden hep olumlu geciyo benim ama 2.70 si gorunce daha olumlu oldu cook teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah bebisleriniz tutunurHerkese merhabalar ben de 9 martta 2 adet (3aa ve 3b) 3.gün embriyosu transferi oldum. Günde 2 kez prolutex vuruyorum 1 kez de ptogestan iğne. Bir de folik asit ecoprin ve estrofem alıyorum ama iğnelerden yürüyemiyorum artık allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah bu ikinci denemem oldu. Eşimde sayı ve hareket problemi vardı. Ben de hiç araştırma yapmadım transfer sonrası için akışına bıraktım. Tecrübeli olanlardan araştırmış arkadaşlardan bişiler öğrenirim diye umuyorumAmin insallah bebisleriniz tutunur
Aynen oluruna birakin insallah hersey guzel olacak az kalmis beklrme surenizİnşallah bu ikinci denemem oldu. Eşimde sayı ve hareket problemi vardı. Ben de hiç araştırma yapmadım transfer sonrası için akışına bıraktım. Tecrübeli olanlardan araştırmış arkadaşlardan bişiler öğrenirim diye umuyorum
Daha 10 günüm varAynen oluruna birakin insallah hersey guzel olacak az kalmis beklrme sureniz
Olsun benim bir ay var sanirim hheheheDaha 10 günüm var
Önceki tedavilerinize göre saizen yumurta sayısını arttırdı mı acaba? Umarım pozitif olmuşturDondurulmuş kalmamıştı, yeniden başladık sürece. Toplam 4 tane 5. Güne giden embriyo oldu. 1ini transfer etti doktorum, 3ü donduruldu. Acıbadem Altunizade’de bütğnndenemelerim.
Düne kadar günde 3 kullandım. Bugün itibariyle 4 oldu. Bende nefes darlığı yapıyor bu ilaç alışana kadar. Diğer denemelerimdede yapmıştı. Çok yemişim şişmişim gibi bi darlık hissediyorum. Ateş ter yok. Genelde üşüyen bir insanım hala üşüyorum
Benim de ilk denemem 17martta olacak sebepsiz infertilite var+pcos. 2tane koydurmami onerdi normal doktorum ama tup bebek doktorumla henuz konuşmadik gelince konuşuruz dediMerhaba kizlar,
Bu grubu yeni buldum:) benim de transferim 23 Martta olacak. 5. Gün embriyosu. ancak tek mi 2 embriyo mu buna karar vermek gerekiyor sanirim. Sizler nasil karar verdiniz? Benim ilk denemem bu arada.
Günaydın çiçeğim iyi haftasonlariGünaydın güzellerim. Kahvaltıdan sonra listemize güncelleme yapacağım. Eklenmek isteyen arkadaşlar ayrıntılarını yazarsa onları da eklerim. Güzel bir haftasonu diliyorum
Günaydın canımGünaydın güzellerim. Kahvaltıdan sonra listemize güncelleme yapacağım. Eklenmek isteyen arkadaşlar ayrıntılarını yazarsa onları da eklerim. Güzel bir haftasonu diliyorum
Canım ben 9.güne kadar idrarda negatif gördüm daha sonra kan verdim pozitifi gördüm. 12.gün de degerlerim yükseldi. İdrara güvenme . Yanıltıyor insanları ve bizi üzmekten başka bir işe yaramıyorKızlar benim sabah idrar testim negatif çıktı. 5.gün embriyosu tutunsaydı silik bile olsa çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Bugün transferin 7.günüydü. Kan testimi pazartesi yaptıracağım. Ben tüp bebek konusunu kapatacağım kendim deneyeceğim. İnşallah sizinki pozitif olur. Rabbim yüzünüzü güldürsün isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin ❤
Perşembe 12.30 transfer yapılacak progestan fitil progestan ampül oscapar iğne Bi antibiyotik escopirin içiyorum zaten bide bant kullanıyorum estrofem günde 4 taneBenimde ilki olumsuz oldu ikinci neler yapti doktorunuz yada neler