- 4 Ağustos 2019
- 181
- 241
- 34
3. Gün embriyosu çift koyuldu bakalım hayırlısıBaya net çıkmış canım kanda iyi bir değer çıkar bence. Embriyo 5. gün muydu senin ? Çiftse bir de ikiz olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün embriyosu çift koyuldu bakalım hayırlısıBaya net çıkmış canım kanda iyi bir değer çıkar bence. Embriyo 5. gün muydu senin ? Çiftse bir de ikiz olabilir
Tutunmadandir cnm insallah guzel haberlerini bekliyoruzYarın kan vericem canım çok az kanamam oldu akşam hala peçeteye silince pembe kanama geliyor doktor yarın kan ver dedi
İnşallah öyledir canım allah razı olsunTutunmadandir cnm insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun canım Hayirli kan sonuçları ile gelirsin inşallah senin hangi merkezdiVar canım bugün 9. Günüm kanamam oldu o yüzden yaptım testi akşam 6 gibi
Ikisi de tutmuş olabilir o zaman canım benim de 3.gün ama daha silik çıkmıştı seninkinden3. Gün embriyosu çift koyuldu bakalım hayırlısı
İnşallah canımIkisi de tutmuş olabilir o zaman canım benim de 3.gün ama daha silik çıkmıştı seninkinden
Aminnn canım inşallah Dr Yasemin ÇekmezHayirli olsun canım Hayirli kan sonuçları ile gelirsin inşallah senin hangi merkezdi
Aa biliyorum:)takip edyrmAminnn canım inşallah Dr Yasemin Çekmez
Canim gayet normal bir artış bence bugün bir doktordan dinlemiştim 2 günde bir %60 ile %100 arası artış olması gerekirmiş. Seninki o aralıkta zaten illa tamı tamına 2 katı olacak diye bir kaide yokKızlar transferimin 11.günü beta hcg 103 13 günü 160 çıktı çok mu kötü yükseliyor çok üzülüyorum litfen fikirlwrinizi paylaşırmısınz
İnşallah canm bekliyorum dualarınızı eksik etmeyinCanim gayet normal bir artış bence bugün bir doktordan dinlemiştim 2 günde bir %60 ile %100 arası artış olması gerekirmiş. Seninki o aralıkta zaten illa tamı tamına 2 katı olacak diye bir kaide yok
Verdim kalp.atisinida duydum.cok.sukurTekrar kan verdinmi canim
Gunaydinnn tebrik ederiim gozunaydiinnGünaydın kızlaaarrr benimde bugün 8.günüm dayanamadım test yaptım
Oo maşallah canım baya belirgin çıkmış 8.gune rağmen çift embriyo ise ikiz bile olabilir 5. Gün embriyosu muydu?Günaydın kızlaaarrr benimde bugün 8.günüm dayanamadım test yaptım
Teşekkür ederimmmGunaydinnn tebrik ederiim gozunaydiinn
Sağolasınn canım, Evet 5.gün embriyosu ama teekOo maşallah canım baya belirgin çıkmış 8.gune rağmen çift embriyo ise ikiz bile olabilir 5. Gün embriyosu muydu?
Canim sen bugun gidp bi kan ver benceKizlar ben bu sabah yine yaptım ilk idrarla daha net olur diye ama yine gölge gibi çıktı 2. çizgi daha belirgin olması gerekmiyor muydu? suan ümitsizlik kapladı içimi çok kötü oldum Bugün 10. günüm ama böyle çıktı bu sabahki bu kadar silik olup pozitif olabilir mi yine de? Bir şey deyin lütfen ( Eki Görüntüle 2820060
Yarin vericem canım eşim yanımda yok yarın gelecek. Bu kadar silik olması pozitif olduğunu göstermiyor dimiCanim sen bugun gidp bi kan ver bence