- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Hadi hayırlısı canım inşallah bugünün güzel haberini de senden alırızElimdeki iğneler azalmış kan verdim bakalım duruma göre ilaçları alayım diyorum kalmasın elimde gelirim bir saat sonra test sonucunu söylemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım inşallah bugünün güzel haberini de senden alırızElimdeki iğneler azalmış kan verdim bakalım duruma göre ilaçları alayım diyorum kalmasın elimde gelirim bir saat sonra test sonucunu söylemeye
Amin canim benim insallah senin de tedavin rast gitsin mutlu sonu olsun insallahInsallah canim kese,kalp dinlemesi .. hersey rast gider
Insallah canim yakinda senin de haberini aliriz insallah geciyor gunlerNe guzel bir heyecan hadi insallah guzel haberlerle dönersin canim
Zaten duygusallım valla ağlarım suracikta ne guzel bir dua ne sıcak.. cok teşekkür ederim canım Allahim insallah hepimizin yüzünü güldürsünCanim hayirli olsun inşallah da rabbim yüzünü güldürsün ikisi de tutsun inşallah..
Daha önceki tüm olumsuz sonuçlanan tedavilerini unuttursun Allah'ım
Aminn inşallah
Cok guzel artis canim saglikla devam etsin insallahBende ikinci kan tahlimimi yaptırdım bugün.
1 : 308,50 (10.gün)
2 :623,04 (12.gün)
Doktorum ikinci tahlilde 400un üzerine çıkması gerekiyor demişti
İnşallah hayırlısıHadi hayırlısı canım inşallah bugünün güzel haberini de senden alırız
Cikti mi canim heyecan la bekliyoruzElimdeki iğneler azalmış kan verdim bakalım duruma göre ilaçları alayım diyorum kalmasın elimde gelirim bir saat sonra test sonucunu söylemeye
Görürsün hayırlısı ile canım günün belli olmuş ne güzel darısı başımıza inşallah salı günü benimki de belli olurKizlar cuma gunu kese icin cagirdi dr simdi yazdi insallah hayirlisiyla goreblrm
Senin de olur cnm hayirlisiyla goruruz bebislermzi insallahGörürsün hayırlısı ile canım günün belli olmuş ne güzel darısı başımıza inşallah salı günü benimki de belli olur
Canim gayet guzel artmis yuzde 60 yeterli,)ayni yer ve ayni saattemikızlar 10. Gün kan değerim 94.98
12. Gün değerim 148.36
Değer iyi artmamış çok korkuyorum
Aynı yer ama 2 saat geç sadeceCanim gayet guzel artmis yuzde 60 yeterli,)ayni yer ve ayni saattemi
Korkma canım %60 ile %100 arası artış normal kabul ediliyor seninki de bu sınırlar içinde. 2 gün sonra tekrarlarsin. Doktorun bir şey söyledi mi ?kızlar 10. Gün kan değerim 94.98
12. Gün değerim 148.36
Değer iyi artmamış çok korkuyorum
Yok cnm düşmemiş hala e Nabiza aradım bilgi işlemle alakalı dedi söylemediler akşama çıkar alırım onaylanmazsaCikti mi canim heyecan la bekliyoruz
Ozelde mi devlettemi verdn cnm,)Yok cnm düşmemiş hala e Nabiza aradım bilgi işlemle alakalı dedi söylemediler akşama çıkar alırım onaylanmazsa
2 gün sonra tekrarlamamı söyledi doktorumdaKorkma canım %60 ile %100 arası artış normal kabul ediliyor seninki de bu sınırlar içinde. 2 gün sonra tekrarlarsin. Doktorun bir şey söyledi mi ?
Dr bir kez daha isteyeblr cnm kese icin randevu verir sonra merk etme guzel artisinAynı yer ama 2 saat geç sadece
Devlette verdim cnm yakın bana 10 dakkaOzelde mi devlettemi verdn cnm,)
Acilde dimi tatlim kan icin barkod vermislerdir onla hastanenin sitesinden bakmayi dene,)belki de ayni anda enabiza duser bilemiomDevlette verdim cnm yakın bana 10 dakka