Aminnn anlat bakalım neler yaşadın farkettin mi pozitif olucagini supriz mi oldu en heyecanlı bölgeleri geciyorsunAllah razi olsun canim benim senin de hayirli haberlerini alcz ins yakinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn anlat bakalım neler yaşadın farkettin mi pozitif olucagini supriz mi oldu en heyecanlı bölgeleri geciyorsunAllah razi olsun canim benim senin de hayirli haberlerini alcz ins yakinda
Hissetmistim biraz canim kasik agrilari fln. Birde idrar testi yapmstm simdi cuma kan testini bekliom insallah saglikli artis olur biraz dusuk gibi degerm ondn,)senin 6 gun olmus neler hissediyorsun cnmAminnn anlat bakalım neler yaşadın farkettin mi pozitif olucagini supriz mi oldu en heyecanlı bölgeleri geciyorsun
Ben bugün kızları aldım sahile gittim baya bı gezmiş oldum sadece bel ağrım kaldı sikayetlerimden normal yaşama döndüm sadece ev Süpürüyorum kalan işleri yapıyorum artık mide yanması başladı ama tamamen bu ilaçların yan etkileri çok etkiledi beni ya yaş geciyor ya markalar değişti ondan anlamadım gitti dunki karin agrisi da gecti şükür öyle gidiyor şimdilik bakalimHissetmistim biraz canim kasik agrilari fln. Birde idrar testi yapmstm simdi cuma kan testini bekliom insallah saglikli artis olur biraz dusuk gibi degerm ondn,)senin 6 gun olmus neler hissediyorsun cnm
Insallah tutunma belirtileri canim ne zaman kan vereceksinBen bugün kızları aldım sahile gittim baya bı gezmiş oldum sadece bel ağrım kaldı sikayetlerimden normal yaşama döndüm sadece ev Süpürüyorum kalan işleri yapıyorum artık mide yanması başladı ama tamamen bu ilaçların yan etkileri çok etkiledi beni ya yaş geciyor ya markalar değişti ondan anlamadım gitti dunki karin agrisi da gecti şükür öyle gidiyor şimdilik bakalim
Canım bende yaptım akşam idrarda silik çıktı bakalım yarın km vericeminşallah canım sabah idrar testi de yapabilirsin ben bügun yaptım silik çıktı tabi önemli olan kandaki değer
Oyyy tebrikler canim insallah guzel sonuclarla gelCanım bende yaptım akşam idrarda silik çıktı bakalım yarın km vericem
İnşallah canım ya korkudan sevinemiyorumOyyy tebrikler canim insallah guzel sonuclarla gel
Oo süper canim akşam öyle çıktıysa sabah ilk idrarla daha net çıkardı. Kan sonucun da güzel çıkar inşallah.bize de umut olursun haber ver mutlakaCanım bende yaptım akşam idrarda silik çıktı bakalım yarın km vericem
Yok ya ben hâlâ pazar gününü beklemekte ısrarcıyım. Öncesinde yapmammmSenle aynıyız sen yap önden sonuca göre bende yaparim
Resmi var mi testin canim yarin kacinci gunun?İnşallah canım ya korkudan sevinemiyorum
İnşallah canım inşallah yarın güzel sonuçlar veririm sizeOo süper canim akşam öyle çıktıysa sabah ilk idrarla daha net çıkardı. Kan sonucun da güzel çıkar inşallah.bize de umut olursun haber ver mutlaka
Pazar kalçadan iğne var 11.gun oluyor transef günü dahil gitmişken veririm diyorum Dr un dediği tarih 14 undeInsallah tutunma belirtileri canim ne zaman kan vereceksin
Var canım bugün 9. Günüm kanamam oldu o yüzden yaptım testi akşam 6 gibiResmi var mi testin canim yarin kacinci gunun?
Aynen çıkar canim hayirli haberler insallahPazar kalçadan iğne var 11.gun oluyor transef günü dahil gitmişken veririm diyorum Dr un dediği tarih 14 unde
Cok net canim kan ver guzel cikacak insallahVar canım bugün 9. Günüm kanamam oldu o yüzden yaptım testi akşam 6 gibi
Ayyy inşallah canım yaCok net canim kan ver guzel cikacak insallah
9. Gune gore cok iyi cikmis sabah ilk idrarla tekrarla ya da kan ver canim direkAyyy inşallah canım ya
Baya net çıkmış canım kanda iyi bir değer çıkar bence. Embriyo 5. gün muydu senin ? Çiftse bir de ikiz olabilirVar canım bugün 9. Günüm kanamam oldu o yüzden yaptım testi akşam 6 gibi
Yarın kan vericem canım çok az kanamam oldu akşam hala peçeteye silince pembe kanama geliyor doktor yarın kan ver dedi9. Gune gore cok iyi cikmis sabah ilk idrarla tekrarla ya da kan ver canim direk