- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 34
Amin inşallah valla bende sabahtan beri pozitfleri görüyorum heyecanlandım zor tutuyorum kendimiMaşallah maşallah
Bol pozitifli topik oldu.
darisi ben ve benim gibi bekleyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah valla bende sabahtan beri pozitfleri görüyorum heyecanlandım zor tutuyorum kendimiMaşallah maşallah
Bol pozitifli topik oldu.
darisi ben ve benim gibi bekleyenlere
Gayet güzel canım. Rabbim hayırlıca sürece devam ettirsin inşallah. .Arkadaşlar sonucum çıktı 67 nasıl sizce
Sende sabahtan evde test yapabilirsin çıkar benceAmin inşallah valla bende sabahtan beri pozitfleri görüyorum heyecanlandım zor tutuyorum kendimi
Kaçıncı gündü senin ay hadi inşallahBu belirtilerin hepsini bende yaşadım hatta kasık, bel ağrım ve gaz sancım devam ediyor
Insallah canim yok canim ya esim kesinlikleee izin vermiyor büyük konustu sukur 2 gun kaldi cuma günü sabahtan kliniğe giderim zatenSende sabahtan evde test yapabilirsin çıkar bence
O ağrılar tutunma ağrısıdır.pozitifi göreceksin inanıyorum,sende inan olumlu düşün
İnşallah, senin test 1 nisandı dimiEvet yaaa konuştuk insallah benimde pozitiftir
Ay bende konuşuyorum yaa valla biri görse deli der
Yok canimmm 2 nisan cuma sabahtan insallahhh yarin ise gidecek 2 gun iste vakit geçer cumada insallah pozitif görürüm 3. Son olur inşallah Rabbimin hakki 3 diyimİnşallah, senin test 1 nisandı dimi
Eşim kan vermemi istemiyor, tahlil gününde zaten vercez diyo, yoksa ben koşa koşa gidip kan vermiştim çoktanAy biz ayni gunmuyduk hemen git kan ver ki cifte katlansn hayirli olsn cnm
Hayırlı olsun sırada kalp atışına kucağına aldığın günleri de görürüz inşallahKızlar maşallah maşallah Topicigimin herkese uğurlu gelmesine o kadar mutluyum ki. Pozitif olanlarla mutlu oluyor, pes etmeyen arkadaşlarıma da umut olmak istiyorum.. Ben bugün bebeğimi ve kesesini gördüm. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Bu kocaların kan vermemizi test yapmamızı istememelerine ne demeliEşim kan vermemi istemiyor, tahlil gününde zaten vercez diyo, yoksa ben koşa koşa gidip kan vermiştim çoktan
İnşallah canım hcg yi pozitif gördük yetmedi 3 kere artışı bekledik ,sonra keseyi bekledik, sırada da kalp atışı.. çok şükürHayırlı olsun sırada kalp atışına kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Erkekler daha çok stres yapiyorlar ama kadınlarında erkenden test yapıp strese girmelerini istemedikleri için diye düşünüyorum.Bizimkide tüp bebek öncesi günüm geçince ne zaman test yapacaksın diye sorardıBu kocaların kan vermemizi test yapmamızı istememelerine ne demeli
Kesinlikle haklısın canimErkekler daha çok stres yapiyorlar ama kadınlarında erkenden test yapıp strese girmelerini istemedikleri için diye düşünüyorum.
Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah ♥İnşallah canım hcg yi pozitif gördük yetmedi 3 kere artışı bekledik ,sonra keseyi bekledik, sırada da kalp atışı.. çok şükür
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahRabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah ♥
Bitti:)) olsun cok guzel bitti cok sukurCigara isi bitmistir artik
9.günümdeyim canımKaçıncı gündü senin ay hadi inşallah
Ya ne guzel ust uste pozitifler masallahhh tebrik ederiiimKızlar ben dayanamadım az önce test aldım yaptım. Ay doğru mu bu, test bozuk mu, deliricem galiba
Canım sen ne zaman transfer olmuştun ?Kızlar maşallah maşallah Topicigimin herkese uğurlu gelmesine o kadar mutluyum ki. Pozitif olanlarla mutlu oluyor, pes etmeyen arkadaşlarıma da umut olmak istiyorum.. Ben bugün bebeğimi ve kesesini gördüm. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah